- Konu Sahibi AmorSiempre
-
Ins verirsn canm. Bnde vermk istiyorm aama olmuyo
GEL BERABER VERELİM O ZAMAN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678206&page=153&p=33619670&posted=1#post33619670
YARIŞ YAPIYORUZ PAZARDAN PAZARA TARTILIYORUZ.BİLGİLERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ.
Nler yapacagz kizlar
mrb..aynısın benimle.1.70 boy 86 kilo
üni öğrencisiyim bende..yapıştı kaldı üzerime bu kilolar..eskiden 70 75 civarıydım o kadar olsam şükredicem bende
ama hedefim tabiki 58-59
yaza kadar verelim yaaaa
Nler yapacagz kizlar
valla ben önce bi 9 günlük isveç diyeti yapıcammidemi küçültmek istiyorum
şubatın 1 inde de inş. normal diyet listeme göre başlıcam
inşBen de 58-59 kilo olmak isterim ama hayatımda o kiloda hiç olmadığım için bana biraz ütopik geliyor :)
Bence bu boyla 68'lerde de gayet güzel, hoş oluruz
Ben sadece az yemeye özen gösteriyorum ve bol bol yürümeye çalışıyorum :)
İsveç diyeti veya çok aç kalınan diyetler beni zorluyor, çok fazla mide bulantısı çekiyorum. İnşallah sen güzel sonuç alırsın
inş
yarın start veriyorum..bahara kadar 75 olsam şükredicem
artık bahar da da geri kalanları veririm inş. yavaş yavaş..sonrası zaten yaazz
valla ben önce bi 9 günlük isveç diyeti yapıcammidemi küçültmek istiyorum
şubatın 1 inde de inş. normal diyet listeme göre başlıcam
Bogazimizi tutmak mesele :)
Bogazimizi tutmak mesele :)
aynen öylevalla zor olucak ama m-e-c-b-u-r-u-m
gidicek bu kilolar gitmesi gerek:26:
yoksa hayal kırıklığı..pişmanlıklar...:2:
70 kiloda harika olmuşsundur eminim :) Ah ah bir 70 olabilsem :)
Merhaba kizlar bende üniversite ogrencisiyim. Tam boyumu bildigimi soyleyemem ama 166 falan sanırım, kilom ise 71. Benimde hayalim 56 olmak. Yazin guzel kıyafetlerin arasinda guzel durmak istiyorum. Bende suan tatildeyim. Carsamba gunu platese baslicam. Duzenli olmasa da haftada 3 gun yuruyus yapmaya çalışacağım. Yani kisaca beni de araniza alirmisiniz ? :) ( ya birde telefondan smile eklemeyi bulamadim. Siz oralara bir yerlere koca agiizli bir gulme ifadesi ekledim sayiverin) Yarin sabahtan itibaren yediklerimizi kacamaklarimiz da dahil olmakuzere ysyazalım
Insan utanıyor yemiyor sirf o yuzden :)
Merhaba kizlar bende üniversite ogrencisiyim. Tam boyumu bildigimi soyleyemem ama 166 falan sanırım, kilom ise 71. Benimde hayalim 56 olmak. Yazin guzel kıyafetlerin arasinda guzel durmak istiyorum. Bende suan tatildeyim. Carsamba gunu platese baslicam. Duzenli olmasa da haftada 3 gun yuruyus yapmaya çalışacağım. Yani kisaca beni de araniza alirmisiniz ? :) ( ya birde telefondan smile eklemeyi bulamadim. Siz oralara bir yerlere koca agiizli bir gulme ifadesi ekledim sayiverin) Yarin sabahtan itibaren yediklerimizi kacamaklarimiz da dahil olmakuzere ysyazalım
Insan utanıyor yemiyor sirf o yuzden :)
evet gerçekten iyiydimki 60 lara gelseemm oyy oyy
85 kilodayken yüzüme bakmayan insan 70 kilo olduğumu görünce(okula çok sıkta gitmiyodum zaten) peşimden ayrılmaz oldu
bu sefer ben istemedim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?