- 28 Şubat 2022
- 159
- 121
- 18
- 27
- Konu Sahibi iyilikperisi92
-
Hayırlısı olsunn canıımm valla az kaldııValla az kaldı ben cok sık çıkmıyorum tuvalwte valla
İğnenin etkisi geçmiş olabilirrrBugün 9. Gün test yaptım negatif kızlar
Gobegım atıyordu dün kızHayırlısı olsunn canıımm valla az kaldıı
Erken kuzum ya bekle biraz dahaBugün 9. Gün test yaptım negatif kızlar
Canımm nasılsın belirti vs var mı?Biraz önce çatlatma iğnesi vuruldumKandil günü birbirimize dua edelim
Kuzum.hic test yaptın mı?Evet canım inşallah hepimiz hamileyizdirArada kasıklarım ağrıyor belimin ağrısı daha belirgin birde beyaz ve sarımsı akıntım var ama böyle çok değil gördüğüm kadarıyla böyle inşallah hayırlı haberlerle geliriz
Şimdi gördüm yazını iğne etkisi geçmiş bundan sonrası önemliBugün 9. Gün test yaptım negatif kızlar
Valla bilmiyorum kuzum ya inşallah 2 çizgiyide görürüz bugün negatif görünce bile üzüldümŞimdi gördüm yazını iğne etkisi geçmiş bundan sonrası önemli
İnşallah canimmm, üzülme demekki iğne. Etkisi geçmişValla bilmiyorum kuzum ya inşallah 2 çizgiyide görürüz bugün negatif görünce bile üzüldüm
İnşallah canım varsa sonra cıkar hepimizin inşallahİnşallah canimmm, üzülme demekki iğne. Etkisi geçmiş
Kuzum valla arada kaşık agrıyor göbeğim atıyo sırt agrısı var akıntı varCanımm nasılsın belirti vs var mı?
Ufff inşallah hayira çıkar rüyasıKuzum valla arada kaşık agrıyor göbeğim atıyo sırt agrısı var akıntı var
Ne bilim bide adet olacakmışım hissi oldu hat tam oldum dersin ya o an gibi oldjm öyle ama bilemedım eşimin halası rüyasında benı görmüş hamileymişim oda su an hamıle benım gorudmlerım cıkıyo diyogoruncelerımın de içine doğmuş hamıleymısım
11 ci gün olcak bugun de bence olmadı ya regl agrışaro başladı bendeUfff inşallah hayira çıkar rüyası
Kaçıncı gün oldu iğneden sonra canim
benımde var suan regl agrım11 ci gün olcak bugun de bence olmadı ya regl agrışaro başladı bende
Bilmıyorum vallla test yapsam mıbenımde var suan regl agrım
bende sılıklestı mı dye yaptm bugunBilmıyorum vallla test yapsam mı
Ne çıktı canobende sılıklestı mı dye yaptm bugun
çok çok silik çıktı ıkı gune kalmaz ıgne etkısıNe çıktı cano
Sence ben napim akşam 8 de oldum iğne 17 Martçok çok silik çıktı ıkı gune kalmaz ıgne etkısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?