- 10 Ağustos 2023
- 1.612
- 558
- 43
- 32
- Konu Sahibi zingarina10
-
Kızlar selam bende unicorn uterus var. Amh 1.77 bu zamana kadar ultrasonlarda hep gayet yumurtalar görünüyordu hatta 1.77 ye göre fazla diyordu doktorum. Bu ay ilk tüp bebeğe başladım. Sadece 2 yumurta var arkadan da gelen 1 küçük yumurta. Ki oldukça da yüksek doz kullanıyorum. perşembe opu olacağım ve eğer embriyo yapabilirsek taze transfer olacak. Ama çok moralim bozuldu. Rezervim mi az yoksa bu ay ilaca yanıt mı vermedi yumurtalıklarım? Bir korku sardı beni. Bu şekilde az yumurta ile taze transfer yapanınız var mı? Bir şeyler yanlış gibi geliyor…
Öyle mi diyorsunuz ya:/ bir endişe ettim bu amh göre bu kadar az yumurta olmasınaaz yumurta toplanması sizi strese sokmasın önemli olan sayısı değil kalitesiçok var tek yumurtası embriyo olup transferden sonra hamile kalan
Öyle mi diyorsunuz ya:/ bir endişe ettim bu amh göre bu kadar az yumurta olmasına
Çok sağol canım deneyeyim mutlaka zaten perşembe günü opu var cuma belli olur embriyo durumu dua et benim içindeEndişe etme bu süre zarfında stresten uzak durmaya çalışyumurtaların toplanıcak embriyo olucak ve transfer ile hamile kalıcaksın inşallah kemik suyunun embriyo tutunmasına yardımcı olduğunu duymuştum istersen deneyebilirsin kuru incirde yumurta kalitesine iyi geliyor
Stres yapmayın doktorunuz sizin için en iyisini düşünür ve yapar emin olunKızlar selam bende unicorn uterus var. Amh 1.77 bu zamana kadar ultrasonlarda hep gayet yumurtalar görünüyordu hatta 1.77 ye göre fazla diyordu doktorum. Bu ay ilk tüp bebeğe başladım. Sadece 2 yumurta var arkadan da gelen 1 küçük yumurta. Ki oldukça da yüksek doz kullanıyorum. perşembe opu olacağım ve eğer embriyo yapabilirsek taze transfer olacak. Ama çok moralim bozuldu. Rezervim mi az yoksa bu ay ilaca yanıt mı vermedi yumurtalıklarım? Bir korku sardı beni. Bu şekilde az yumurta ile taze transfer yapanınız var mı? Bir şeyler yanlış gibi geliyor…
Çok sağol canım deneyeyim mutlaka zaten perşembe günü opu var cuma belli olur embriyo durumu dua et benim içinde
Ay inş canım ağzından bal damlıyorStres yapmayın doktorunuz sizin için en iyisini düşünür ve yapar emin olunsayının az olması hiç önemli değil kaliteli olsun yeter 1 embriyo ile hamile kalan çok insan var iyi düşünün iyi olsun transferinizde taze olur diger ay bu zamanlar gebe olursunuz inşallah
Amh düşüklüğüm var ultrasonda 3 tane yumurta görüldü.Eylülde inşallah tedaviye başlayacağım.Kullandığınız multivitamin neydi acaba?Merhaba benim rahim şeklide uterus unicorn ve amh düşüklüğü var 4. Tüp bebekte kızıma kavuştum çok şükürsonrasında 5. Denemede yumurta pek çıkmadı takviyelere başladım omepa q10, dhea biosteron ve multivitamin kullandım 2 ay hergun 45 dk yürüyüş yaptım tekrarcan opu oldugumda 5 tane görünen yumurtam 11 tane toplandı 6 döllendi 2 tanesi 3. Gün transfer edildi sonuç pozitif kese görmeye gidicem inşallah 2 tanede 5. Gün donduruldu. Yanı 1. Si rahim şeklinden korkma cok şükür ben istediğime kavuştum sende kavuşacaksın inşallah 2. Si de mutlaka ama mutlaka takviye ve yürüyüşle sürece yeniden başla en az 2 ay hazırlan
Canım amh iyi ilaclar yanıt vermiyor kiminde igne kiminde hap benim 0.04 benim opuda 4 yumurta toplandı geriden gelen vardi küçüktü bence ilaçlarınız yanıt vermiyorKızlar selam bende unicorn uterus var. Amh 1.77 bu zamana kadar ultrasonlarda hep gayet yumurtalar görünüyordu hatta 1.77 ye göre fazla diyordu doktorum. Bu ay ilk tüp bebeğe başladım. Sadece 2 yumurta var arkadan da gelen 1 küçük yumurta. Ki oldukça da yüksek doz kullanıyorum. perşembe opu olacağım ve eğer embriyo yapabilirsek taze transfer olacak. Ama çok moralim bozuldu. Rezervim mi az yoksa bu ay ilaca yanıt mı vermedi yumurtalıklarım? Bir korku sardı beni. Bu şekilde az yumurta ile taze transfer yapanınız var mı? Bir şeyler yanlış gibi geliyor…
