- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi elifff_____
-
kesinlikle katılıyorum.Yani bu tartışma, çiftler arasında olabilecek en doğal tartışmalardan biri. Ben büyük bir saygısızlık ve terbiyesizlik görmüyorum. Hiçbir şey yapmayın, uzatmayın bence. En sevdiği yeleği olduğu için sinirlenmiş o da haklı sen de! Uzatma bence, akşam bir şey yokmuş gibi davran
Durum çok sıradan aslında.. Ben de eşime aldığımız yeni daha hiç giymediği kıyafetleri makinaya atıp küçültmüştüm :) Çok da üzülmüştüm ama sağolsun eşim bunu bir tartışma sebebi yapmadı. Eşiniz biraz bel altı vurmuş maalesef.. Sonuçta kıyafet bu yerine gelmeyecek bir şey değil ki... Annem de benim çamaşırlarımı yıkarken böyle şeyler olurdu ama hiç çemkirmedim ona.. Keşke eşiniz de yapmasaymış ama gerginlik. Uzatmayın bence. Yerinizde olsam ona aynısını ya da benzerini alır hediye ederdim. Güzel ve sakin bir konuşma ile...Günaydın herkese
Çok sinirliyim, işe gelirken yolda tartıştık.
Eşim denen kişinin çok sevdiği bi yeleği vardı yünlü, onu aslında el yıkamasına atmam gerekiyodu, ama diğer renklilerle attım normal yıkamaya ne bileyim biliyorum atılmayacağını onlarla ama bişey olmaz dedim
Sonuç: küçüldü
Yani giyilemeyecek durumda değil ama baya daralmış.
Neyse bu başladı saçma sapan konuşmaya
Konuşmanın bazı kısımlarını yazıyorum
O: bilmiyomusun bunun o sıcaklıkta yıkanmayacağını neden atıyosun
Bundan sonra yıkama kıyafetlerimi poşete koy annem yıkasın! Dedi
Bende yıkasın bundan sonra elimi sürmem dedim
Sen nasıl bunu bilmezsin dedi öğrenmiş olman lazım dedi
Bende dedim ki ders çalışmaktan zamanım olmadı çamaşır yıkamaya dedim
O yüzden mi ales i. Bilmem kaçıncı girişinde geçtin dedi!
Bende bağırdım terbiyesizleşme dedim bağırdım ve indim arabadan zaten gelmiştik
Şimdi ben bu lafını bilmeyen terbiyesiz eşime nasıl davranayım
sabah hepimizin siniri tepesinde oluyor, bi kaç saat sonra açılıyoruz. hemen tepki verme bekle siniri geçince gönlünü alacak telefon açar yada akşam gönlünü alırsa uzatma. ama hala devam ederse sende tavrını koy... fazla uzatma bence.Günaydın herkese
Çok sinirliyim, işe gelirken yolda tartıştık.
Eşim denen kişinin çok sevdiği bi yeleği vardı yünlü, onu aslında el yıkamasına atmam gerekiyodu, ama diğer renklilerle attım normal yıkamaya ne bileyim biliyorum atılmayacağını onlarla ama bişey olmaz dedim
Sonuç: küçüldü
Yani giyilemeyecek durumda değil ama baya daralmış.
Neyse bu başladı saçma sapan konuşmaya
Konuşmanın bazı kısımlarını yazıyorum
O: bilmiyomusun bunun o sıcaklıkta yıkanmayacağını neden atıyosun
Bundan sonra yıkama kıyafetlerimi poşete koy annem yıkasın! Dedi
Bende yıkasın bundan sonra elimi sürmem dedim
Sen nasıl bunu bilmezsin dedi öğrenmiş olman lazım dedi
Bende dedim ki ders çalışmaktan zamanım olmadı çamaşır yıkamaya dedim
O yüzden mi ales i. Bilmem kaçıncı girişinde geçtin dedi!
Bende bağırdım terbiyesizleşme dedim bağırdım ve indim arabadan zaten gelmiştik
Şimdi ben bu lafını bilmeyen terbiyesiz eşime nasıl davranayım
Uzatma sende bence,özür de dilemiş. Bir şey yokmuş gibi davran akşam eve gidince. Hiç büyütülecek bir şey değil zaten. O an sinirlenmiş ,ki olabilir , sevdiği bir yelekmiş.Mesajla özür diledi kendisi ama ben bişey demedim, o lafları söylemese ben zaten hem özrümü dilerdim hem alırdım aynısından ona ama haklıyken haksız duruma düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?