• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az once kocamdan dayak yedim :((

Evet kizlar az once kocamdan dayak yedim yine hemde 4 aylik kizim kucagimdayken instagram ve twitter heaabindan baska kadinlarin resimlerine bakmis bunu telfonunda gormustum nie boyle bisey yaptigini aoyledigimde once inkar etti yemin ettim gordum die sonrada piskin piskin ne var bunda gorende altimda yakaladi sanar dedi iyice sinirlendim.ne maksatla bakiosun sen bu ucuzluk resmn dedim sinrlendim utanmiyomusun sen kiz babasisin hic utanmiomisun su bebegin suratina benim yuzume bakarken die o hala piskinlige devam edio deli yerine koyuyo canin dayak istyo heralde senin yine dio sen ne yaparsan yap haksizsin bide dovmeye kalkiosun dedim namussuzluk deilmi bu yaptigi baska kadinlara ilgi duyar gibi cok gururum incinio hem baska kadinlara bakip hemde sorunca dovulmeye :KK43:(( kizima sarilip hungur hungur agladim bide yatagini ayirdi ;(( umursamiyo elmacik kemiklerimi kiracak gibi oldu kulagimdan asildi saclarimi oyle bi cekioki derisi yerinden kalkti resmn auan nasil basim agrio bi bilseniz :KK43:((
İnsan mı acaba o ? Bir de kocam diyorsunuz hala.

Arkadslar hep sabrettim korkuda var tehdit edip durdu boyle bisey yasayinca sabhi bekliyorum kizimi bana gostermemkle kacrmkla tehdit etmisti bosanmam surundirrum die :KK43:((
Şu anda sürünmüyor musun, peki?
Çok mu güzel hayatın var da bozmaya korkuyorsun? Söylemesi kolay biliyorum ama herşeyi değiştirmek senin elinde.. kendine İnan..

Allah razi olsun sizden beni anladiniz ya rabbim.yuzunuzu hic soldrmasin daima gun yuzu gorun insallah
Sagol canım... ama benide tavsiyem bu evliliği devam ertirme sana sahip cikacak birileri varsa lutfen ayril... Yoksa da işe girip geleceğini hazırlamaya bak ve bu süre zarfında sesini çıkarma... Kendinden emin ayakların yere basıp artık bu zavalliya muhtaç olmadığında yolunun ayrı çizersinir allah yardimcin olsun... Bırak kime bakarsa baksın... Böyle aciz insan sana sadık olsa ne yazar...

Mune Mune bakar mısınız kadın şiddet gormus, canı yanmış, üzgün, gecenin bir yarısı ne yapacağını bilememiş konu açmış insanlar dalga geçer şekilde mesaj yazıyor. İnsanlar geyik topigiymis gibi yazıyorlar. Biliyorum siz de her şeye yetisemezsiniz ama ne bileyim böyle de olmamalı.

Polisi arasan gelir alirlar ille kendini sokaklara atmana gerek yok,
Ama o potansiyeli goremedim ben, hala derdin yataklari ayirmasi sanki...
Ya yeter artik yaaa Allah kahretsin olani acikca anlattim.die.ne yatak ayirmaya takildinjz.be arakadas erinmessen oku sayfalarda ne yazmjsim yeter be Allah kahretsin kapattim konuyu

Sagol canım... ama benide tavsiyem bu evliliği devam ertirme sana sahip cikacak birileri varsa lutfen ayril... Yoksa da işe girip geleceğini hazırlamaya bak ve bu süre zarfında sesini çıkarma... Kendinden emin ayakların yere basıp artık bu zavalliya muhtaç olmadığında yolunun ayrı çizersinir allah yardimcin olsun... Bırak kime bakarsa baksın... Böyle aciz insan sana sadık olsa ne yazar...
Sadece sakince davrnip bsey caktrmadan kurtlmaya bakicam islemleri hallettikten sonra basip gitcem memleketw

