- 28 Mart 2011
- 1.018
- 854
- 123
- 49
- Konu Sahibi Endoplazmikgaribirkulum
-
Eee hala ne işin var o p.zevengin yanında o zaman ? Dur ben söyleyeyim , küçük bir bebeğin var hem de babasına çok aşık ...Evet kizlar az once kocamdan dayak yedim yine hemde 4 aylik kizim kucagimdayken instagram ve twitter heaabindan baska kadinlarin resimlerine bakmis bunu telfonunda gormustum nie boyle bisey yaptigini aoyledigimde once inkar etti yemin ettim gordum die sonrada piskin piskin ne var bunda gorende altimda yakaladi sanar dedi iyice sinirlendim.ne maksatla bakiosun sen bu ucuzluk resmn dedim sinrlendim utanmiyomusun sen kiz babasisin hic utanmiomisun su bebegin suratina benim yuzume bakarken die o hala piskinlige devam edio deli yerine koyuyo canin dayak istyo heralde senin yine dio sen ne yaparsan yap haksizsin bide dovmeye kalkiosun dedim namussuzluk deilmi bu yaptigi baska kadinlara ilgi duyar gibi cok gururum incinio hem baska kadinlara bakip hemde sorunca dovulmeye(( kizima sarilip hungur hungur agladim bide yatagini ayirdi ;(( umursamiyo elmacik kemiklerimi kiracak gibi oldu kulagimdan asildi saclarimi oyle bi cekioki derisi yerinden kalkti resmn auan nasil basim agrio bi bilseniz ((
canin dayak istyo heralde senin yine dio
Ne zaman bosanacaksiniz sizi oldurdugundemiEvet kizlar az once kocamdan dayak yedim yine hemde 4 aylik kizim kucagimdayken instagram ve twitter heaabindan baska kadinlarin resimlerine bakmis bunu telfonunda gormustum nie boyle bisey yaptigini aoyledigimde once inkar etti yemin ettim gordum die sonrada piskin piskin ne var bunda gorende altimda yakaladi sanar dedi iyice sinirlendim.ne maksatla bakiosun sen bu ucuzluk resmn dedim sinrlendim utanmiyomusun sen kiz babasisin hic utanmiomisun su bebegin suratina benim yuzume bakarken die o hala piskinlige devam edio deli yerine koyuyo canin dayak istyo heralde senin yine dio sen ne yaparsan yap haksizsin bide dovmeye kalkiosun dedim namussuzluk deilmi bu yaptigi baska kadinlara ilgi duyar gibi cok gururum incinio hem baska kadinlara bakip hemde sorunca dovulmeye(( kizima sarilip hungur hungur agladim bide yatagini ayirdi ;(( umursamiyo elmacik kemiklerimi kiracak gibi oldu kulagimdan asildi saclarimi oyle bi cekioki derisi yerinden kalkti resmn auan nasil basim agrio bi bilseniz ((
Yaw kardeşim git kadın sığınma evine kal biuddet bak bakiyim kim kimin çocuğunu aliyo gostermiyo ayrıca şiddet gördükten sonra darp raporu asıl o çocuğunu hicbi koşulda alamaz devlet el koyar dayakçı babaya velayetmi verilir kaldım 4 aylık bı bebek mümkün mü sizden alması kendinize gelin Allah aşkına papuc birakmayin bu kalaslara önce kendinizi sevin siz kendinize değer verinki karşı tarafa bunu gösterin kusura bakmayın ama boylesine ezik olmaya devam ederseniz ömrümüz dayak yemekle geçecek üstelik o kucaginizdaki 4 aylık yavrunuzda en kısa zamanda dayak yiycek ona aciyin bari yaaArkadslar hep sabrettim korkuda var tehdit edip durdu boyle bisey yasayinca sabhi bekliyorum kizimi bana gostermemkle kacrmkla tehdit etmisti bosanmam surundirrum die((
100 kez acıkladı bence bı okuyun ..Ne yani yatağını ayırmasa sen birliktemi yatıcaktın?
