Az önce yaşadığımız tartışma

Ne kadar basit bir konu Allahım.. dünya malına bu kadar itibar etmek de neyin nesi. Çok sevebilir eşyasını ama eşinin kalbini kırmaya değmez. Nasıl bu kadar cirkinlesiyor insanlar aklım almıyor . Yenisi alınır olur biter

Elde yıkanmasını gerektiğini bile bile üşengeçlik yapıp atmışsınız ama yani sonuçta o yeleğini giyemeyecek daralan birşeyi nasıl giysin ki göz göre göre yapmışsınız. Elde yıkama modunda atabilirdiniz elinizde de 2 dk da yıkayabilirdiniz sinirlenmiş işte geçer. Bir daha da dikkat edersiniz kıyafet bu yani

Bu akşam çamaşırlarını pazar poşetine koy eline ver, bunlar yıkanacakların annene götür bir zahmet de

Hahaha süper ya. Tamam o an herkes sinirlenip, üzülüyor ama sonradan insan çamaşırlarını yıkayacak annesi olduğu için kendini şanslı hissediyor, tatlı anı oluyor. Konu sahibinin eşinin sınavdan bahsetmesi çok bel altı ve çirkin olmuş ama genel olarak tavırları çirkin bir adam değilse bence mazur görülebilir ya. Çünkü anneme gerçekten kırmak amaçlı bağırmıyorum o anki sinirle anlamsız cümleler çıkıyor ağzımdan.

Ütüleyin açılır
Eskiden bende çok yapardım en sonunda mahvolan kıyafetlerini eşime çaktırmadan direk çöpe atıyordum ameliyat olduğum bir gün narkozun etkisiyle itiraf emişim eşimde beni videoya almış birlikte bakıo bakıp güleriz sizinki baya bi abartı tepki vermiş bence

Bundan sonra yıkama kıyafetlerimi poşete koy annem yıkasın! Dedi

bence butun olay burda patlamıştır , zaten o da seni daha çok sinirlendirsin diye anasını katmıştır işin içine ,

bende ilk yıkadıgım beyazların içinde kırmızı çamaşırım kalmıştı adamın bütün beyaz gomlekleri atletleri pembe olmuştu ,

gerçi sonra hepsinin rengini açtım normale döndü ama gereksiz büyütmiş eşin.

birkaçgun surat yap geçer

ben yeni evliyken eşimin kirli birikmiş çorapları varmış.bana dediki bunları 90 na at mesala.tamm dedim.
tabi sonra makinanın ayarını 90 da bıraktım.çok sevdiği dar elastik bir kazağı vardı.attim makinaya.
kazak bir ciktiki çuval olmus resmen
bütün özelliğini kaybetmiş kendini olabildiğince salmış.
tabi eşim görünce sen bunu kaçta yikattin dedi.
60 daaa dedim.
meğer 60 bile çokmuş
geçen günde kotunu ters çevirmeyi unutmuşum.boya çıkmış üstüne etegimden.
dışarı gezmeye çıkmıştık
canım bir dur bakayım leke değmiş pantolonuna bir yere mi oturdun dedim
bir baktimk arkasida ayni güneşte parlıyor kahve kahve
eve gelir gelmez tekrar attim makineye çıktı Allah tan.
adam o kadar zaman mavi üstünde kahve desenle gezmek zorunda kaldı.
olur oyle seyler konu sahibi hepimiz yapıyoruz zaman zaman böyle hatalar.
birazcık fazla tepki vermiş.
oda farkeder umarım abarttığını sizde daha dikkat edersinuz bundan sonra olur biter.

Canina minnet
Ver poseti eline gotursun anasina
Utulemeden de getirmesin bir zahmet
Arada eve de temizlige buyursun hatta,haftada bir de yemek yapsin. Beles hizmetli iste oh

Çok biliyorsan kendin yıka diyemediniz mi? Ver de annem yikasin diyor bir de kendim yikarim da yok. Şu erkeklerin kadınlardan her türlü hizmeti görevi gibi bekleyip bir de şikayet etmesine gıcık oluyorum.
Ales konusunda söylediği de çok saygısızca.

Bence eşiniz haklı hem suçlu hemm güçlüsünüz.. bide biliyorum ama attım diyorsunuz daha da tahrik edici. Bana sorarsanız pişkin davranmayın eşiniz haklı siz olsanız ne tepki verirdiniz ? Bence sinir bozucu bir durum ve hala haklı buluyorsunuz kendinizi ilginç ben macup olurum kim olsa ...

Bende mahcup olmuştum taa ki o çirkin lafları duyana kadar

Yani bu tartışma, çiftler arasında olabilecek en doğal tartışmalardan biri. Ben büyük bir saygısızlık ve terbiyesizlik görmüyorum. Hiçbir şey yapmayın, uzatmayın bence. En sevdiği yeleği olduğu için sinirlenmiş o da haklı sen de! Uzatma bence, akşam bir şey yokmuş gibi davran

Islakken kisalan taraflarini ayaginın altina al asıl .Sermeden ütule .Aman dikkat en büyuk beden olabilir

Çamaşır için özür dile, yalnız tepkinin bu olmadığını söyle.
Bizde bayanız, bizde bir çamaşırımız için bazen aniden parlayabiliyoruz. O birde erkek, tek yük kıyafetleri varsa aşırı tepki vermiş olabilir.
Sadece bildiğini yalnız birşey olmayacağını düşündüğünü söyle, tepkisinin de seni üzdüğünü bunun için gerek olmadığını söyle..

bence hiç büyütülecek bir mevzu değil, eminim ki eşiniz de başka bir şeye sinirlenmiştir o anda size patlamıştır. ben de eşimin kazaklarını küçülttüğümde kendim giyerim o gün evde beni öyle görünce de güleriz baya, size de tavsiyem küçülttüğünüz kıyafetlerini kendiniz giyin biraz da ben kullanayım dedim diye tatlılık yapın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…