Az once kocamdan dayak yedim :((

Ailesi beni istemiyolardi 6 yıldır da istemiyorlar ölene dek te istemeyecekler. Ama bende onları istemiyorum
Evlenmissiniz ne guzel e bide cocuk varsa daha neyin davasi bu anlamiyorumki 6 yil gecmis ya yazik uzuluyorum kendi evliliginimi.dusuncen onlarin bu haksiz tutumlarinimi ne diyim Cok zor evlilik ya sans kader isi iste neresine ne olmusta istemiolar ya

Henüz çocuk yok biz ailesiyle şimdiye kadar beraber yaşıyorduk daha iki aydır ayrıldık. Bilerek çocuk yapmadım çünkü evliliğime güvenemiyodm açıkçası. sürekli bizi ayırmaya çalışan şeytan bi kaynana yılan bi elti para için Herseyi yapabilecek bi kayina sahiptim. Defalarca boşanma eşiğine geldik ama sevgi ya olmadı yapamadık sonunda yine barıştık şimdi evi ayırdık hatta çok uzak şehire taşındık. ama telefonla taciz ediliyoruz resmen. Ben eşime resti çektim bana bunları bunları yapan anneni asla evimde bırakmam dedim o yüzden tartıştık

Valla haklisin gozunu korkutamazsin . Deliriyorlar resmen o ani birtek sen anlayabilirsin tabikide . gözleri dönüyor o an adamlarin . sanki iyi birsey yapiyorlarmis gibi

Ya yeter artik yaaa Allah kahretsin olani acikca anlattim.die.ne yatak ayirmaya takildinjz.be arakadas erinmessen oku sayfalarda ne yazmjsim yeter be Allah kahretsin kapattim konuyu

Bu atari kocana yapacaksin sana polisi ara diyenlere değil.
Konuya yapilacak yorumlarin hepsi boş, kocan bir suc isliyor ve senin yapman gereken bu sucu ihbar edip şikayetçi olmak.
Ama sen polisi ara diyince bile boyle sinirlenip beddua ediyorken daha cooook oturur dayak yersin o evde.
Bekledigin cevap vah vah yazik bir yuva kolay kurulmuyor, elleri kirilsin, tuh tuh... biliyorum ama yine soyluyorum, darp raporu alinmali, sikayetci olunmali ve bu evlilik sonlandirilmali.

Ben sana saygısızca bir cümle kurmadım. Terbiyesiz demeni gerektirecek bir cümle de kurmadım!

Kocana adam değil dedim diye mi kızdın? Adam mı peki? Bir kadına vurabilen ve "senin canın dayak istiyor yine" diye çocuk gibi azarlayan bir herife, adam demek adamlığa hakaret olurdu.

Boşanmaktan korkuyorum çocuğumu kaçırır gibi cümleler kurmuşsun bazı mesajlarında boşanacağım yazmışsın. Neye göre cevap verelim 20 küsür sayfayı tek tek nasıl okuyalım?

Son düzenleme:
Edit: Bazı mesajlarında boşanmaktan korkuyorum çocuğumu kaçırır bana zarar verir yazmışsın, bazı mesajlarında boşanacağım yazmışsın.

20 kusur sayfayı tek tek nasıl okuyalım, konuyu açtığın ilk sayfada belirtsen bizde bu çelişkiye düşmeyiz...

Neyse Sen benim kusuruma bakma, bir kaç mesajını okuyup boşanmayacağını düşünerek böyle bir adam nasıl çekilir? niye çekiyor? Bu mantıkla düşündüğüm için sinirlerim bozuldu açıkçası...

Eğer boşanacaksan en doğru karardasın yoksa bu herifle, evladına yazık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…