• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az once kocamdan dayak yedim :((

Boşanmayı düşünmüyorsan öyle bi duruşun olsnki cezasını çektr o evde.. yüzüne bakma yokmuş gibi davran en önemliside özür dilediğinde affetme!
Bebeğini düşün böyle devam ederse bebek büyüdğnde böyle bi baba onun yanındada döver söver. Eğer 2 gün snra affedersen tekrar aynı şeyi yaşayacaksın.. tavrını koy. Bu adam içn tek bi damla gözyaşı dökme değmez. Hiç değilse bi ay dediğimi yap kolay affetmediğni görsün.

Allah razi olsun o koca musvettesinden cok burdaki alay edenlerle konsmaktan dolayi daha cok uzjldum rahatlicam yerde
Evet farkettim ben de. Bazı üyeler konu sahibini rencide edince ya da laf sokunca(!) iyi bişe yaptıklarını sanıyorlar sanırım.

Size kendimden örnek vereyim inşallah bu içinize işler ayrılırsınız ... Benim annem yok neden biliyor musun senin gibi dayaklar yeyip önü sonu sineye çektiği için en son ki şiddetinde silahla öldürdü babam annemi hiç tanımıyorum kokusunu bilmem ama ona bazen o kadar kızıyorum ki anne sen bu kadar mı acizdin bu kadar mı güçsüz korkak keske boşanıp kurtulsaydı ac kalsaydık ana kız ama annem öyle olmasaydı seninde kızın var Allah korusun bu adam dayak anında öldürmeyeceği ne malum ya da kızın büyüdüğün de dayağına şahit olsa nasıl olur düşündün mu sonra annemi tehdit eden o koca yı dayım gebertti artık devlet bu konularda kadınlara destek lütfen mesleğin olmasa bile ne fark eder annem ablam var gerekeni yap bebeğini kendini kurtar bu hayvandan

Allah yardimcin olsun canım... hakkinda hayirlisi
Allah razi olsun zor oluyo ne hayalle kuruluo bu yuva ne hale getryolar evlenince gercek yuzlerini gosteriolar babamin sevgisini buldum sandim nisanliyken cok iyiydik evliligimjin ilk seneside iyiydi bi ara bozdu sonra sabir dwskm duzwlir dedim benmde illaki hatam olmustr mesela o konusmayi pek.sevmez aciklamayi sevmez bende konusarak vozme tarafindaykm.hatta evlilik danjsmanjna goturdum hata neyse ortak yolu bulalim die danisman cogu zamn beni hakli buldu iyi gidiodu sonra danismana bile laf soylemeye basladi evlimi o evlenmeden nerdeb bilecek die hatali olunca cirkeflesmeye basladi yillardr basiretim baglanmis gibiydi suan hayret ediorum ben nasil bi insan oldum die arkadaslarim sok oldular beni yillar sonra gorunce

Pardon;
olsun kız, kaderinse çek
Ne var iki tokattan, bak lohusa sayılırsın hala- hormonların etkisiyle terslenmişsin delirtmişsin demek ki adami. Azıcık uysal dur, yuvanın yıkma. Yuva kolay yıkılır,zor yapılır. Sabret çocuğun için

demeliydim sanırım.
Bahsettiğim süreçte oldukça yakındım arkadaşımla.
Evime 3 saat mesafedeki adliyeye onunla beraber gittim koruma talebi için. Öncesinde de bulunduğu bölgedeki kadın sığınma evlerini beraber arastirmistik, gorevlilerden böyle bir olay yaşanırsa gece vakti polisi aramamizin işleri kolaylaştıracağı gibi bilgileri beraber aldık...
Haberlerde her gün kadın cinayetlerini, opusun barışın diye eve gönderen polisleri ben de görüyorum ama yaşadığımız deneyimdeki polisler oldukça ilgiliydi. Daha önceleri başka problemlerim için karakola gitmiştim (kimine göre uğraşmaya degmeyecek önemsiz seyler) hepsinde de polisler benimle yakından ilgilendiler, en azından kamu davası açıldı vs...
Hiç birşey yapmayıp evde ağlamaktan daha iyidir bence.

