- Konu Sahibi Minikkelebk
Kendime inanamıyorum ...
Yardım edin... 3.5 senelik Evliym .
2 cocuğum var.
İkiside pes peşe oldu kendime ayıracak hiç vaktim olmuyor
GuZel sayılabilecek biriyim .
(Herkes öyle söyler )
Esimi cok seviyorum (seviyordum)-
Ya da artık emin değilim
Ayyy inanın yazamiyorum bile yazacak gücü kendimde bulamıyorum ki şöyle uzun uzun anlatayım ... sacmaliyorum...karma karisik hersey..kafam bi dunya ...aglamaktan icim şişti
(Koca bi birikmislik getirdi bunu sanırım )yaklaşık 2 saat önce kendimi kaybettim ve sinir krizi geçirdim .
En bastan anlatamayacağım ...
Bari sonunu anlatayım ..
Dün gece saat 3 e kadar oturdu benimki b.sayar basında
Ne halt yediğini bilemiyorum tabi.
Ya da tahmin ediyorum
Aksam kırgın uyuduk zaten
Annemler bizi cagirmsti bugün , başka akrabalarımızda vardı (esimin sevdiği, görüştüğü insanlar)
Ben annemn yanindaydim gecen hafta, sırf cocuklar icin kaldım bahçede oynarlar diye ki... Onlar icin cok iyi oldu.
Evim cok sıcak oluyor.
Sonra eve gelmek istedim ve geldik.
Bugün icinde çağırdılar
Onu üzmek istemiyorum diye eğilip , bukulup yarın böyle boyleymis bizi de çağırıyorlar dedim ki ;aslında bende hastayim öyle illa gitmek istediğimde yok .
Verdigi cevap şu: GELİYOLARSA GELİYOLAR BANAMİ GELİYOLAR. Ne işim VAR
Ya adam ben sana olabildiğim en nazik halimle söyledim ... Bu kadar lafı hak ediyo muyum.
Gece ki olay hepinize malumdur zaten.
O da son damla oldu galiba
Geldim bunla konuşmaya ..
Yok sen kendine bak bilmem ne..
Ee neyime bakayım söyle de ona göre düzelteyim kendimi diyorum
Bakcakmisim kendime iste hiç bi aktivitesi yokmuş beyimin.
E dedim benim neyim var.. Ki gecen
Hafta arkadaşlarıyla boğaz turuna gitti. Oncede ara ara yapıyo bişeyler
Benden iyi yani.
Sonra isten bi saat geç kalınca nerde kaldın diyomusum,dogru diyorum ama bu bazen onu ozledigimden bazende bunaldigimdan. Saat sayıyorum resmen gelmesine..
He bide beyimin yemeğini önüne koycakmisim (o mutfağa girmeye mecbur değilmiş ki girdiği zaten yok)
Bunu su sebepten söyledi .
Hamur mayaliyodum gel dedim birlikte bişeyler yapalım bugün pazar madem evdeyiZ cocuklarda uyumusken zaman geçirelim birlikte...
Ki 2 cocukla yemeğini eksik etmemeye çalışıyorum .sagolsun ufaklik hiç durmuyor. Cok zorda olsa yemeğini hazırlarım .
Hatırlamıyorum tam kendimi kayb etmisim ona karşı cok titiz davranmaya çalışıyorum hem yatak odamda. Ne bilim. İhtiyaci ne olursa olsun . Yemeği, ütüsü , çamaşırı ...
Bazen herseye yetişmek cok zor oluyor cocukla, elimden geleni yapıyorum .
Neyse iste böyle konuşurken
En son bişey dedi
Cümlenin sonunda bi tanem dedi..
Ben koptum orda... Yeter diye bagir bagir bi hal oldum
Cok korktu.. Bende korktum inanın (nasil kendimi kaybederim)
Gitti beyefendi almış arabayı da
Bana akıl verin ya..
