Para istedim az önce 300 TL yollamış. Ayın 15 inde 2 bin değil 500 yollucam sinirlerim çok bozuldu. Ne kadar zor duruma dusurdulerBiz burdan sana yollama diyoruz geçiyoruz. Sen ne yapmak istiyorsun. Bir level atlamak istiyormusun yoksa aynen devammı?
Tekrar anlatmak istemedim. Eskiden de konuş açmıştım da.ailemin borcu var her ay onlara yolluyorum ve çok bencil bir ailem.var ben burda yaşarken binbir zorlukla onlar orda eve yeni eşya alma peşindeler. Benim evimde eşya bile yok
Ben olsam bu aileye hic para yollamam.Para istedim az önce 300 TL yollamış. Ayın 15 inde 2 bin değil 500 yollucam sinirlerim çok bozuldu. Ne kadar zor duruma dusurduler
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Nasıl aileler var anlamıyorum ve içten içe isyan ediyorum bazen Allah affetsin, babacığım beni emekli ikramiyesi ile özel üniversitede okuttu şehir dışına gitmeyeyim diye, musun oldum kpss ye girdim atandım, ne zaman yemek ısmarlamaya bişey almaya kalksam benim olduğum yerde senin paran geçmez dedi şaka yollu, evlendim gene aynı, benim param kursağından geçmemiştir
Ve benim babacığım ona doyamadan göçtü gitti
Yaranılmıyor valla.bundan sonra banada yaranilmayacak bende kötü biri oldum artikTek bildigim kendi adıma konuşuyorum..
Ailende olsa kim olsa bu dünyada yaranamazsın...
İnsan kıyamıyo işte bu yüzden hep kaybediyoruz...Ben olsam bu aileye hic para yollamam.
Aynen öyle...Yaranılmıyor valla.bundan sonra banada yaranilmayacak bende kötü biri oldum artik
Hak etseler zaten o parayi almazlar.İnsan kıyamıyo işte bu yüzden hep kaybediyoruz...
Hiç yetmiyor diyimiBu konuda dertliyim Ailem her istediginde yollardım,kendim yollamak istememe fırsat kalmazdı,
Bigün konuşurken annem dediki bayram demıyorsun seyran demıyorsun kardeşlerime bi harçlık yollıyım..
İşte o zaman dedim bundan sonra en çok kendimi düşünücem
ya siz tüm maaşınızı yolluyorsunuz, sonra ihtiyaçlarınız için yalvarıyorsunuz lütfetmiş gibi 300 tl yolluyorlar. eğer yine paranızı olduğu gibi yollayacaksanız konu açmayın. resmen bizim vaktimizi alıp hakkımıza giriyorsunuz gibi olacak. bizim asabımız bozuluyor burada sizin için.Para istedim az önce 300 TL yollamış. Ayın 15 inde 2 bin değil 500 yollucam sinirlerim çok bozuldu. Ne kadar zor duruma dusurduler
Bencede artık dik durmalısın. Herkez cocugunu okutuyo. Ailelere elbette yardım ediyoruz ama sizinkiler iyice cılkını cıkarmış. Lütfen ailene kendini ezdirme.Para istedim az önce 300 TL yollamış. Ayın 15 inde 2 bin değil 500 yollucam sinirlerim çok bozuldu. Ne kadar zor duruma dusurduler
Olmuyor işte o kadar benciller ki.Herkesin yanında okuttuk da ettik de bir sürü laf sayıyorlar mecbur kaldım. Artık bıktım isyan ettim resmen .
Abartmak değil. Eski konumu bilmiyorsunuz kurslarında beraber 3 binden çok daha fazla kazanıyorum ama ailem doyumsuz sürekli istiyorlar kendilerini acindiriyorlar
Gerçekten öyle olacak.demek ki ben ne yapsam da nankör olucak.Allah biliyor yaşadığım yerde yaşamak çok zor .Hem buranın kahrını çekiyorum hem ailemin.ilk defa bu kadar sinirliyim.kendime basit bi ütü bile alamıyorsam niye öğretmen oldmCanım eski konunu biliyorum,bu sana milat olsun,kendini topla,artık değiş,olmaz böyle...
Konuşmazlar benimle bu kadar net.Ya da milletin yanında sürekli lafını ederler beni niktitirlarNeredeyse maaşınızı olduğu gibi gönderiyorsunuz, bu kadar olmaz.
Ben sizin yerinizde olsam açık açık konuşurdum sanırım eğer anlamıyorlarsa.
Anne keşke daha çok kazanıyor olsam da rahat rahat gönderebilsem ama ben kendime bakamıyorum, geçimimi sağlayamıyorum, ihtiyaçlarım çok, geleceğime de yatırım yapmam lazım vs. vs..
Başka üyelerin de dediği gibi hatta bu ay hiç göndermeyin biraz ihtiyaçlarımı halletmem lazım evde her şey bozuk vs. diye, diğer ayda az bir miktar gönderin.
Ya gerçekten çok muhtaç olsalar, kötü durumda olsalar anlıcam, öyle bir şey de yok ki kullanmaya varmış durum.
Ama evet "nankör" olmaya da hazır olun bir yandan, maalesef...
Hep pasif kalmaktan aile de üstüne biniyor tabi. Saf olmayacaksın safe önceki konunda sana denilecek tek şey denilmiş zaten. ailene para gönderme diye. napalım maaşına haciz koyup eline mi sayalım? az dirayetli ol ve gönderme allah allah. böyle ağlayarak filan bi yere varamazsınız. çok komiğime gidiyor iş güç sahibi kadınların böyle saçmalaması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?