az önce :(

Kızlar canım çok sıkkın, daha doğrusu bi donuklaştım, üzüldüm mü, sevindim mi canım mı sıkıldı bilmiyorum. Benim çalıştığım kurumda çalışanlardan biri beni istemişti 1.5 yıl önce. Ben reddettim sonra nisanlandigini gördüm facebooktan ,evlendi belgeleri geldi çalıştığım yere şimdi bi oğlu olmuş (Allah analı babalı buyutsun ) az önce belgelerini getirdi sadece Allah analı babalı buyutsun diyebildim o'da Sağol Allah razı olsun dedi ama içim cız etti. yüzük parmağıma gitti gözüm o an onun da dikkatini çekti mi diye hala evlenememis dedi belki eee yaş oldu 31. ben evlilik için bi adım atamadim ondan galiba açıkçası ümidimde kalmadı Sadece birine birilerine anlatmak istedim
bende aynı senin durumundayım canım ya
Allah karşımıza tez vakitte hayırlı kısmetler çıkarsın

birde canım sen daha önce birine evlenme teklifi etmiştin
hatta oda sana etmişti
o iş neden olmadı ?

yaşın 31 olduğu için evlenemeyeceğim diye düşünüyosan lütfen saçmalama.evli bir insan olmak statü belirlemiyor.

bende aynı senin durumundayım canım ya
Allah karşımıza tez vakitte hayırlı kısmetler çıkarsın

birde canım sen daha önce birine evlenme teklifi etmiştin
hatta oda sana etmişti
o iş neden olmadı ?
Ahh ahh o salaklığımı hatırlatma. Onla bir adım ilerleyemedik (iyiki ciddi bir adım atmamisim ) ayrıldıktan 6-7 ay geçtikten sonra bana ne ağır sözler söyledi ALLAH korumuş onla evlenseydim eminim şimdi boşanmış olacaktım adam bana guvenmemis beni aldattın bile dedi (Allaha havale ediyorum ben onu ) ben ayrıldıktan sonra bile Rabbim karşısına iyi insanlar çıkarsın diye dua ederken o bana kin Güdüyormuş ALLAH a havale ediyorum o nasıl biliyorsa öyle yapsın

Hayırlısı böyleymiş..Sen daha doğmadan kader defterime yazıldı zaten evleniceğin kisi ne olursa olsun onunla evleniceksin ayrıca30 yaş geç bi yaş degil benim ablam 33 te evlendi hâlâ acelem neydi der :KK70:

Kızlar canım çok sıkkın, daha doğrusu bi donuklaştım, üzüldüm mü, sevindim mi canım mı sıkıldı bilmiyorum. Benim çalıştığım kurumda çalışanlardan biri beni istemişti 1.5 yıl önce. Ben reddettim sonra nisanlandigini gördüm facebooktan ,evlendi belgeleri geldi çalıştığım yere şimdi bi oğlu olmuş (Allah analı babalı buyutsun ) az önce belgelerini getirdi sadece Allah analı babalı buyutsun diyebildim o'da Sağol Allah razı olsun dedi ama içim cız etti. yüzük parmağıma gitti gözüm o an onun da dikkatini çekti mi diye hala evlenememis dedi belki eee yaş oldu 31. ben evlilik için bi adım atamadim ondan galiba açıkçası ümidimde kalmadı Sadece birine birilerine anlatmak istedim
gez eglen arkadasım.tamam evlılık guzel seyde. o da nasıl güzel biliyor musun.sen mutlu oldugun icin güzel:=

Onunla evlenememek değilde evlenmemiş olmak canınızı sıkmIş bence. Evde mi kalıcam psikolojisine girmişsiniz. Her zaman hayırlısını isteyin allahtan. Kötü olup hayatınızı rezil edeceğinize hiç olmasın daha iyi. Allah a Beni aileme etrafıma karşı mahçup etme diye dua etmişimdir hep.
Sizinde hayatınızda vardır bir kısmetiniz. Hiç evlenmeseniz bile ne olur ki yalnız kalmamak sizin elinizde

Ablacım seni günlükten takip ediyorum açtığın konuları da okumuştum. Sen sadece evliliğe kafayı takmışsın. Bırak yahu bu kadar düşünmeyi sen düşündükçe hayat karşına çıkarmıyor işte. Aslında bayağı kısmetlisin ama çok çabuk kestirip atıyorsun. Hemen bu da olumsuz diyorsun kendini üzüyorsun ama yeterli şans vermiyorsun bence. Tek derdin bu olsun bu kadar çok takma. Muhakkak bir yeree kısmetin vardır benim ablam da 30 yaşında herkes evlen diyor fakat o bu rahatlığı bırakıp ne evlencem modunda. Biraz uzaklaş bu konudan tek yazdığın şey evlilik. Tadını çıkar şu hayatın. İlerde keşke evlenmeseydim hep bekar kalsaydım demeyeceğini nerden biliyorsun. Ayrıca çalışan ayakları yere basan bir kadınsın. Yerimee sayıyorum deme kendine başka şeyler kat.

Kör ölünce badem gözlü olurmuş Ada'm ewlendi sende bekarsın diye tribe girmişsin. Yani burdaki psikoloji o ewlendi çocuğu oldu ben hala bekarım. Burda çoğu 31 çok erken demiş eminim çoğu erken evlenip ewlilikten bıkıp şimdiki aklım olsaydı asla evlenmezdim diyenler zaten ben ewlenip bunları söylemeyen duymadım ben öyle düşünmüyorum artık armudun sapı üzümün çöpü yaşını geçmişsin bence Kocaman kadınsın sen birini bulup ewlenip çocuk doğurana kadar 3 4 sene geçer yaş ilerledikçede bekar eli ayağı düzgün birini bulmak zor herkes erken evleniyor

Merak ediyorum da bunun psikolojide bir adi var mi, kac keredir reddedilen erkegin sevgili yaptigini/evlendigini gorunce pisman oldugunu gosteren konular aciliyor.

Neden reddettiniz peki? Eger aklinizda kalacak biriyse o kadar da kotu biri degildir herhalde.

Ay cnm bnm allhta sana hyrlı bi eş nasip etsin inşllh ayy aynı şeyi bnde hissettim bn evlndm iki cpcgm oldu oda dha bu sene evlenmş gördüm resmn faceden bende veynimden kaynar sulr döküldü resmn sok oldum bi pişmanlık degildi ama unutulmk duygusu belki bilemiyorum esimi cok seviiyoruö ynlış anlaşırmasn ama bnde hissettim

30 umdan gün almadan, aşık olduğum adamı bulup, peşini bırakmayıp evlendim. Bu benim EN BÜYÜK başarımdır :rolleyes:

1 ay sonrasında 30 oldum, o ayrı.

Back
X