Canım bu takviyeleri senmi aldin doktormu verdi tahlil üzerine amh cok düşükMerhaba benim rahim şeklide uterus unicorn ve amh düşüklüğü var 4. Tüp bebekte kızıma kavuştum çok şükürsonrasında 5. Denemede yumurta pek çıkmadı takviyelere başladım omepa q10, dhea biosteron ve multivitamin kullandım 2 ay hergun 45 dk yürüyüş yaptım tekrarcan opu oldugumda 5 tane görünen yumurtam 11 tane toplandı 6 döllendi 2 tanesi 3. Gün transfer edildi sonuç pozitif kese görmeye gidicem inşallah 2 tanede 5. Gün donduruldu. Yanı 1. Si rahim şeklinden korkma cok şükür ben istediğime kavuştum sende kavuşacaksın inşallah 2. Si de mutlaka ama mutlaka takviye ve yürüyüşle sürece yeniden başla en az 2 ay hazırlan
Merhabalr aynı durumdayiz ama beni. 3-4yumurtam aynı anda büyümedi diye oouyi iptal ettik önümüzde ki yapacağız. Sizin de benzer sanırım durum. Umarım 1 tanede de olsa o sizin bebeğiniz olur . Takipteyim güzel haberiniz benimicinde umut olacak. Çünkü birkaç gündür yıkılmış durumdayım. Kalbim acıyorKızlar selam bende unicorn uterus var. Amh 1.77 bu zamana kadar ultrasonlarda hep gayet yumurtalar görünüyordu hatta 1.77 ye göre fazla diyordu doktorum. Bu ay ilk tüp bebeğe başladım. Sadece 2 yumurta var arkadan da gelen 1 küçük yumurta. Ki oldukça da yüksek doz kullanıyorum. perşembe opu olacağım ve eğer embriyo yapabilirsek taze transfer olacak. Ama çok moralim bozuldu. Rezervim mi az yoksa bu ay ilaca yanıt mı vermedi yumurtalıklarım? Bir korku sardı beni. Bu şekilde az yumurta ile taze transfer yapanınız var mı? Bir şeyler yanlış gibi geliyor…
Bu takviyeler nedir acaba bana 1-x diye birsyet verdi ama az sanki vitamin oranları endokrinoloji uzmanim az dediMerhaba benim rahim şeklide uterus unicorn ve amh düşüklüğü var 4. Tüp bebekte kızıma kavuştum çok şükürsonrasında 5. Denemede yumurta pek çıkmadı takviyelere başladım omepa q10, dhea biosteron ve multivitamin kullandım 2 ay hergun 45 dk yürüyüş yaptım tekrarcan opu oldugumda 5 tane görünen yumurtam 11 tane toplandı 6 döllendi 2 tanesi 3. Gün transfer edildi sonuç pozitif kese görmeye gidicem inşallah 2 tanede 5. Gün donduruldu. Yanı 1. Si rahim şeklinden korkma cok şükür ben istediğime kavuştum sende kavuşacaksın inşallah 2. Si de mutlaka ama mutlaka takviye ve yürüyüşle sürece yeniden başla en az 2 ay hazırlan
Bugün opu oldum canım 3 tane yumurta toplandı. Yarın arayıp bilgi alıcam ne durumda diye taze transfer yapacağız inş embriyo olursaMerhabalr aynı durumdayiz ama beni. 3-4yumurtam aynı anda büyümedi diye oouyi iptal ettik önümüzde ki yapacağız. Sizin de benzer sanırım durum. Umarım 1 tanede de olsa o sizin bebeğiniz olur . Takipteyim güzel haberiniz benimicinde umut olacak. Çünkü birkaç gündür yıkılmış durumdayım. Kalbim acıyor
Merhaba, sürecinizin çiçek gibi geçmesini diliyorum.Bugün opu oldum canım 3 tane yumurta toplandı. Yarın arayıp bilgi alıcam ne durumda diye taze transfer yapacağız inş embriyo olursaaçıkçası benim de çok moralim bozulmuştu en yüksek doza rağmen 3 yumurtaya anlamda verememiştim 1.70 amh a göre nasıl bu kadar az diye. Eğer negatif olursa doktorumla konuşacağım zaten. İnş canım umutla bekliyorum, sende sıkma canını diğer ay her şey yolunda gider
Merhaba, ben 0.13 AMH ile takipteydim. İlk denemem geçen hafta Perşembe opu oldu sağda 2 solda 1 tane daha küçük vardı 3 toplandı ama soldakinin biri boş çıktı. Sağdaki de döllendi ama 3. Güne gelismedi. Tek embriyo ile Pazar günü transfer oldum. Şimdi test gününü bekliyorum. Umarım senin içinde herşey yolunda giderKızlar selam bende unicorn uterus var. Amh 1.77 bu zamana kadar ultrasonlarda hep gayet yumurtalar görünüyordu hatta 1.77 ye göre fazla diyordu doktorum. Bu ay ilk tüp bebeğe başladım. Sadece 2 yumurta var arkadan da gelen 1 küçük yumurta. Ki oldukça da yüksek doz kullanıyorum. perşembe opu olacağım ve eğer embriyo yapabilirsek taze transfer olacak. Ama çok moralim bozuldu. Rezervim mi az yoksa bu ay ilaca yanıt mı vermedi yumurtalıklarım? Bir korku sardı beni. Bu şekilde az yumurta ile taze transfer yapanınız var mı? Bir şeyler yanlış gibi geliyor…
Ayyy çok sevindim sizin adınızaMerhaba, sürecinizin çiçek gibi geçmesini diliyorum.
