Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cnmzincir cok değişik bi hava katmıs ayakkabıya dolgu topuk cok severim cok güzel bi ayakkabı almıssın güle güle giy![]()
teşekkürler cnm siyahıda vardıgüle güle kullan. çok güzelmiş.
bende bunun gibi ama siyah istiyorum.![]()
zilim ben trendinde markafoninin de mudavimiyim hatta daybuyday diye de bir sitede var oradan da gözlük çanta vs. aldım orayı da tavsiye ederim.bu zamana kadar bu üç sitedenden kıyafet,ayakkabı,çanta,gözlük aldım hepsinde de memnun kaldım sorun yaşamadım canımayşem güle güle giy cnm çok hoşmuş ayakkabıların.umarım en kısa zamanda ve sorunsuzca ulşaır eline.bende markafoniye üyeyim ama alışverişe korkuyorum açıkçası.bizim topiktede sormuştum daha evvel alışveriş yapan varmı teslimat sıkıntı oluyormu diye ama tam net bi cvp alamamıştım.
geçen gün bende gözümü karartıp trendyoldan alışveriş yaptım ama daha gelmedi.1 hafta oldu sanırım.onların belirli süreleri var zaten inşallah teslimatta sorun yaşamam...şikayet sitelerinde bi çok şey okudum marafoni,limango ve trendyol hakkında ...inşallah sıkıntı yaşamadan ulşatırırlar aldıklarımızı...
teşekkürler canım ayakta daha güzel duruyor![]()
evet geldi canım çok güzel oldu çok şık ve acayip rahat bir ayakkabı..geldimi ayakkabınn canım,,,ben mağazasında gördüm senin aldığının koyu tonunu,,,güzel bi ayakkabı,,37 numarası vardı ama küçük kalıpları sanırım,
evet geldi canım çok güzel oldu çok şık ve acayip rahat bir ayakkabı..
ben bunu 50 tl ye aldım.gerçekten aynı model miydi gözlük neyse mağazadan uyguna aldık en azından ben memnunum içime sinmeseydi çok üzülürdüm amagüle güle giyin canım,mağazasında 79 tl ydi sanırım fiyatı...,ama nette daha uygun oluyo tabiiii,,,yaa bizim gözlüğü başka sitede 68 tlye gördümm,,,varyaaaa sinir oldummm,,,![]()
ben bunu 50 tl ye aldım.gerçekten aynı model miydi gözlük neyse mağazadan uyguna aldık en azından ben memnunum içime sinmeseydi çok üzülürdüm ama
teşekkürler canımneyse benimde içime sindii,eşim yakıştırıyorr,canımız sağolsun napalımm,,,ayakkabı 50 tl iyimiş ,ama iyi günlerde kullan
biraz öyle oluyor boyum 1.81 falan oluyoplazaaaa plaza mübarek. Bunların üstünde kendimi 4.levente 25. kattan bakıyomuşum gibi hissederdim![]()
biraz öyle oluyor boyum 1.81 falan oluyoama çok rahat