~ Az yiyerek ve çokça yürüyerek kilo verme mücadelem ~

AmorSiempre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
343
2
26
İstanbul
Merhaba.
Üniversite öğrencisiyim. Dönem içerisinde yoğun olan derslerim nedeniyle fazla hareket etme şansı bulamıyorum. Beslenme konusunu zaten hiçbir zaman düzenleyemediğim için kilolar başını alıp gidiyor. Hazır tatil dönemine girmişken bu durumu bir fırsata çevirmek istiyorum, her fırsatta hareket ederek/yürüyerek daha hızlı bir biçimde ve vücuduma daha güzel şekil vererek zayıflayacağım. Boyum 1.70 ve kilom 84 civarında (günlük ufak değişiklikler olabiliyor tabii). Daha önce günde 10 kmden fazla yürüyerek çok güzel kilo verdim. Yürümek benim için hem bir terapi (çünkü kendimi çok iyi hissetmemi sağlıyor, aklımdaki bütün kötü düşünceleri, endişeleri, korkuları vs silip atıyor) hem de kilo vermek için iyi bir yol. Uzun vadede 50'li rakamları görmek, günün birinde 58 kilo olmak isterim elbette ama şu an 70-72 kilo olsam dahi çok büyük başarı benim için :)

Ins verirsn canm. Bnde vermk istiyorm aama olmuyo

mrb..aynısın benimle.1.70 boy 86 kilo
üni öğrencisiyim bende..yapıştı kaldı üzerime bu kilolar..eskiden 70 75 civarıydım o kadar olsam şükredicem bende
ama hedefim tabiki 58-59
yaza kadar verelim yaaaa

Nler yapacagz kizlar

mrb..aynısın benimle.1.70 boy 86 kilo
üni öğrencisiyim bende..yapıştı kaldı üzerime bu kilolar..eskiden 70 75 civarıydım o kadar olsam şükredicem bende
ama hedefim tabiki 58-59
yaza kadar verelim yaaaa

Ben de 58-59 kilo olmak isterim ama hayatımda o kiloda hiç olmadığım için bana biraz ütopik geliyor :)
Bence bu boyla 68'lerde de gayet güzel, hoş oluruz

Nler yapacagz kizlar

Ben sadece az yemeye özen gösteriyorum ve bol bol yürümeye çalışıyorum :)

valla ben önce bi 9 günlük isveç diyeti yapıcam midemi küçültmek istiyorum
şubatın 1 inde de inş. normal diyet listeme göre başlıcam

İsveç diyeti veya çok aç kalınan diyetler beni zorluyor, çok fazla mide bulantısı çekiyorum. İnşallah sen güzel sonuç alırsın

inş
yarın start veriyorum..bahara kadar 75 olsam şükredicem
artık bahar da da geri kalanları veririm inş. yavaş yavaş..sonrası zaten yaazz

valla ben önce bi 9 günlük isveç diyeti yapıcam midemi küçültmek istiyorum
şubatın 1 inde de inş. normal diyet listeme göre başlıcam

Bogazimizi tutmak mesele :)

70 olmuştum en az..onun hikayeside ayrı
aşık olmak zayıflatıyor diyolar ya kesinlikle öyle
üni 2 deyken 3 ayda 85 ten 70 e düşmüştüm spor zaten yapıyodum..iştahtan da kesilince
keşke yine aşık olsam da zayıflasam

Merhaba kizlar bende üniversite ogrencisiyim. Tam boyumu bildigimi soyleyemem ama 166 falan sanırım, kilom ise 71. Benimde hayalim 56 olmak. Yazin guzel kıyafetlerin arasinda guzel durmak istiyorum. Bende suan tatildeyim. Carsamba gunu platese baslicam. Duzenli olmasa da haftada 3 gun yuruyus yapmaya çalışacağım. Yani kisaca beni de araniza alirmisiniz ? :) ( ya birde telefondan smile eklemeyi bulamadim. Siz oralara bir yerlere koca agiizli bir gulme ifadesi ekledim sayiverin) Yarin sabahtan itibaren yediklerimizi kacamaklarimiz da dahil olmakuzere ysyazalım
Insan utanıyor yemiyor sirf o yuzden :)

benimde hedefim yaza incecik olmak ayyhh ayhh
şortları yazlık elbiseleri giymek için can atıyorum

Hoşgeldin :) Bütün öğrenciler toplandık :)
Ben de tam anlamıyla başlayamadım bir türlü, evde misafirler bitmiyor, bir de yatılı, onları bırakıp yürüyüşe çıkamadım.
Yarın ben de başlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…