Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiAzalan anne sütü geri çoğalırmı lütfen yardım
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Nekadar sik emzirirseniz prolaktin hormonunu okadar cok uyarırsiniz ve sut miktariniz artar tabi bol sıvıda tuketmelisiniz gunde enaz 2litre su icin bol yesillik tüketin ayrica tavukda Sutu artırıyor.
endişelenme yine eski haline gelir tabi dikkat et süt arttırıcı çaylar var ayrıca rezene de hem bebeğe hem sana iyi olur hem süt arttırıyor hemde bebişin gazını alıyor arada bir süt gidiyor bende de çok olmuştu ama geri düzene giriyor.kaynanama sütüm azaldı dediğimde canını sıkma geri gelir süt yaylıma gider arada derdi bende gülerdim düzelir ama inş.
Canım, Naturpy Milk Tea Anne-Bebe çayı al kullan mükemmel bir ürün hem sütün için, hem içindeki melisa ve papatya sayesinde stresin için, hemde bebeğin için.
2 gün aşırı üzüntüden ve dünde çok az yememden dolayı anne sütm çok az çıktı Arkadaşlar bebğim 2 aylık ve azaldıktan sonra sütün çoğalması zor diye biliyorum.Gerçekten öyle mi yoksa eski haline(akan memeler) geri getirebilirmiyim?lütfen deneyimli anneler yorum yaparsa sevineceğim
arkadaşlar bazı detayları yazarken biraz daha üstü kapalı yazmanızı tavsiye ederim burayı sırf meraktan okuyan erkekler olduğunu hepimiz biliyoruz. yanlış anlaşılmak istemem. anlatabildimmi?
Aynı nedenlerden sütüm yok denecek kadar azalmıştı sonra bir kaç yazı okudum. Ve ilk önce geri geleceğine inananacaksın. Sonra yemek az ye sende olur zaten yemek sadece sütünün kalitesini etkiler. Bol bol sıvı özellikle su tüketeceksin. Sebze ve yoğurt süt tüketeceksin. Seni susatacak şeyler Yemen önemli. Ayrıca bebeğini sık sık emzirirken saat koyma 10 dk da bir 15 dk da bir. Bebeği nekadar çok emzirirsen beyine sinyal gidiyor daha çok süt üretmelisin diye. Ama vücutta sıvı yoksa süt de üretilemez bunu unutma. Bunları uyguladım ertesi gün çeşmeler açıldı.
Sütün kalitesi derken şu çok önemli siz mesela yoğurt süt yiyin yada yemeyin sütünüzde kalsiyum olur ama yoğurt yiyip kalsiyum depolamazsanız vücdunuz kemiklerden kalsiyumu çekip sütünüze verir. Buda hem ilerleyen yaşlarda kemik erimesi nedenidir hemde hamilelik ve emzirme esnasında kalsiyum almayan annelerin diş kaybı yaşaması nedenidir. Önce inanın sonra uygulayın. Sürahi yanınızda olsun her daim
2 gün aşırı üzüntüden ve dünde çok az yememden dolayı anne sütm çok az çıktı Arkadaşlar bebğim 2 aylık ve azaldıktan sonra sütün çoğalması zor diye biliyorum.Gerçekten öyle mi yoksa eski haline(akan memeler) geri getirebilirmiyim?lütfen deneyimli anneler yorum yaparsa sevineceğim