Az once kocamdan dayak yedim :((

Bakin demek istiyorum ki erkek bir defa dovebilir. Iyi koca kotu koca degil olay. Affedip ikinci sans vermek bunun devamini saglar.
Tabi ki o öyle affedersiniz beni yine dövebilirsin izni vermişsin demek oluyor Allah dayak atan erkeklerin belasını versin. Kesin bir gerçek döven adam yine döver dövecek bu asla değişmeyecek

:) Senin de benzer şeyler yaşadığını biliyorum.Umarım biraz ışık olur.Sevgiler.
Evet canım konumu sende takip etmiştin ben benzerini değil daha fazlasını yaşadım ama ilk zamanlar boşanmak için çok uğraştım ne ailem yanımda oldu ne destek olan biri oldu defalarca evi terkettim darp raporu aldım şikayet ettim mahkemelik oldu askerdeydi silahı elinden alındı ama akıllanmadı disarda kaldı sabahlara kadar boşanır san öldürürüm dedi ailem de destek olmayınca ezmek onun için daha keyifli hal aldı nezarette yatırdım ama akıllanmadi sonuç benn boşanmaktan korkuyorum artık tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum yoruldum yapamazsam da susup görmemezlikten gelmeye çalışıyorum telefon şifresini biliyorum bakıyorum aldatmayı bıraktı şimdi başkalarına günübirlik yazıyor çocuğumun psikoloji si bozulmasın kavga çıkmasın diye susuyorum mesajların resimlerini çektim sakladım kanıt olarak yani diyeceğim o ki içim sıkılıyor korkuyorum mutlu değilim ama hiç bir şey de yapamıyorum ilk zamanlar çok uğraştım ama artık korkuyorum

sizden çok bebenize acıdım. Yazık değilmi o yavrum. içinde ne fırtınalar kopmustur dayaktan beter. Sen devam et ne diyim. kızıyorum kendini bu hâle getirenlere.

Tabi ki o öyle affedersiniz beni yine dövebilirsin izni vermişsin demek oluyor Allah dayak atan erkeklerin belasını versin. Kesin bir gerçek döven adam yine döver dövecek bu asla değişmeyecek

Ben de onu soylemeye calisiyorum. Ilk dayak kocanin hatasidir. Ama iinci bana gore kadinin hatasidir affedip yol versigi icin.

Anlıyorum ve korkma diyorum.Yaşamış biri olarak korkma diyorum üstelik.Tek fark ben uzatmadım.Tehdit etti aldırmadım.Döndüm gittim ve hayatımın en doğru kararıydı.Şimdi işte adam böyle olur dediğim biriyle çok mutlu bir evliliğim var.Neden sen de böyle olmayasın?Çocuğun böyle bir adamın elinde psikolojisi düzgün büyüyemez ki.Sen sindiğin için,korktuğunu bildiği için yapıyor kocan zaten bunları.Ha yine de ben yapamam diyorsan o zaman kurcalama bırak.Görme duyma.Buna taraftar değilim ama kararın kalmaksa kendini korumak adına görme bilme.Umarım bir gün o cesareti bulursun kendinde.O gün geldiğinde sen de burda feryat figan çekme bu adamı korkma kurtul diyenlerin arasında olacaksın.Yaz bu dediğimi bir kenara.Evladın için içinde saklı kalmış cesareti dışarı çıkar.

İnşaAllah o gün gelecek sakıncası yoksa özelden yazar mısın sen neler yaşadın nasıl kurtuldun

Çok çok üzücü bir durum boyle bir adamla evli olup boyle muamele gormek. Ama daha da üzücü olani sizin bu adamın size yasattiklarina bu denli tahammül gösteriyor olmanız.

git hastaneye eşim bana şiddet uyguladı darp raporu verın de şimdilik boşanmaya kalkışmasan bile o raporu sakla. o seni süründürecekmiş ya sende onu süründür bakalım.korkma. ileri giderse eğer o işine gittikten sonra topla pılını pırtını al kızını annene git. rahat vermezse tehdıt ederse polise şikayette bulunursun. ne kadar kararlı oldugunu korkusuz oldugunu görmeli. sinme sakın

Başka kadınlara bakmadan dövse sıkıntı yok galiba
Canın dayak mı istiyor diyen bir adamın hala kime baktığını nasıl unutmayabiliyorsun?
4 aylık çocuğun var tahminen öncesinde de dayak vardı ama çocuk yapmakta sakınca da görmedin
Biz sana ne diyeliö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…