- 20 Haziran 2016
- 6.178
- 10.524
- 248
- Konu Sahibi zingarina10
-
Hangi marka kullandınızDoktorum omepa q10, folik asit ve d vitamini mutlaka kullan dedi ben kızımda dhea kullanıdıgımda yumurtalar çok güzel döllendi 6. Güne kadar geldi kullanmadıgım ay elimde hiç yumurta kalmadı en son yıne kullandıgımda hamile kaldım bence özellikle dhea yumurta kalitesini cok güzel arttırıyor bende işe yaradı yani
Vitamin ismi dhea miDoktorum omepa q10, folik asit ve d vitamini mutlaka kullan dedi ben kızımda dhea kullanıdıgımda yumurtalar çok güzel döllendi 6. Güne kadar geldi kullanmadıgım ay elimde hiç yumurta kalmadı en son yıne kullandıgımda hamile kaldım bence özellikle dhea yumurta kalitesini cok güzel arttırıyor bende işe yaradı yani
Bir sürü çeşit var canim hangisi acabaDoktorum omepa q10, folik asit ve d vitamini mutlaka kullan dedi ben kızımda dhea kullanıdıgımda yumurtalar çok güzel döllendi 6. Güne kadar geldi kullanmadıgım ay elimde hiç yumurta kalmadı en son yıne kullandıgımda hamile kaldım bence özellikle dhea yumurta kalitesini cok güzel arttırıyor bende işe yaradı yani
Canım 3 ü de döllenmiş inş kaliteleri de güzeldirAyyy çok sevindim sizin adınızaevet her ay değişebiliyormuş bu yumurta sayıları bende hep fazlaca görünüyordu hatta amh a göre bile fazlaca görünüyordu ama nedense bu ay bu şekilde oldu son 2 aydır biraz üzüntülü süreçler yaşadım belki de onun etkisi vardır bilemiyorum. Benim doktorum taze yapacağım dedi. Bugün 11 de arayacağım inş 1 tane de olsa iyi kalite embriyo oluşur ve transfer olabilirim, her şeyin hayırlısı sizde umarım sağlıkla bir avazda kavuşursunuz bebişinize
Dhea biesteron adı ama cok pahalı 7-8 binden aşağı değil malesef ben iki ay o fiyatlara alıp kullandımVitamin ismi dhea mi
Annemlere geldim 5 gündür yatıyorum arada kalkıp dolasiyorumm bişey kaldirmiyorum. Onun dışında tutunma aşaması için avokado yiyorum, çiğ kabak çekirdeği, çiğ kuruyemişler. Bol su 2.5lt civarı. İlaçlarımı saatinde kullanıyorum. Vitamin folik asit vermedi doktorAynı durumdayız gibi canım. 3. Gün transferi oldun o zaman. İnş güzel sonuçlar alırsın, haberdar edelim birbirimizi. Dikkat ettiğin bir şeyler var mı
3. Gün embriyosuydu kalite olarak söylemediler Embriyolog sadece 10 hücreli dedi fotoğrafını verdi. İnşaAllah tutunur. Bende 36 yaşındayım. Rezervler kötü ve çikolata kistim var. Haberleselim İnşaAllah. Sizin embriyolar nasıllar? 11 de aradınız mi?Annemlere geldim 5 gündür yatıyorum arada kalkıp dolasiyorumm bişey kaldirmiyorum. Onun dışında tutunma aşaması için avokado yiyorum, çiğ kabak çekirdeği, çiğ kuruyemişler. Bol su 2.5lt civarı. İlaçlarımı saatinde kullanıyorum. Vitamin folik asit vermedi doktor
MasaAllah Barekallah hepsi devam eder İnşaAllahCanım 3 ü de döllenmiş inş kaliteleri de güzeldirbugün belli olacak transfer günü
Bende Biosteron bulamayınca yad 10.000 duyunca puritans pride aldım doktoruna gösterdim buda orijinal olur. dedi 120 li daha ekonomik hemde 4 ay rahat kullan günde 3 kereDhea biesteron adı ama cok pahalı 7-8 binden aşağı değil malesef ben iki ay o fiyatlara alıp kullandım
Mavili turunculu bir kutu baktimde simdi 5 bin falanDhea biesteron adı ama cok pahalı 7-8 binden aşağı değil malesef ben iki ay o fiyatlara alıp kullandım
Bende 3. Gün em rigosu tramsfer oldum 9 hucreliydi benimki canım inşallah senin bebişin tutunur3. Gün embriyosuydu kalite olarak söylemediler Embriyolog sadece 10 hücreli dedi fotoğrafını verdi. İnşaAllah tutunur. Bende 36 yaşındayım. Rezervler kötü ve çikolata kistim var. Haberleselim İnşaAllah. Sizin embriyolar nasıllar? 11 de aradınız mi?
Amiinn İnşaAllah canimm. Günler geçmek bilmiyor. 18 temmuz HCG günüBende 3. Gün em rigosu tramsfer oldum 9 hucreliydi benimki canım inşallah senin bebişin tutunur
İnşallah olumlu olur sakın olmaz vs deme nasil yatıyorsun gece ve eğilme vs yapiyormusunAmiinn İnşaAllah canimm. Günler geçmek bilmiyor. 18 temmuz HCG günü
Olmaz olmayacak diye düşünmüyorum çok şükür. Yatarken de yan üzeri yatmaya calisiyorum. Yüz üstü yatmiyorum hiç ki ben normalde yüz üstü yatmadan uyuyamam. En fazla sırt üstü bacaklarimi çok bukmedenİnşallah olumlu olur sakın olmaz vs deme nasil yatıyorsun gece ve eğilme vs yapiyormusun
Annemden Allah razı olsun hiçbir şey kaldırtmıyor egilmiyorum aşağıya da. Yada biyerlere uzanmıyorum. Yemeğe sofraya dokundurtmuyor. Tutunana kadar bişey yapma diyor.İnşallah olumlu olur sakın olmaz vs deme nasil yatıyorsun gece ve eğilme vs yapiyormusun
Bende yüz üstü yatiyorum ilkinde cok zorlandım ikincisinde daha dikkat ederimOlmaz olmayacak diye düşünmüyorum çok şükür. Yatarken de yan üzeri yatmaya calisiyorum. Yüz üstü yatmiyorum hiç ki ben normalde yüz üstü yatmadan uyuyamam. En fazla sırt üstü bacaklarimi çok bukmeden
Çok zorr vücut döndür yüz üstü diyor yan yatmaya uğraşıyorum.B
Bende yüz üstü yatiyorum ilkinde cok zorlandım ikincisinde daha dikkat ederim
Evet yan yatmak daha mantikliÇok zorr vücut döndür yüz üstü diyor yan yatmaya uğraşıyorum.
merhaba test yaptınızmı inşallah kavuşursunuz bebeşinizeAmiinn İnşaAllah canimm. Günler geçmek bilmiyor. 18 temmuz HCG günü
Malesef tutmamış.merhaba test yaptınızmı inşallah kavuşursunuz bebeşinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?