Az önce yaşadığımız tartışma

Abarmış biraz eşin küçüldü ya ölüm yok ucunda kalp kırmaya deymez haklıylen hakaız duruma düşmek bu olsa gerek. Bırak pas verme gönlünü alır emin ol

güzelce birbirinize bagırmışsınız. şimdi sevişme vakti :)
yahu bunda ne var. evet hatalıyım pardon aşki de öp yanagından... inatlaşmayın inatlaşmayın :) sarıl kocana naz yaparsa yapma aşki bende cok üzüldüm kendime kızdım, beni bilmiyon mu inat yaparım, sende öyle diyince bende sussamadım de kocaman sırıt

Haha adama bak kendim yıkarım demiyor da anneme yıkatırım diyor. Me kadar zor bi iş ya. Yalnız yaşasa bu adam kokarak açlıktan ölür. Hiç taviz verme Elif,çok değerliyse yeleği kendi koşacaktı peşinde

Bende bu bornoz olayına çok güldüm ya
Saol:)
Ya haksizken kendini hakli görmeyi nasil başarıyorsun konu sahibi
Eşimin ettiği laflar sayesinde
Ben 60 derecede yıkıyorum ayrıca 1000 devırde. tum camasırları coguda cekıyor.üstüne giydiginde 2 saatte eskş haline donuyor. Bu kadar buyutulecek bi sorun degil bence
Ben sadece beyazları atıyorum 60 a

Yok çok gıcıktı ya kızma anında

Hayır yani ne alaka ders çalışmaktan çamaşır yıkamayı öğrenemedim!
Tmm eşiniz hanzoluk yapmış da sizin bahaneniz de hiç olamamış.
Kıyafetlerin içerisinde yıkama talimatları var had yok mu internet var hadi üşendin mi ver kuru temizlemeye.
Ama burada sinirlenince karşısındaki kadını aşağılamaya kalkan bir hanzo durumu var o daha vahim.
Alıp karşısına konuşun tmm ben yanlışlıkla istemeden zarar verdim ama sen ne siye böyle şuursuzca saldırıyorsun diye hesap sorabilirsiniz

ohoo valla ben alesten ilk girişimde 91 aldım. yüksek lisansa birincilikle girdim. gittiğim bir kaç kursu birincilikle bitirdim. ingilizce b seviyesini elde ettim. falan filan
ama bana her gün hakaret eder. severken bile gerizekalı der. bense hiç kızmam çünkü o da böylelikle kendi seviyesini gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…