Ona mesaj atıp saymaktansa buraya yazayım dedim
Yardım edin... 3.5 senelik Evliym .
2 cocuğum var.
İkiside pes peşe oldu kendime ayıracak hiç vaktim olmuyor
GuZel sayılabilecek biriyim .
(Herkes öyle söyler )
Esimi cok seviyorum (seviyordum)-
Ya da artık emin değilim
Ayyy inanın yazamiyorum bile yazacak gücü kendimde bulamıyorum ki şöyle uzun uzun anlatayım ... sacmaliyorum...karma karisik hersey..kafam bi dunya ...aglamaktan icim şişti
(Koca bi birikmislik getirdi bunu sanırım )yaklaşık 2 saat önce kendimi kaybettim ve sinir krizi geçirdim .
En bastan anlatamayacağım ...
Bari sonunu anlatayım ..
Dün gece saat 3 e kadar oturdu benimki b.sayar basında
Ne halt yediğini bilemiyorum tabi.
Ya da tahmin ediyorum
Aksam kırgın uyuduk zaten
Annemler bizi cagirmsti bugün , başka akrabalarımızda vardı (esimin sevdiği, görüştüğü insanlar)
Ben annemn yanindaydim gecen hafta, sırf cocuklar icin kaldım bahçede oynarlar diye ki... Onlar icin cok iyi oldu.
Evim cok sıcak oluyor.
Sonra eve gelmek istedim ve geldik.
Bugün icinde çağırdılar
Onu üzmek istemiyorum diye eğilip , bukulup yarın böyle boyleymis bizi de çağırıyorlar dedim ki ;aslında bende hastayim öyle illa gitmek istediğimde yok .
Verdigi cevap şu: GELİYOLARSA GELİYOLAR BANAMİ GELİYOLAR. Ne işim VAR
Ya adam ben sana olabildiğim en nazik halimle söyledim ... Bu kadar lafı hak ediyo muyum.
Gece ki olay hepinize malumdur zaten.
O da son damla oldu galiba
Geldim bunla konuşmaya ..
Yok sen kendine bak bilmem ne..
Ee neyime bakayım söyle de ona göre düzelteyim kendimi diyorum
Bakcakmisim kendime iste hiç bi aktivitesi yokmuş beyimin.
E dedim benim neyim var.. Ki gecen
Hafta arkadaşlarıyla boğaz turuna gitti. Oncede ara ara yapıyo bişeyler
Benden iyi yani.
Sonra isten bi saat geç kalınca nerde kaldın diyomusum,dogru diyorum ama bu bazen onu ozledigimden bazende bunaldigimdan. Saat sayıyorum resmen gelmesine..
He bide beyimin yemeğini önüne koycakmisim (o mutfağa girmeye mecbur değilmiş ki girdiği zaten yok)
Bunu su sebepten söyledi .
Hamur mayaliyodum gel dedim birlikte bişeyler yapalım bugün pazar madem evdeyiZ cocuklarda uyumusken zaman geçirelim birlikte...
Ki 2 cocukla yemeğini eksik etmemeye çalışıyorum .sagolsun ufaklik hiç durmuyor. Cok zorda olsa yemeğini hazırlarım .
Hatırlamıyorum tam kendimi kayb etmisim ona karşı cok titiz davranmaya çalışıyorum hem yatak odamda. Ne bilim. İhtiyaci ne olursa olsun . Yemeği, ütüsü , çamaşırı ...
Bazen herseye yetişmek cok zor oluyor cocukla, elimden geleni yapıyorum .
Neyse iste böyle konuşurken
En son bişey dedi
Cümlenin sonunda bi tanem dedi..
Ben koptum orda... Yeter diye bagir bagir bi hal oldum
Cok korktu.. Bende korktum inanın (nasil kendimi kaybederim)
Gitti beyefendi almış arabayı da
Bana akıl verin ya..
Ona mesaj atıp saymaktansa buraya yazayım dedim