Az yumurta ile tüp bebek

Hangi marka kullandınız

Vitamin ismi dhea mi

Bir sürü çeşit var canim hangisi acaba

Canım 3 ü de döllenmiş inş kaliteleri de güzeldir bugün belli olacak transfer günü

Aynı durumdayız gibi canım. 3. Gün transferi oldun o zaman. İnş güzel sonuçlar alırsın, haberdar edelim birbirimizi. Dikkat ettiğin bir şeyler var mı
Annemlere geldim 5 gündür yatıyorum arada kalkıp dolasiyorumm bişey kaldirmiyorum. Onun dışında tutunma aşaması için avokado yiyorum, çiğ kabak çekirdeği, çiğ kuruyemişler. Bol su 2.5lt civarı. İlaçlarımı saatinde kullanıyorum. Vitamin folik asit vermedi doktor

3. Gün embriyosuydu kalite olarak söylemediler Embriyolog sadece 10 hücreli dedi fotoğrafını verdi. İnşaAllah tutunur. Bende 36 yaşındayım. Rezervler kötü ve çikolata kistim var. Haberleselim İnşaAllah. Sizin embriyolar nasıllar? 11 de aradınız mi?

Dhea biesteron adı ama cok pahalı 7-8 binden aşağı değil malesef ben iki ay o fiyatlara alıp kullandım
Bende Biosteron bulamayınca yad 10.000 duyunca puritans pride aldım doktoruna gösterdim buda orijinal olur. dedi 120 li daha ekonomik hemde 4 ay rahat kullan günde 3 kere

Bende 3. Gün em rigosu tramsfer oldum 9 hucreliydi benimki canım inşallah senin bebişin tutunur

İnşallah olumlu olur sakın olmaz vs deme nasil yatıyorsun gece ve eğilme vs yapiyormusun
Olmaz olmayacak diye düşünmüyorum çok şükür. Yatarken de yan üzeri yatmaya calisiyorum. Yüz üstü yatmiyorum hiç ki ben normalde yüz üstü yatmadan uyuyamam. En fazla sırt üstü bacaklarimi çok bukmeden

İnşallah olumlu olur sakın olmaz vs deme nasil yatıyorsun gece ve eğilme vs yapiyormusun
Annemden Allah razı olsun hiçbir şey kaldırtmıyor egilmiyorum aşağıya da. Yada biyerlere uzanmıyorum. Yemeğe sofraya dokundurtmuyor. Tutunana kadar bişey yapma diyor.

B
Bende yüz üstü yatiyorum ilkinde cok zorlandım ikincisinde daha dikkat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…