Kizlar benim iki yillik bi iliskim var. Sevgilim bana cok ilgilidir hani bir dedigimi iki etmez ne istersem ne dersem yapmaya calisir ben de ayni sekilde. Ama bu aralar isleri bozuk cok maddi skintidalar. Evlerini bile satacak kadar durumlari kotu . Sevgilimin abisinin karisi benim uzaktan akrabam olur zaten onun sayesinde tanistik ve o yengeyle benim cok sorunum var. Sevgilime bu ara onun bana yaptigi dengesizliklerden bahsedince yine mi bu konu tamam biliyorum onun niyetini ben bunu mu konuscaz falan diyo. Onceden hep ciddi ciddi konusurdu. Bi de ben bu kadinin soyledikleri yuzunden bi hata yaparak doldurusa cok geldim ve sevgilimi defalarca terkettim bana senin beni sevmene namusuna guvenim sonsuz ama beni birakmicagina guvenemiyorum diyo. Bi de bugun beni operken gozleri acikti bu tavirlarindna dolayi acaba benden skildi mi diye dusunmeye basladik normalde gozu kapali opmeyle acik opmeyi takmam ama ustuste gelince ne bilim iskillendim. Sizce benden sogumus mu yoksa maddi skintilardan ailevi sorunlardan mi bunalmis.
Aramasinda sormasinda tatli tatli konusmasinda yanima gelmek istemsinde falan hicbi sorun yok... ama ne biliyim kafam karisti erkek dengesiz sonucta