Az önce aldatildim

O an dersteydi dersteyken bakmis birde. Sordum inkar ediyor bakmadim diyor bide bana inanmiyosun diye telefonu kapatti ama bakmis iste
bızım bı arkadaş vardı işyerınde hepsının faceıne bakardı.Bakmasından bısey cıkmaz çok fazla tepkı vermıssın.sadece sıtem etmelıydın

Baskasini begenmek aldatmak degil mi aldatmamis da ne yapmis

Yahu ne abartmissin aldatmayla begenmeyle ne ilgisi var . Merak edip bakmis . Ben de bi kursa baslasam bakarim yani herkese .

Listedeki tüm kızlara niye baktın ki ?

Bu kadar kontrol saçma değil mi ?

Bak ne yaparsan yap , babasından danasından girip bakabilir .

Biraz gevşe... kalbim sıkışıyor falan ?? 3 çocukla kendi yatağında kocasını yakalamış kadın feveranındasın şu an .

Sakinleş

Bakmış , niye bakmış bilemem . Aldatma değil ama bunu bil önce .

bu aldatılmak değil ki neden ağlamaktan için çıktı ben bi sürü kişiye bakıyorum merak edip kadın erkek hatta eşim bi defasında bu kim şu kim sordu hepsinede gayet normal cevap verdim aldatmış mı oluyorum

Senın de begendıgın unlu yok mu? yakışıklı buldugun .sevmek ayrı begenmek ayrı.he yenı cıksanız hadı neyse 3 yıl olmuş.
Ben mesela hic calisma arkadaslarimi begenmiyorum hic oyle dusunmuyorum begenmek aldatmak iste kendimi ifade edemiyorum cok kotuyum kusura bakmayin titreyerek yaziyorum

SIrf bunun icin aldatmami olur ya

meraktn bazen dıdımın dıdısının dıdısına kadr bakıyorum o zaman demek ki bende sevgilim varsa o kişiy aldatmış oluyorum sırf stakladım diye
Ben bı cocukla çıkmıstım sevmedıgım.ona bıle bakıyorum suan kıl oldugumdan.Sevdıgım kısı var ona bakmıyorum meselA

Reactions: KV_
ee sende babasının facesini kurcalamışssın niye kurcaladın özelini diye sormazlarmı adama.
Bi sorun olmustu yapamadilar sifreyi bana verdiler arada girip bakiyorum tekrarliyor mu diye biliyolar. Yahu ayrica ne alakasi var sevgilim baska kiza bakmis begenmks ne ozeli ayni sey mi

Ben bı cocukla çıkmıstım sevmedıgım.ona bıle bakıyorum suan kıl oldugumdan.Sevdıgım kısı var ona bakmıyorum meselA
aynen bende yani cocugu biturlu sevememistim ona bende bakiyorum sevdigimdenmi ay yok uzak olsun nebilim bakiyom iste skldigim zamanlar insanlarin face ine bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…