Benim yaşım 30 du sürece başladığımda.Doktorum 6-7 tane folikül saymıştı adetin 2.günü. Moralim bozulmuştu.Erken menopoz olabilir demişti normalde yaşıma göre en az 10 tane isteriz falan demişti.Bana amh falanda bakmadı tabi.Hep aklımda kalan bir şüphedir.Yani istemesem de kafama takılmıştı.
Kasım ayında ilk OPU yu oldum ve bize dediler ki 3 tane toplandı.İşte teselli falan ediyolar beni önemli olan embriyo olması ve sağlıklı olması falan.Ben bunların hepsine hazırlıklıydım.Çok hikayeler okumuştum burada. Çok sıkıntı etmedim ama eşim aşırı irrite olmuştu.
Neyse ki 3/3 döllendiler. İki adetini 3.günde diğer bir adeti 5.güne götürdüler.
Sonra doktorumuz taze transfer yapmayalım havuz yapalım dediği içün hemen arkasından bir daha OPU oldum aralık ayında. Bu sefer yüne 7-8 görünüyordu folikül ama 6 adet toplandı.5 tanesi döllendi. İki adeti 3.günde dondurup diğer üçünü 5.güne takip ettiler ama pek iyi gitmediğini de söylediler.Ve olmadı yani.Totalde 5 embriyomuz oluşmuştu.Ve biz aralıkta taze transfer istedik rahim uygun değil denilince bizde madem öyle gidip bi tatil daha yapalım son kez dedik eşimle öyle geliriz.Ve nisan ayında ilaçlara başladık mayısta transferimi oldum.
Ve ben iki kez opu olunca şunu anladım sürecimden.
1-Yumurta sayısı aylık değişebiliyor.
2-Sayı değil kalite önemli
3-çok olması hepsinin embriyo olacağı anlamına gelmiyor(az olması da embriyo oluşmayacağı anlamına gelmiyor)
4-Kaliteli beslenme yumurta sağlığı için önemli(tabi sperm içinde)
5-en önemlisi döllendirme tekniği olduğunu düşünüyorum.Çünkü ilk opude eşinizin kaliteli spermlerini seçtik dölledik demişlerdi.İkincisinde hiç böyle bi ifade kullanılmadı.Araştırırsanız farklı döllendirme teknikleri var.
Bu arada gebeyim kasımdaki opuden olan 3.gün embriyolarımdan biri tutunduİnşallah sizinde süreciniz kısacık olur hemencecik yavrunuza kavuşursunuz
Aynı durumdayız gibi canım. 3. Gün transferi oldun o zaman. İnş güzel sonuçlar alırsın, haberdar edelim birbirimizi. Dikkat ettiğin bir şeyler var mıMerhaba, ben 0.13 AMH ile takipteydim. İlk denemem geçen hafta Perşembe opu oldu sağda 2 solda 1 tane daha küçük vardı 3 toplandı ama soldakinin biri boş çıktı. Sağdaki de döllendi ama 3. Güne gelismedi. Tek embriyo ile Pazar günü transfer oldum. Şimdi test gününü bekliyorum. Umarım senin içinde herşey yolunda gider
Doktorum omepa q10, folik asit ve d vitamini mutlaka kullan dedi ben kızımda dhea kullanıdıgımda yumurtalar çok güzel döllendi 6. Güne kadar geldi kullanmadıgım ay elimde hiç yumurta kalmadı en son yıne kullandıgımda hamile kaldım bence özellikle dhea yumurta kalitesini cok güzel arttırıyor bende işe yaradı yaniCanım bu takviyeleri senmi aldin doktormu verdi tahlil üzerine amh cok düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?