Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben anladımKızlar şunu anlatamadım galiba ,ben kabul etmediğim için pişmanım demedim sadece herkes hayatını kurarken benim olduğum yerde saymam canımı sıktı sadece
Kızlar şunu anlatamadım galiba ,ben kabul etmediğim için pişmanım demedim sadece herkes hayatını kurarken benim olduğum yerde saymam canımı sıktı sadece
adam evlenmesemiydi yaniKızlar canım çok sıkkın, daha doğrusu bi donuklaştım, üzüldüm mü, sevindim mi canım mı sıkıldı bilmiyorum. Benim çalıştığım kurumda çalışanlardan biri beni istemişti 1.5 yıl önce. Ben reddettim sonra nisanlandigini gördüm facebooktan ,evlendi belgeleri geldi çalıştığım yere şimdi bi oğlu olmuş (Allah analı babalı buyutsun ) az önce belgelerini getirdi sadece Allah analı babalı buyutsun diyebildim o'da Sağol Allah razı olsun dedi ama içim cız etti. yüzük parmağıma gitti gözüm o an onun da dikkatini çekti mi diye hala evlenememis dedi belki eee yaş oldu 31. ben evlilik için bi adım atamadim ondan galiba açıkçası ümidimde kalmadı Sadece birine birilerine anlatmak istedim
Benim yazdigimdan bu anlamı cikariyorsan bravo sanaadam evlenmesemiydi yani
adamın evlendiğine niye üzülüyosun. o adamın karısı olsam kesin bu kadın kocama karşı boş değil derdim. neyse belki senin için hayırlısı budur. kimbilir bir haftaya kadar eşin olacak kişiyle tanışacaksın. evlenemedim diye üzülme bu işler kısmet işi. benim kuzenimde 32 yaşında evlendi 3 yılda 2 çocuğu oldu çok mutlular şimdiBenim yazdigimdan bu anlamı cikariyorsan bravo sana![]()
Kızlar canım çok sıkkın, daha doğrusu bi donuklaştım, üzüldüm mü, sevindim mi canım mı sıkıldı bilmiyorum. Benim çalıştığım kurumda çalışanlardan biri beni istemişti 1.5 yıl önce. Ben reddettim sonra nisanlandigini gördüm facebooktan ,evlendi belgeleri geldi çalıştığım yere şimdi bi oğlu olmuş (Allah analı babalı buyutsun ) az önce belgelerini getirdi sadece Allah analı babalı buyutsun diyebildim o'da Sağol Allah razı olsun dedi ama içim cız etti. yüzük parmağıma gitti gözüm o an onun da dikkatini çekti mi diye hala evlenememis dedi belki eee yaş oldu 31. ben evlilik için bi adım atamadim ondan galiba açıkçası ümidimde kalmadı Sadece birine birilerine anlatmak istedim
Heeeey canım heeeeee uçtun senadamın evlendiğine niye üzülüyosun. o adamın karısı olsam kesin bu kadın kocama karşı boş değil derdim. neyse belki senin için hayırlısı budur. kimbilir bir haftaya kadar eşin olacak kişiyle tanışacaksın. evlenemedim diye üzülme bu işler kısmet işi. benim kuzenimde 32 yaşında evlendi 3 yılda 2 çocuğu oldu çok mutlular şimdi
kader kısmet olaylarına inanmazsan mutsuz olursun. herşeyi akışına bırakHeeeey canım heeeeee uçtun sen![]()
Olmadı canım malesefElanur eski konunu hatirliyorum. Görücü olayi fln vardi konu acmistin. Noldu o is?
Olmadı canım malesef
başkası alınca kıymete binmiş zaarKızlar canım çok sıkkın, daha doğrusu bi donuklaştım, üzüldüm mü, sevindim mi canım mı sıkıldı bilmiyorum. Benim çalıştığım kurumda çalışanlardan biri beni istemişti 1.5 yıl önce. Ben reddettim sonra nisanlandigini gördüm facebooktan ,evlendi belgeleri geldi çalıştığım yere şimdi bi oğlu olmuş (Allah analı babalı buyutsun ) az önce belgelerini getirdi sadece Allah analı babalı buyutsun diyebildim o'da Sağol Allah razı olsun dedi ama içim cız etti. yüzük parmağıma gitti gözüm o an onun da dikkatini çekti mi diye hala evlenememis dedi belki eee yaş oldu 31. ben evlilik için bi adım atamadim ondan galiba açıkçası ümidimde kalmadı Sadece birine birilerine anlatmak istedim
istemediyseniz şu an pişman olmak için bi sebebiniz yok. demek ki olmayacak bi işti yani. sırf evlenmiş olmak için evlenilmez. bekarlığın tadını çıkarın. kısmette varsa bi gün evleneceksiniz zaten.
bekarlığın tadı pek çıkmıyo yahadi bekarsındır ama hayatında biri vardır, işte o zaman tatlı bir sorumsuzluk olur, o zaman tadı çıkabilir. ama tek başına olunca biyerden sonra tadı falan olmuyo
![]()