Dedim zaten artik yeter hodri.meydan die ben zaten yatagi ayirdigina uzulmuyorum kendini bide hakli goruyo ya kendince ben seni istemyorjm der gibi ben hakliyim der gibi ayirdi ya yatagini ona sinirlendim yediremdim ne olur kizmayin bide siz yuklenmeyin bana o kadar kotu durumdaykmki konusmak istedim sadece ama sinirlendirdysem ozur dilerim hepiniZden konuyu kapatayim bari gece gece sktm caninizi cok ozur dilerim :KK43:((
Canim benim ya su mesajın yüreğime dokundu. Kırıcı olmadan yazmayi beceremiyor bazi uyeler gercekten laf sokunca basiniz göğe mi erdi noldu yani su kadincagiza bak özür dileyecek kıvama getirmişsiniz yaziklar olsun ya.

Mune Mune bakar mısınız kadın şiddet gormus, canı yanmış, üzgün, gecenin bir yarısı ne yapacağını bilememiş konu açmış insanlar dalga geçer şekilde mesaj yazıyor. İnsanlar geyik topigiymis gibi yazıyorlar. Biliyorum siz de her şeye yetisemezsiniz ama ne bileyim böyle de olmamalı.
Allah razi olsun o koca musvettesinden cok burdaki alay edenlerle konsmaktan dolayi daha cok uzjldum rahatlicam yerde

Canim benim ya su mesajın yüreğime dokundu. Kırıcı olmadan yazmayi beceremiyor bazi uyeler gercekten laf sokunca basiniz göğe mi erdi noldu yani su kadincagiza bak özür dileyecek kıvama getirmişsiniz yaziklar olsun ya.
Allah razi olsun sizden cok kotu bi durumdaym buraya yazmakla iyimi kotumu ettim bilemedim:((

İlk mesaji okuyup sinirlenen vermis veristirmis kadincagiza ! ya hu bi yorumlari okuyun ya da okudugunuzu anlayin ! kadin 100 kez açıklamış onu demek istemedim sunu bunu demek istedim diye.. Herkes hirsini almis resmen biri buraya mi kostun demis biri hala kocam diyor demis ne desin teyzem mi desin olayi anlatirken ? bi siz akillisiniz ,kulturlusunuz! Konu sahibine gelince kardesim git raporunu al belliki su sira bosanmayacaksin ama boyle giderse defalarca daha dayak yeme ihtimalin yüksek.. al da canin tak edince elin guclu olsun. Keske biraz daha guclu olsan madem annenin de bir evi yok sen çalışsan annecigin bebekle ilgilense boyle eziklenerek gecer mi bu hayat

Biraz haber izleyin o halde

Pardon;
olsun kız, kaderinse çek
Ne var iki tokattan, bak lohusa sayılırsın hala- hormonların etkisiyle terslenmişsin delirtmişsin demek ki adami. Azıcık uysal dur, yuvanın yıkma. Yuva kolay yıkılır,zor yapılır. Sabret çocuğun için

demeliydim sanırım.
Bahsettiğim süreçte oldukça yakındım arkadaşımla.
Evime 3 saat mesafedeki adliyeye onunla beraber gittim koruma talebi için. Öncesinde de bulunduğu bölgedeki kadın sığınma evlerini beraber arastirmistik, gorevlilerden böyle bir olay yaşanırsa gece vakti polisi aramamizin işleri kolaylaştıracağı gibi bilgileri beraber aldık...
Haberlerde her gün kadın cinayetlerini, opusun barışın diye eve gönderen polisleri ben de görüyorum ama yaşadığımız deneyimdeki polisler oldukça ilgiliydi. Daha önceleri başka problemlerim için karakola gitmiştim (kimine göre uğraşmaya degmeyecek önemsiz seyler) hepsinde de polisler benimle yakından ilgilendiler, en azından kamu davası açıldı vs...
Hiç birşey yapmayıp evde ağlamaktan daha iyidir bence.

*Bu arada öz halam eşi tarafından cinayete kurban gitti. Hassas olduğum bir konu:(
Erkekler çok tehlikeli olabiliyorlar. Bir gün daha büyük kavgada başına birşey gelmemesi için birşeyler yapması şart konu sahibinin

Back
X