*Bu arada öz halam eşi tarafından cinayete kurban gitti. Hassas olduğum bir konu:KK43:
Erkekler çok tehlikeli olabiliyorlar. Bir gün daha büyük kavgada başına birşey gelmemesi için birşeyler yapması şart konu sahibinin
Hepsini okumadım cok uzun örnek gösterdiğiniz arkadaşınıza istinaden koruma karari herkes için caydırıcı sebep olmuyo bazıları için Evet ama herkes için değil buna rağmen öldürülen kadınlar var haber izleyin dedim bu yüzden.. Konu sahibine sus otur demedim

Size kendimden örnek vereyim inşallah bu içinize işler ayrılırsınız ... Benim annem yok neden biliyor musun senin gibi dayaklar yeyip önü sonu sineye çektiği için en son ki şiddetinde silahla öldürdü babam annemi hiç tanımıyorum kokusunu bilmem ama ona bazen o kadar kızıyorum ki anne sen bu kadar mı acizdin bu kadar mı güçsüz korkak keske boşanıp kurtulsaydı ac kalsaydık ana kız ama annem öyle olmasaydı seninde kızın var Allah korusun bu adam dayak anında öldürmeyeceği ne malum ya da kızın büyüdüğün de dayağına şahit olsa nasıl olur düşündün mu sonra annemi tehdit eden o koca yı dayım gebertti artık devlet bu konularda kadınlara destek lütfen mesleğin olmasa bile ne fark eder annem ablam var gerekeni yap bebeğini kendini kurtar bu hayvandan
Dusunmez olurmuyum cok uzuldum inanki sana ama olqu disardan bakildigi gibi olmuyo o an basiretmi baglanio cevre baskisimi attik ne oliyosa oluyo bi seklde sabrediyosunuz.benim cvre baskim yok ama diorum ya anlam veremedigim.bi seklde kaldim ama sanki uykudan uyanmis gibiyim.artik asla kizima.baba olamaz bu yaratik o yuzden yapacaklarim aklimda ve uygulmaya gecrcem kizim.icin sakince ben babasiz buyudum. Cok sukur anlim ak vicdanli ve saygili yetstildim ama son 5 senede ben ben deilmisim gozum acildi

Pardon;
olsun kız, kaderinse çek
Ne var iki tokattan, bak lohusa sayılırsın hala- hormonların etkisiyle terslenmişsin delirtmişsin demek ki adami. Azıcık uysal dur, yuvanın yıkma. Yuva kolay yıkılır,zor yapılır. Sabret çocuğun için

demeliydim sanırım.
Bahsettiğim süreçte oldukça yakındım arkadaşımla.
Evime 3 saat mesafedeki adliyeye onunla beraber gittim koruma talebi için. Öncesinde de bulunduğu bölgedeki kadın sığınma evlerini beraber arastirmistik, gorevlilerden böyle bir olay yaşanırsa gece vakti polisi aramamizin işleri kolaylaştıracağı gibi bilgileri beraber aldık...
Haberlerde her gün kadın cinayetlerini, opusun barışın diye eve gönderen polisleri ben de görüyorum ama yaşadığımız deneyimdeki polisler oldukça ilgiliydi. Daha önceleri başka problemlerim için karakola gitmiştim (kimine göre uğraşmaya degmeyecek önemsiz seyler) hepsinde de polisler benimle yakından ilgilendiler, en azından kamu davası açıldı vs...
Hiç birşey yapmayıp evde ağlamaktan daha iyidir bence.

