- 21 Ekim 2016
- 357
- 357
- 33
- 37
- Konu Sahibi Endoplazmikgaribirkulum
-
Asla ama kolay bi surec olmayacak eminim.beni korkuymak yildrmak.icin elinden geleni yapacakElbette ki biz ne desek boş, hayat sizin hayatınız. Sadece karar vermeniz gerekiyor;bu adamla hayatınızın sonuna kadar yaşamak ister misiniz?
.Bende de olaylar karışık kuzum eşimle küsüz
.( benim gibi deil dimj
Cok sukur ama ailede zor canm ya kimseyi memnun edemiyosunkiYok canım öyle birşey değil ki zaten bi daha ömür boyu öyle birşey yapmaya cesaret edemez boşanacgmi bilir. Ailesiyle anlaşamıyorz
Evlenmissiniz ne guzel e bide cocuk varsa daha neyin davasi bu anlamiyorumki 6 yil gecmis ya yazik uzuluyorum kendi evliliginimi.dusuncen onlarin bu haksiz tutumlarinimi ne diyim Cok zor evlilik ya sans kader isi iste neresine ne olmusta istemiolar yaAilesi beni istemiyolardi 6 yıldır da istemiyorlar ölene dek te istemeyecekler. Ama bende onları istemiyorum
Nasil korkutayim adam has deli yaSadece geçmiş olsun yazabiliyorum.Üzüldüm sakin kafa ile düşünüp gözünü korkutunuz ki aynı seyi yapmasın.
Evlenmissiniz ne guzel e bide cocuk varsa daha neyin davasi bu anlamiyorumki 6 yil gecmis ya yazik uzuluyorum kendi evliliginimi.dusuncen onlarin bu haksiz tutumlarinimi ne diyim Cok zor evlilik ya sans kader isi iste neresine ne olmusta istemiolar ya
Bana mı benzettin yoksaNiyeyse başka bir konu sahibine benzettim seni
Ya yeter artik yaaa Allah kahretsin olani acikca anlattim.die.ne yatak ayirmaya takildinjz.be arakadas erinmessen oku sayfalarda ne yazmjsim yeter be Allah kahretsin kapattim konuyu
Duzgun konus lutfen senin bu saygisizca konusmani hakedecek ne yaptim nasil zarar verdim.sana da bu sekilde terbiyeszce cevap yazdin ben senden aman dilemedim yardim istemedim halimden anlamayip usteme gelmenin manasi ne ? Egonumu tatmin ettin simdi benle ? Rahatladinmi acaba bana laf sokmakla mutlumu uyuyacaksin tekme atar gibi su sozlerinle ? Bumu senin insanligin sen bana yorum yapmak zorunda deilsinki gormezden gelseydin durumumla alayci tavir sergilemk hosunami gidiyor burda o kadar fake konu var anlasilan cok zeki kadinsin bana.boyle akil verip yargilayip bide ne yapacagimi kendince kestrebildgine gore gayette fake konulari sip diye anlarsin onlarla dalga gecin hanfendi uydurma insanlarla konusun BENIM GIBI ACISI GERCEK INSANLARLA DEIL ....
polise gidip darp raporu al süründür onu boşanmasanda bunu yap bi daha el kaldıramasın sanaYa yazarkn oyle dedim biktim artik ;((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?