yakında 4. kez anne oluyorum...
Ve muhakkak zayıflamalıyım...:))
Diyet güncende başarılar canım
mrb tebrik ederim.çok iyi kilo vermişsiniz.bende diyet yapıyorum.emziriyorum aynı zamanda.başlayalı 3 hafta oldu 1 kilo verebildim.:26:ilk başlara çok gelgitler oldu.senn günlüğünde pilav yemediğini farkettim bende en azından yersem bile bulgur pilavı yiyecem.bide ben akşamları salata daha çok tüketmeliyim sanırım.burda sormak istediğim bişey var;ben yeşillik bulamıyorum bura pek salata olmazsa akşamları nasıl beslenmeliyim?akşama kadar iyi gidiyor ama akşam hem biraz geç yediğimiz için hemde çok acıkmış oluyorum.hep kaçırıyorum hiç doymuyorum gibi hissediyorum.siz bu konuda bilgilisiniz.bi öneriniz varmı?
size kolay gelsin
teşekkür ederim umarım devamı da gelir...
sen emzirdiğin için çok şanslısın emzirme kilo kaybında çok etkili...
evet ben pilav ve makarnayı aşladığımdan beri 1 yada 2 kez bir kaşık yemişimdir...
ben sabah kahvaltımı güzel yapıp akşam yemeğini mümkün olduğunca hafif geçirerek vermeye çalışıyorum.
şu an okuduğum kitapta 21.00 den sonra midenin çalışmayı bırakıp dinlenmeye geçtiğini öğrendim...
bu yüzden özellikle 20.00 den sonra mümkün olduğunca su hariç birşey yiyip içmiyorum...
biz akşam yemeklerimizi en geç 19.00 da bitirmiş olduğumuz için bu benim için bir şans kahvemi çayımı da içebiliyorum 20.. ye kadar...
nacizane tavsiyelerim emzirirken çok acıkırsın bunu biliyorum iki kez bu dönemden geçtim bende
yoğurtlu salatalar daha çok doyuruyor ve bol bol taze kırılmış ceviz yemeni tavsiye ederim ekmek yerine...
sana da kolaylıklar diliyorum...
umarım istediğimiz kilolara inebiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?