*Bu arada öz halam eşi tarafından cinayete kurban gitti. Hassas olduğum bir konu:KK43:
Erkekler çok tehlikeli olabiliyorlar. Bir gün daha büyük kavgada başına birşey gelmemesi için birşeyler yapması şart konu sahibinin
Demek istediğimi anladınız bazıları koruma kararına rağmen yapıyo yapacağını konu sahibininde kocası nasıl biridir bilmediğimiz için ama tabiki susmamasini da söyledim zaten

Derde dert eklemekte 1 numara gercekten kimi uyeler. Emziriyorsan sütün etkilenebilir üzülme lütfen bak sana en buyuk destek kızın yalniz değilsin asla
Zaten o bana bi gulumsedi yavrum aciyan heryerim iyilesti sanki rabbim onu bana sifa gibi gondermis

Cün
Dusunmez olurmuyum cok uzuldum inanki sana ama olqu disardan bakildigi gibi olmuyo o an basiretmi baglanio cevre baskisimi attik ne oliyosa oluyo bi seklde sabrediyosunuz.benim cvre baskim yok ama diorum ya anlam veremedigim.bi seklde kaldim ama sanki uykudan uyanmis gibiyim.artik asla kizima.baba olamaz bu yaratik o yuzden yapacaklarim aklimda ve uygulmaya gecrcem kizim.icin sakince ben babasiz buyudum. Cok sukur anlim ak vicdanli ve saygili yetstildim ama son 5 senede ben ben deilmisim gozum acildi
cünkü sizi sözlü sindirmiş üstüne dayak belki bu aksam herseyin bası olabilir bu iyiliği yap kızına ne olur o evde kalmak için birseylerı olumlu görme sana ve kızına yönelik olumlu birşey yok ne gerekiyorsa o Cenabet evden cıkar çıkmaz yap

Maşallah bu kk da herkes çok cesaretli kendi ayakları üstünde duran kimseler.

Hemen bosan hala yanında misin ?

Evet yaptığı büyük hayvanlık ama kadına laf sokmak nedir hala yanında misin ? Hala terketmedin mı ?

Gidecek yeri var mı? Ailesi sahip çıkacak mı? Mesleği var mı? Çocuğa kim bakacak ?
Kadınların sorumluluklar i okadar fazla ki birde bu koca dertleri içim sıkılıyor resmen

anneniz bosansaydi dahi kurtulamazdi çünkü babanız bunu kafaya koymuş... basınız sagolsun

İlk mesaji okuyup sinirlenen vermis veristirmis kadincagiza ! ya hu bi yorumlari okuyun ya da okudugunuzu anlayin ! kadin 100 kez açıklamış onu demek istemedim sunu bunu demek istedim diye.. Herkes hirsini almis resmen biri buraya mi kostun demis biri hala kocam diyor demis ne desin teyzem mi desin olayi anlatirken ? bi siz akillisiniz ,kulturlusunuz! Konu sahibine gelince kardesim git raporunu al belliki su sira bosanmayacaksin ama boyle giderse defalarca daha dayak yeme ihtimalin yüksek.. al da canin tak edince elin guclu olsun. Keske biraz daha guclu olsan madem annenin de bir evi yok sen çalışsan annecigin bebekle ilgilense boyle eziklenerek gecer mi bu hayat
Yok sabah gitcem zaten muracat etcem adliyeye flan aileme herseyi hazirlyanca haber vercm sabah konscam.suan icin annem.cok.kotydu diemedim sakince koniscam bi halledeyim islerimi

Nereye gideyim.kucuk kizimla gecenin bu sattinde sogukta kimsem yok diorum gurbetteyim calistigim icin pek konu kkmsu samimiyetim olmadi tamm herzamn yardimci olurlar ama bu sekilde ne.diyipde siginayim sabah o ise.gidince zaten konscm polise adliyeye hastanye ailemle sadece sakknlesip dertlesmek istedim hepsi bu
Allah yardımcınız olsun

Başınız sağolsun.
Bu konu beni çok üzdü.

Back
X