Öncelikle siz kendinizin değerli olduğunuzu bir birey olduğunuzu hatırlayın sizi daha önce de dövdüğü için sindirip korkutmuş kimse size böyle birşey yapamaz bunu kabul etmeyin aileniz size sahip çıkabilecek durumdaysa yardım isteyin ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışın unutmayın herşeyden önce siz artık bir nanesiniz güçlü olmak zorundasınız kızınız bu şiddetle büyürse büyüdüğünde onuda döven olursa bunun normal olduğunu düşünecek çünkü hayatındaki en güvenilir 2 insan bunu yapıyor baba dövüyor amme kabul ediyor kızınızın büyüdüğünde sizin bu yaşadıklarını yaşasını istemiyorsanız güçlü anne olup güçlü kızlar yetiştirilmeli umarım kendin için kızın için birşeyler yaparsınEvet kizlar az once kocamdan dayak yedim yine hemde 4 aylik kizim kucagimdayken instagram ve twitter heaabindan baska kadinlarin resimlerine bakmis bunu telfonunda gormustum nie boyle bisey yaptigini aoyledigimde once inkar etti yemin ettim gordum die sonrada piskin piskin ne var bunda gorende altimda yakaladi sanar dedi iyice sinirlendim.ne maksatla bakiosun sen bu ucuzluk resmn dedim sinrlendim utanmiyomusun sen kiz babasisin hic utanmiomisun su bebegin suratina benim yuzume bakarken die o hala piskinlige devam edio deli yerine koyuyo canin dayak istyo heralde senin yine dio sen ne yaparsan yap haksizsin bide dovmeye kalkiosun dedim namussuzluk deilmi bu yaptigi baska kadinlara ilgi duyar gibi cok gururum incinio hem baska kadinlara bakip hemde sorunca dovulmeye(( kizima sarilip hungur hungur agladim bide yatagini ayirdi ;(( umursamiyo elmacik kemiklerimi kiracak gibi oldu kulagimdan asildi saclarimi oyle bi cekioki derisi yerinden kalkti resmn auan nasil basim agrio bi bilseniz ((
neden gidip darp almıyorsunuz çok basit acile gidin eşinizden dayak yediğinizi söyleyinEvet kizlar az once kocamdan dayak yedim yine hemde 4 aylik kizim kucagimdayken instagram ve twitter heaabindan baska kadinlarin resimlerine bakmis bunu telfonunda gormustum nie boyle bisey yaptigini aoyledigimde once inkar etti yemin ettim gordum die sonrada piskin piskin ne var bunda gorende altimda yakaladi sanar dedi iyice sinirlendim.ne maksatla bakiosun sen bu ucuzluk resmn dedim sinrlendim utanmiyomusun sen kiz babasisin hic utanmiomisun su bebegin suratina benim yuzume bakarken die o hala piskinlige devam edio deli yerine koyuyo canin dayak istyo heralde senin yine dio sen ne yaparsan yap haksizsin bide dovmeye kalkiosun dedim namussuzluk deilmi bu yaptigi baska kadinlara ilgi duyar gibi cok gururum incinio hem baska kadinlara bakip hemde sorunca dovulmeye(( kizima sarilip hungur hungur agladim bide yatagini ayirdi ;(( umursamiyo elmacik kemiklerimi kiracak gibi oldu kulagimdan asildi saclarimi oyle bi cekioki derisi yerinden kalkti resmn auan nasil basim agrio bi bilseniz ((
Öncelikle siz kendinizin değerli olduğunuzu bir birey olduğunuzu hatırlayın sizi daha önce de dövdüğü için sindirip korkutmuş kimse size böyle birşey yapamaz bunu kabul etmeyin aileniz size sahip çıkabilecek durumdaysa yardım isteyin ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışın unutmayın herşeyden önce siz artık bir annesiniz güçlü olmak zorundasınız kızınız bu şiddetle büyürse büyüdüğünde onuda döven olursa bunun normal olduğunu düşünecek çünkü hayatındaki en güvenilir 2 insan bunu yapıyor baba dövüyor amme kabul ediyor kızınızın büyüdüğünde sizin bu yaşadıklarını yaşamasını istemiyorsanız güçlü anne olup güçlü kızlar yetiştirilmeli umarım kendin için kızın için birşeyler yaparsınEvet kizlar az once kocamdan dayak yedim yine hemde 4 aylik kizim kucagimdayken instagram ve twitter heaabindan baska kadinlarin resimlerine bakmis bunu telfonunda gormustum nie boyle bisey yaptigini aoyledigimde once inkar etti yemin ettim gordum die sonrada piskin piskin ne var bunda gorende altimda yakaladi sanar dedi iyice sinirlendim.ne maksatla bakiosun sen bu ucuzluk resmn dedim sinrlendim utanmiyomusun sen kiz babasisin hic utanmiomisun su bebegin suratina benim yuzume bakarken die o hala piskinlige devam edio deli yerine koyuyo canin dayak istyo heralde senin yine dio sen ne yaparsan yap haksizsin bide dovmeye kalkiosun dedim namussuzluk deilmi bu yaptigi baska kadinlara ilgi duyar gibi cok gururum incinio hem baska kadinlara bakip hemde sorunca dovulmeye(( kizima sarilip hungur hungur agladim bide yatagini ayirdi ;(( umursamiyo elmacik kemiklerimi kiracak gibi oldu kulagimdan asildi saclarimi oyle bi cekioki derisi yerinden kalkti resmn auan nasil basim agrio bi bilseniz ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?