- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi iyilikperisi92
-
Valla akıntı haricin de bi belirti yok kuzum sende durumlar ne biz buse ile beklemedeyizHarikaaa
Nasılsın gidiyor canıımm
senin kaçıncı günün bugün canımValla akıntı haricin de bi belirti yok kuzum sende durumlar ne biz buse ile beklemedeyiz
Benimde bel ağrısı var canıım ara ara akıntı oluyor zamanda geçmiyor vallahii bir daha test yaptınn mııValla akıntı haricin de bi belirti yok kuzum sende durumlar ne biz buse ile beklemedeyiz
17 Mart da işte 10 güm diyebilirizsenin kaçıncı günün bugün canım
Aaa iyimiş yok iki kere test yaptım dahaBenimde bel ağrısı var canıım ara ara akıntı oluyor zamanda geçmiyor vallahii bir daha test yaptınn mıı
Anladım canım hayırlısı ile 15 gün olsaydıııAaa iyimiş yok iki kere test yaptım daha
Ne 15 günü kız daha az zaman varAnladım canım hayırlısı ile 15 gün olsaydııı
Toplam diyorum kuzumm 15 ci gün dolsaydı demek istedimNe 15 günü kız daha az zaman var
Benimde 18 mart canım benim bugün 7. Günüm hakkımızda hayırlısı olsun inşallah17 Mart da işte 10 güm diyebiliriz
Skaa Maka az kaldı bugun kaşığım agrıdı valllanToplam diyorum kuzumm 15 ci gün dolsaydı demek istedim
Ay benden 1 gün sonra olmuşsunBenimde 18 mart canım benim bugün 7. Günüm hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Eveeett inşaALLAH vardıırr canıımmSkaa Maka az kaldı bugun kaşığım agrıdı valllan
Bakalım ne olacak :))Eveeett inşaALLAH vardıırr canıımm
Aynen hayırlısı kuzumBakalım ne olacak :))
Kuzu valla arada kaşık agırısı oluyor adet olacakmışım gibi oldjm ama adet de 5 6 gün bu belırtı olur hep bende aklıma o da geldi bilemedi. Senın nasıl kuzumAynen hayırlısı kuzum
Nasıl gidiyorrr
Bende aynı kuzum kasık ağrısı ve sürekli tuvaletteyimKuzu valla arada kaşık agırısı oluyor adet olacakmışım gibi oldjm ama adet de 5 6 gün bu belırtı olur hep bende aklıma o da geldi bilemedi. Senın nasıl kuzum
Evet canım inşallah hepimiz hamileyizdirAy benden 1 gün sonra olmuşsun
Valla az kaldı ben cok sık çıkmıyorum tuvalwte vallaBende aynı kuzum kasık ağrısı ve sürekli tuvaletteyim
Aynen o şekilde olabilir umutlanmak istemiyorum bende daha sonra üzgün olmamak içinn
İns kuzum 1 haftaya belli olurEvet canım inşallah hepimiz hamileyizdirArada kasıklarım ağrıyor belimin ağrısı daha belirgin birde beyaz ve sarımsı akıntım var ama böyle çok değil gördüğüm kadarıyla böyle inşallah hayırlı haberlerle geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?