Kızlar hatta konum vardı benim ailemle para meselesi ile ilgili
Kızlar çok zoruma gitti.kendimi o kadar kötü hissediyorum ki.arkafaslarim başka şehre gezmeye gitti öğretmenevinde kaldılar haftasonu onlarla gidemedim param yok diye.Evde tv yok şimdi bilgisayar da bozuldu .yapacak hiç bir şeyim kalmadı sinirim çok bozuk .halen geçmedi çaydanlık 2 _3 defa yere fırlattım bardaklarimin hepsini kırdım hiç iyi değilim.
Olmuyor işte o kadar benciller ki.Herkesin yanında okuttuk da ettik de bir sürü laf sayıyorlar mecbur kaldım. Artık bıktım isyan ettim resmen .konunuzu okumuştum arkadaşlar yerinde yorumlar yazmışlardı diye yazmamıştım. şimdi yine konu açıyorsunuz, biz yine size aynı şeyleri yazıyoruz. yine yapmayacaksınız bence. anne, baba tabi kıymetli ama kıymet bildikleri kadar. siz onlara bakmakla yükümlü değilsiniz. içinizden gelir yardım edersiniz ne ala. ama bütün maaşınızı yollamak tam anlamıyla enayilik, iyilik değil. kıyamam diyorsanız, kendi harcamalarınızı yapın, ayrıca bir birikim kanalı oluşturun kendinize, artan para olursa bir miktar yollayın ailenize.
Tekrar anlatmak istemedim. Eskiden de konuş açmıştım da.ailemin borcu var her ay onlara yolluyorum ve çok bencil bir ailem.var ben burda yaşarken binbir zorlukla onlar orda eve yeni eşya alma peşindeler. Benim evimde eşya bile yokTamam kırdın onu anladıkta tüm paranı yollamanın mantığı ne
Abartmak değil. Eski konumu bilmiyorsunuz kurslarında beraber 3 binden çok daha fazla kazanıyorum ama ailem doyumsuz sürekli istiyorlar kendilerini acindiriyorlarKusura bakmayın ama şu an bir öğretmen ek dersle beraber 3000 para alıyor , 1000 lira gönder 2000 sana kalsın , siz de abartmışsınız bence
Tekrar anlatmak istemedim. Eskiden de konuş açmıştım da.ailemin borcu var her ay onlara yolluyorum ve çok bencil bir ailem.var ben burda yaşarken binbir zorlukla onlar orda eve yeni eşya alma peşindeler. Benim evimde eşya bile yok
Ailen seni zaten okutmak zorundaydi, lutfetmemisler yani. Okumasaydin da kac yasina gelmis bizim elimize bakiyor diyeceklerdi. Ayni sekilde onlar sana bakmakla yukumluydu ama sen degilsin. Yani onlara hic para yollamasan da olur, bu sana kalmis bir sey.Olmuyor işte o kadar benciller ki.Herkesin yanında okuttuk da ettik de bir sürü laf sayıyorlar mecbur kaldım. Artık bıktım isyan ettim resmen .
eee söylensinler niye bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum ben. elalem ne der korkusu mu bu? sizin hayata gelmenize karar veren onlar. okutmak falan onların görevi zaten size bir lütufta bulunmuş değiller. yollamayın para, sizi aradıklarında babanız bugün sizinle nasıl konuştuysa öyle konuşun.Olmuyor işte o kadar benciller ki.Herkesin yanında okuttuk da ettik de bir sürü laf sayıyorlar mecbur kaldım. Artık bıktım isyan ettim resmen .
Canım eski konunu biliyorum,bu sana milat olsun,kendini topla,artık değiş,olmaz böyle...Tekrar anlatmak istemedim. Eskiden de konuş açmıştım da.ailemin borcu var her ay onlara yolluyorum ve çok bencil bir ailem.var ben burda yaşarken binbir zorlukla onlar orda eve yeni eşya alma peşindeler. Benim evimde eşya bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?