Az önce sinir krizi geçirdim

Biz burdan sana yollama diyoruz geçiyoruz. Sen ne yapmak istiyorsun. Bir level atlamak istiyormusun yoksa aynen devammı?
Para istedim az önce 300 TL yollamış. Ayın 15 inde 2 bin değil 500 yollucam sinirlerim çok bozuldu. Ne kadar zor duruma dusurduler

Bencil bir ailen olduğunu bile bile niye tüm paranı gönderiyorsun? Böyle bir ailenin seni sevmesini onlara para göndererek sağlayamazsın. Ki bu yaptığın bir fedakarlık değil zorunluluk olarak görünüyor onlara. Para vermeyi bıraktığında seni "nankör, bencil" gibi şeylerle yaftalayacaklardır, denemesi bedava. Onlar için evlat değil "ek gelir kapısı" rolündesin sadece.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

Ailen bile olsa hayır demeyi öğrenmek zorundasın nasil tüm maaşını kocasının eline sayan tiplere karşı çıkılıyor senin durumun ayni
İliğini kemiğini kurutacak kivama gelmişler
Yazık bir öğretmenin parasi mi olmaz
Bunlar boyle giderse evlenmene bile karşı çıkar altın yumurtlayan tavuğu vermeyelim diye var böyle aileler
Ailene belirli bir bütçe belirle 1000 lira falan onu gönder
Gerisini de hem bir kenara koy hem ihtiyaçlarını almaya basla

Hiç yetmiyor diyimi
Herşeyin iyisi iyi, ama kötüsü de illet oluyor.
Hani kusura bakmayın aileniz ama kişi kendini korumayincA herkes eziyor işte

Para istedim az önce 300 TL yollamış. Ayın 15 inde 2 bin değil 500 yollucam sinirlerim çok bozuldu. Ne kadar zor duruma dusurduler
ya siz tüm maaşınızı yolluyorsunuz, sonra ihtiyaçlarınız için yalvarıyorsunuz lütfetmiş gibi 300 tl yolluyorlar. eğer yine paranızı olduğu gibi yollayacaksanız konu açmayın. resmen bizim vaktimizi alıp hakkımıza giriyorsunuz gibi olacak. bizim asabımız bozuluyor burada sizin için.

Bencede artık dik durmalısın. Herkez cocugunu okutuyo. Ailelere elbette yardım ediyoruz ama sizinkiler iyice cılkını cıkarmış. Lütfen ailene kendini ezdirme.

e önceki konunda sana denilecek tek şey denilmiş zaten. ailene para gönderme diye. napalım maaşına haciz koyup eline mi sayalım? az dirayetli ol ve gönderme allah allah. böyle ağlayarak filan bi yere varamazsınız. çok komiğime gidiyor iş güç sahibi kadınların böyle saçmalaması.

Olmuyor işte o kadar benciller ki.Herkesin yanında okuttuk da ettik de bir sürü laf sayıyorlar mecbur kaldım. Artık bıktım isyan ettim resmen .

Neredeyse maaşınızı olduğu gibi gönderiyorsunuz, bu kadar olmaz.
Ben sizin yerinizde olsam açık açık konuşurdum sanırım eğer anlamıyorlarsa.
Anne keşke daha çok kazanıyor olsam da rahat rahat gönderebilsem ama ben kendime bakamıyorum, geçimimi sağlayamıyorum, ihtiyaçlarım çok, geleceğime de yatırım yapmam lazım vs. vs..
Başka üyelerin de dediği gibi hatta bu ay hiç göndermeyin biraz ihtiyaçlarımı halletmem lazım evde her şey bozuk vs. diye, diğer ayda az bir miktar gönderin.
Ya gerçekten çok muhtaç olsalar, kötü durumda olsalar anlıcam, öyle bir şey de yok ki kullanmaya varmış durum.
Ama evet "nankör" olmaya da hazır olun bir yandan, maalesef...

Senin daha önceki konunu hatırlıyorum bu tarz bir konuydu ve konularin sen degismedigin sürece de hep aynı olacak gibi.Gondermeyeceksin aslında çözüm çok basit ama fazla baskı altindasin okuttuk ettik laflarindan ötürü sanırım.Neyse.Diyelim ki ailene bundan sonra size para gonderemiycem dedim,ne olur sonuç?Yani bunu dedikten sonra cok kötü şeyler mi olur ilişkileriniz adına?

Canım eski konunu biliyorum,bu sana milat olsun,kendini topla,artık değiş,olmaz böyle...
Gerçekten öyle olacak.demek ki ben ne yapsam da nankör olucak.Allah biliyor yaşadığım yerde yaşamak çok zor .Hem buranın kahrını çekiyorum hem ailemin.ilk defa bu kadar sinirliyim.kendime basit bi ütü bile alamıyorsam niye öğretmen oldm

Konuşmazlar benimle bu kadar net.Ya da milletin yanında sürekli lafını ederler beni niktitirlar

Maaşının hepsini gönderme... istediklerine anlatsınlar sizi, umrunuz olmasın... Allah aşkına yeni nesil milletin ne dediğini umursamayan bir nesil olsun lütfeeeen...

maaşını gönderme, en azından hepsini gönderme...

Hep pasif kalmaktan aile de üstüne biniyor tabi. Saf olmayacaksın saf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…