Baska neden bakmis olabilir hemde inkar ediyorkizi begendini nerden cikaardiniz
Ama neden bakmis olabilirki ya kursta begendi bakti yada sohbet ettiler bakti yani her sekilde sonucunda aldatacakti suanda beyninde aldatti iste
iyide şahsen benim facemi biri zaman zaman açıp baksa deliririm üstelik sadece sevgilisisin aileden bile değilsin.Bi sorun olmustu yapamadilar sifreyi bana verdiler arada girip bakiyorum tekrarliyor mu diye biliyolar. Yahu ayrica ne alakasi var sevgilim baska kiza bakmis begenmks ne ozeli ayni sey mi
senı aldatsa face şifresi vermez başka yerden aldatır canım.bak ıyı dusun sakınleş.Kizlar bu benim 2. Uyeligim mune ablaya da soyledim. Diger uyeligime girmeyecegim cunku o hesabim sevgilimle ortak eposta uzerineydi. Biz ayrildik cok kötüyüm. Konuya geciyorum
Sevgilimin babasinin facebookunda bi sorun olmustu bana sifreyi veri onlar duzeltemedigi icin ben duzelttim boylelikle sifresini biliyorum babasinin. Biz sosyal medya kullanmiyoruz.
Dun sevgilim bir kursa basladi. Kursun listesini bana gonderdi. İsimleri biliyorum yani. Bugun babasinin facesine girdim birine bakmak icin ve son aramalarda sevgilimin dun basladigi kurstaki kizlardab birine bakildigini gordum. Sordum hemen inkar etti bakmadim diye. Ben sorunca hemen hareketler dokumunden silindi isimler. İnkar etti bana inanmiyor musun vs dedi ustellik beni suclu cikardi. Kim bakacak babanin facesinden kiza, baban mi bakacak sanki diyorum bakmadim diyor. Ustelik masil bi tesaduf ki daha dun basladigi kurstaki kiz yani. Ardindan telefonunu kapatti ulasilmiyor. Sesli mesaj attim nasil yaptin bunu diye. 3yildir beraberdik. Ama 3yildir hicbir yanlisi olmamisti ilk defa boyle bir sey oldu ama affedemem, faceden baktigina gore kursta kizla samimi olmuslardir. Yada begenmistir neyse iste cok kotuyum anlatamiyorum ağlamaktan sesim kisildi. Nasil dayanicam cok kotuyum titriyorum konusamiyorum. Cok mutluyduk ya
Kizlar ben babasinin facesinden bu kjza bakmistim ve hareketler dokumunden sildim. Ve kizin 2 facesi varmis ben digerine bakmistim bugun bakilan da diger hesap ben baktigim icin cikmis midir diye dusundum ama sonradan gordum benim baktigimon diger hesap olduginu zaten diger kizlara da bakmistim onlarin da cikmasi gerekirdi o zaman. Kusura bakmayin anlataniyorum cok kotuyum
Baska neden bakmis olabilir hemde inkar ediyor
Bi sorun olmustu yapamadilar sifreyi bana verdiler arada girip bakiyorum tekrarliyor mu diye biliyolar. Yahu ayrica ne alakasi var sevgilim baska kiza bakmis begenmks ne ozeli ayni sey mi
Cok sagolun bana destek oluyosunuz Allah razi olsun sizdensenı aldatsa face şifresi vermez başka yerden aldatır canım.bak ıyı dusun sakınleş.
Evet iste evet ben cok kotuyum kendimi ifade edemiyorum tam soylediginiz gibi hepsiBu aldatılmak değil bu önce göz sonra akıl kayması.
Kursta görmüş gözü kaymış sonra aklı kaymış faceden aratmış.
Kendi facesinden yakalanır belki diye babasının facesinden bakmış.
Hiçbir kadın sevdiği adamın bi başka kadını beğenmesini hazmedemez, midesi bulanır.
Zor bir karar. Kolaylık diliyorum.
YaaaaBence gayet kızı begenmis biseyler hissetmis , sevgilisi var mi amaciyla bakmistir. Telefonunu kapatmak filan hic normal degil. Geri donme daha fazlasini yapar.
Baskasini begenmek aldatmak degil mi aldatmamis da ne yapmis
Cok ciddiyim. Bu konuda iyimser olamicam baska aciklamasi olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?