Az önce yaşadığımız tartışma

Eşinizin yerinde olsam ben de sinir olurdum. Çünkü sırf vaktim Yok, üşendim vs diyerek atmışsınız makinaya. Bir işi batırarak yapacağıma hiç yapmam daha iyi.

Keşke onu hiç yıkamasaydınız yani zarar görmeden önce eşinize söyleseydiniz de kendi yıkasaydı.

Olan olmuş artık. Sonuçta biz bile çok sevdiğimiz bir malımız kötü bir hale gelince üzülüyoruz. Hakaret felan da etmemiş. Sinirle söylenmiş. Uzatılacak birşey olduğunu düşünmüyorum. Bir daha değer verdiği şeyleri kendi yıkar, asar. Hem eşitlik olur hem de hata olma ihtimaline karşı önlem.

Benimde en sevdiğim kıyafetımı eşim küçültse bende kızarım. Bazı kıyafetleri manevi anlam yükleyen insanlar var bende onlardanım. Canım gibi severim giymeye kıyamam. Giyerkende kendimi özel hissederim.. Bence alttan almalısın, bundan sonrada kıyafetlerine karışmayın , kendi yıkasın ..

Ayrıca bişey olmaz diyerek attım ne demek .?
Kendi en sevdığınız kıyafeti üşenip makınaya atıyor musunuz .?

Çok net söylüyorum. Adam gelip özür dileyene kadar hayatta da çamaşırlarını yıkamam. İster bağırsın ister çağırsın. Ben iyi niyetle yaptığım bir şey yüzünden senden ne laflar yedim, madem yaptığımı beğenmiyorsun, çok biliyorsun sen yap derim. Yani yazık olmuş demek başka, azarlamak başka.

Yani ben de ne kazaklar küçülttüm. Kocam da ne beyazları saçma sapan renkliler haline getirdi. Gülüp geçtik sadece. Çok ayıp ya.

Ben sizin nasıl evli kaldığınıza şaşırıyorum, yanlış anlamayın bu eleştiri değil bu kdr kavga edip bu kdr bir arada kalmak herkesin yapabileceği bişey değil, bu kdr kavganın yanında iyi şeylerde daha fazla ki bir aradasınız yoksa halinizin hiç anlamı yok ben eşimle bu kdr kavga ettiğimi düşünemiyorum bile

Ayir onunkileri kendimi yikar artik ne yaparsa.uzulebilir kizada bilir ama ne demek annem yikasin.

Benim de oldu bikere esimin suveterini kucultum biraz morali bozuldu sonra al sengiy sana gore mus artik dedi.

Annem yikasin ne demek.ayip
Adam gitti yurtdisinda bi moda haftasina katıldı dunyanin parasi ceket almis.ceket atilir mi makinaya attim valla.sofra bezi gibi 1 sey oldu.
Sen yikama bi daha dedi.iyi gotur anan yikasin dedim.ne munasebet annemin ne isi var benim seninle olan problemimde kendim yikarim dedi.2 hafta elimi surmedim yazik renkki beyaz karsitirmis kedi gibi yika dedi.bi sure her yikamaya yuklu 1 para almıştım : ))

Şimdi bir yelek yüzünden mi bu kadar tartışma ? Ben olsam tavrını anladığım an yeni bir yelek alır , suratına fırlatmak suretiyle tehdit ederdim :) bir dahakine ıslak imzalı kağıt fırlatırım diye tamam bosanacak bir durum yok ama alesten girip beceriksizliginden çıkan adam ,yarın daha başka konuları çarpar suratına .

Çok mu bulunmaz bir yelek ki bu alıverin aynısından bir tane daha hediye edin madem eşinize olmaz mı

Yoo bulunmaz değil alırdım öyle demeseydi ama kendi alsın şimdi

O öyle demiş evet hatalı ama sen de yün yeleği makineye atmışsın,hadi attın yüksek derecede yıkanmaz ki küçülür.Yünlüler özel bir program olmadıkça makineye atılmaz.Sen bunu bile bilmiyorsun demeye getirmiş ondan annem yıkasın demiş.Bence al bir tane de hediye et durduk yere tatsızlık olmasın şimdi.Benim eşim de çok sevdiğim bir eşyamı makinede çektirse neler demezdim valla

Aklıma geldi anlatayım; Babam bir kazak almıştı 10 yıl kadar önce bayağı da pahalıya almıştı yündü galiba 1 defa giydi üzerine bişey dökmüş, annme yıkaması için verdi öyle kirli sepetine falan da atmıyor değerli kazak Annem bu kazağı çamaşır makinesine atmış, bir de güzel sıcak suda yıkamış ohhhhhhh çamaşırları serdi topladı katladı falan tabi farketmiş küçüldüğünü ama çaktırmıyor babam bir kaç gün sonra kazağını istedi giymek için annem getirdi(hala söylemiyor kazağın küçüldüğünü) babam giydi kazağı kollar kapri kol gibi boyu göbeğine geliyor . Tabi anneme kızdı annemdeki tepki şu " kumaşı kötüymüş ondan çekti" ve aynı kazaktan bir tane daha aldı babam... senin eşinde bitane daha alsın nolacak

Ben de adamın bornozunu küçültttüm. Hala nasıl küçüldüğünü bilmiyorum gerçi. Ne zaman banyodan çıksa düdük gibi o bornozla dikiliyo karşıma.. Krize giriyorum

Konunu okuyunca bi güldüm valla, çok tatlısın :))

Ya haksizken kendini hakli görmeyi nasil başarıyorsun konu sahibi

Ben 60 derecede yıkıyorum ayrıca 1000 devırde. tum camasırları coguda cekıyor.üstüne giydiginde 2 saatte eskş haline donuyor. Bu kadar buyutulecek bi sorun degil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…