Az önce sinir krizi geçirdim

İçim katıldı yeminle Yollama kardeşim,arkadaşım günah değilmi sana
Surat yapsınlar görüşmesinler. Tamam ailedir önemlidir ama sizinki olacak şey değil!!!

Benim dayımın baldızı,aynen bunları yaptı kızına.2 yılda bir halı perde yenilemeler,4 yılda bir koltuk değiştirmeler...Napayım,seviyorum yeni eşyayı diyordu.İnanın arkadaşlar,değiştirdiği eşyaları kapışmak için,komşuları önceden sıraya giriyordu.Derlerdi,şu sehpanı kimseye söz verme,ben alacagım diye.O kız,lise stajından sonra kesintisiz yıllarca çalıştı.Şimdi nilsu korkuyor ya,eşe dosta beni kötülerler diye,ben eminim,eş dost asıl onları ayıplıyordur...Çunki bu örnekte de,herkes kıza acıyor,kadına kızına acımadığı,parasını savurduğu için kızıyorlardı.

Hanım efendi bakın burda sizin açtığınız sorun meslek-yaşadığınız yer değildi. İlk konunuzu da okumuş ve cok üzülmüstum. Sonuçta buraya konu açıyorsanız her türlü eleştiriye de açık olmanız gerekirki ben saçma bişey yazdığımı düşünmüyorum. Evet aileniz çok zor ve problemli. Bu yaşadığınız olaylar da sizin psikolojinizi bozuyor. Bende size şunu diyorum. Bence şuan ne iş yaparsanız yapın olumsuz ruh halinizi yansitabilirsiniz. O yüzden bir an evvel bu durumdan çıkmaya bakın diyorum. Hayir demeyi öğrenin

Yani,alsın aldım,desin,kalem kalem de saymasın,ah nilsu,nilsu sen hangi dünyadasın?

Canım,seni evladı olduğu için sevmeli,paran için değil.Seviyordur annen seni,ama para tatlı gelmiştir,kendini mağdur etme.Bugün geziye gittiler,sen,maaşı olan sen,parasızlıktan gidemedin,bunu unutma,hemde hiç.Kin güt demiyorum,ona göre davran.

Ben ölecem galiba hasretimden, kimse baba demesin baba sözcüğü lügatlardan silinsin diye kendimi dağlara vurasım var
Çok zor, her gün bu acıyla yaşamak çok zor.
Bazen küçücük bir çocuğun baba demesini bile kıskanıyorum.
Kızıyorum kendime ama engel de olamıyorum
Bazen rüyamda geliyor sarılıyor ya bana uyandığım zaman neden babam yok diye ağlamaya başlıyorum.
Oyyy içim çok acıyor, tarifi yok aslında bu acının. Mümkün değil ki bunu tarif etmek.

Konu sahibi, kusura bakma konunun dışına çıkıp mesaj yazdım.
Sana diyeceğim tek bir şey var ; kimse için fazla fedakarlık yapma.
Gün gelir yaptığın fedakarlıklar için yapmasaydın derler.
Allah razı olsun bunu da senin sayende aldık, ettik demezler.

Maas adi üstünde kisiye ait olan bir sey. Ailen pekala geciniyorsa yollama, yardim edersin aylik sekillerde ama tumunu verme, cunku uzaktasin ve ihtiyaclarin var. Tv olsa bile emin ol cok da izlemezsin, onun yerine kitap oku. Alısma donemindesin anlasilan, cok esyan olmayabilir ama bir evin, yatacak yerin ve bir isin var. Gerisi hallolur.

Zaten bugünden sonra eskisi gibi olmaz.ben o kadar yapıp ettiğim halde babamın biz ne yapalım demesi var ya o kadar zoruma gitti ki.Yds ye gireceğim eylül de kitaplardan çalışıyordum bugün bi sinirle canlı ders aldım.Soylemicem şimdi 15 ı gelsin o zaman sorduklarında onu bahane edicem ama yazın ailemin yanındayım o bile beni şimdiden korkutuyor. Spora ,dil kursuna yazıliyim lazer epilasyon falan giderim en azından biraz da olsa kendime harcarım

Eşek olana semer vuran çok olur. Kusura bakmayın ama durumunuzu sadece bu atasözü açıklıyor. Burda herkes size akıl veriyor siz hala mıy mıy ediyorsunuz. Hak ediyorsunuz ne diyim. Bi kulağınızdan giriyor ötekinden çıkıyor. Kimseyi dinlemeyecekseniz buraya "bana şöyle böyle yaptılar yapıyorlar" yazıp da milletin siniri zıplatmayın.

Nasil bu kadar saf oluyorsunuz anlamiyorum.Elin gurbetinde parasiz pulsuz ve mahrumiyet bölgesinde kendini delirtmeye mi calisiyorsun?bende yuksekovada 2yil ogretmenlik yaptim.En buyuk eglencem internetten kiyafet vs bakip alisveris yapip onlarin kargoyla gelmesini beklemekti.Sen kendin icin kira temel ihtiyac vs kredi karini öde elinde kalirsa ekders kadar parani yolla.fazlasina kimseye koklatma.kendini düşün.Ebdeki misafir kadar degerin olmayan babani mi düşünüyorsun

Komiksiniz. Hangi devirde yaşıyoruz insanlar eşleri ile aynı evde paylaşmıyor masraf bölüşümü yapıyor siz hepsini ailenize lütfen sacmalamayın ayrı bir bireysiniz.İhtiyaçları varsa yardım edin tabiki ama 2,5 tl nin hepsini göndermek ?? neyse biz ne desek boş koskoca öğretmen olmuşsunuz hala dert yanıyorsunuz burada vermeyin ve ayaklarınız üzerinde durun

Aç kendine bir beş hesabı her ay 1000 TL at 250 de devlet veriyor annemlerde bütün arkadaşlarım beşe katılıyor bende katıldım de yarın ev kurarken baban yine ben napaayim der ne kurs spor hesap vermek zorunda değilsin

Şahsen bende kpssye hazırlanıyorum.Atanayım araba alıcam kendımı borca sokucam. Benim aılemde. Senınkı gibi . sen yanlış yapıyorsun. Tv alayım demıceksın.alıcam dıceksın. Sen basta taviz vermekle yanlış yapmışsın. Günah o kadar paranı vermıssın. Sındı kendine ne kadar para bırıktırırdın günah valla.git hesap aç at kenara kendımı dusunbıraz

Çok üzüldüm size ya Allah yardimciniz olsun ailenizle sinaniyosunuz sanirim. Tabiki evlatsiniz anne babaniz emek vermistir onun borcu odenmez ama sizinkiler sizi kullaniyor sizde bunu goruyorsunuz. Ama size kuseceklerini sanmiyorum para kaynagisiniz sonucta onlar icin. En fazla bir iki ay surat yaparlar sonra iyiki de böyle yapmisim dersiniz.

Aldım demeli bence,bazen o bile gereksiz,lazım,bu kadar...

Acaba bende mı katılsamm. Annemi de yazdırmak ıstıyorum ama bana sakın yazılma. Paranı geri alamıyorsun diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…