Az once kocamdan dayak yedim :((

Senin canım "yine" derken bu ilk değilmiş demek ki.
Yediğiniz dayağın üstüne oturup üzülmeyi beklemeyin bence
İlk işiniz gidip dava açıp boşanmanız.

Size saygi duymuyor sevmiyorda ee baska ne bekliorsunuz bu adamla asla mutlu olamazsjnjz bosanin kurtarin kendinizi

Eee hala ne işin var o p.zevengin yanında o zaman ? Dur ben söyleyeyim , küçük bir bebeğin var hem de babasına çok aşık ...

evi terketmen için ne yapması gerekiyor daha bi tarafını mı kırsın anlamadım ki bi de yatağı ayırdı diyosun sen onunla hala aynı yatakta yatmak istiyo musun ilginç gerçekten

Ne zaman bosanacaksiniz sizi oldurdugundemi

Arkadslar hep sabrettim korkuda var tehdit edip durdu boyle bisey yasayinca sabhi bekliyorum kizimi bana gostermemkle kacrmkla tehdit etmisti bosanmam surundirrum die ((
Yaw kardeşim git kadın sığınma evine kal biuddet bak bakiyim kim kimin çocuğunu aliyo gostermiyo ayrıca şiddet gördükten sonra darp raporu asıl o çocuğunu hicbi koşulda alamaz devlet el koyar dayakçı babaya velayetmi verilir kaldım 4 aylık bı bebek mümkün mü sizden alması kendinize gelin Allah aşkına papuc birakmayin bu kalaslara önce kendinizi sevin siz kendinize değer verinki karşı tarafa bunu gösterin kusura bakmayın ama boylesine ezik olmaya devam ederseniz ömrümüz dayak yemekle geçecek üstelik o kucaginizdaki 4 aylık yavrunuzda en kısa zamanda dayak yiycek ona aciyin bari yaa

Konuyu anlatımınıza bakarak gayet alışmışsınız bu duruma ve kabullenmişsiniz ne diim Allah Yarsımcınız olsun çocuğunuzun psikolojisini bozuyosunuz en büyük kötülük ona şu anda

Sizin evliliğiniz laçka olmuş.Tabi evlilik denirse.Birde bebek ,bu adamla bir ömür geçer mi ?Kabus resmen..

Hayatimda hic kocamdan dsyak yemedim ama sanki yapılacak sey interntte konu acmak degilde polise gidip darp raporu almak gibi geliyor.

Soyle herifleri bulunca yapisin emi sakin ayrilmayin. Mazallah bir daha oylesini nerden bulursunuz(?)
Ha tabi cocuk yapip kendinize baglamayi(!) da asla ihmal etmeyin. Tebrikler.

Öncelikle siz kendinizin değerli olduğunuzu bir birey olduğunuzu hatırlayın sizi daha önce de dövdüğü için sindirip korkutmuş kimse size böyle birşey yapamaz bunu kabul etmeyin aileniz size sahip çıkabilecek durumdaysa yardım isteyin ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışın unutmayın herşeyden önce siz artık bir nanesiniz güçlü olmak zorundasınız kızınız bu şiddetle büyürse büyüdüğünde onuda döven olursa bunun normal olduğunu düşünecek çünkü hayatındaki en güvenilir 2 insan bunu yapıyor baba dövüyor amme kabul ediyor kızınızın büyüdüğünde sizin bu yaşadıklarını yaşasını istemiyorsanız güçlü anne olup güçlü kızlar yetiştirilmeli umarım kendin için kızın için birşeyler yaparsın

neden gidip darp almıyorsunuz çok basit acile gidin eşinizden dayak yediğinizi söyleyin

Öncelikle siz kendinizin değerli olduğunuzu bir birey olduğunuzu hatırlayın sizi daha önce de dövdüğü için sindirip korkutmuş kimse size böyle birşey yapamaz bunu kabul etmeyin aileniz size sahip çıkabilecek durumdaysa yardım isteyin ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışın unutmayın herşeyden önce siz artık bir annesiniz güçlü olmak zorundasınız kızınız bu şiddetle büyürse büyüdüğünde onuda döven olursa bunun normal olduğunu düşünecek çünkü hayatındaki en güvenilir 2 insan bunu yapıyor baba dövüyor amme kabul ediyor kızınızın büyüdüğünde sizin bu yaşadıklarını yaşamasını istemiyorsanız güçlü anne olup güçlü kızlar yetiştirilmeli umarım kendin için kızın için birşeyler yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…