Men geldım.necesız ne var ne yox............
aa niye yatmiyib?xestedi?inanirsan gece qizim duru oturub yatmiyib yuxum tokulur bilmirem neyleyim ozumde ishde
Men geldım.necesız ne var ne yox............
biz yaxshiyiq sen necesen?
ooooooooooo qızlar her kes gelib burdadıki.
Zulya,heleki heç bir ürek bulanmam yoxdu canım,ama çox-çox halsız oluram....
Nergis hardaydın qız?men de deyirem bu qız hara getdi.men de harasa rayona getmekisteyirem ama yoldaşımın işiyle elaqedar heç yere gedemmirem,partıyram burda,hele bu hormonlar dengemi alt-üst etti yaaaaa...
aa niye yatmiyib?xestedi?
xos geldin canim
qizlar men cixim axsam yene gelecem
sen harda işleyirsen nergiz???deyesen ehmedlide qalırdın ele?men de köhne güneşlide qalıram,yaxınıq demek olar ki....
sag salamat qurtar ofeliya inshallah.Salam qizlar necesiz.menim adim ofeliya 4illik evliyem ve turkiyede yasayiram.2yasinda oglum var.tine hamileyem ve yenede oglum olacaq.haminizi opurem.
lap yaxsi hec bulanmasin da ele pis seydi urek bulanmasiooooooooooo qızlar her kes gelib burdadıki.
Zulya,heleki heç bir ürek bulanmam yoxdu canım,ama çox-çox halsız oluram....
Nergis hardaydın qız?men de deyirem bu qız hara getdi.men de harasa rayona getmekisteyirem ama yoldaşımın işiyle elaqedar heç yere gedemmirem,partıyram burda,hele bu hormonlar dengemi alt-üst etti yaaaaa...
aaa canim tebrik eliyirem ne yaxsi iki ogul anasi olacaqsanSalam qizlar necesiz.menim adim ofeliya 4illik evliyem ve turkiyede yasayiram.2yasinda oglum var.tine hamileyem ve yenede oglum olacaq.haminizi opurem.
bizde evvel fikirleshdik ki yegin naxoshluyub amma mence yox xeste deyil sadece rayon havasi ona eks tesir gosterib :) sen neyleyirsen deyesen hele bebish xeberi yoxdu
kiz sen azericeyi ne hale getirdin boyle
olsun olsun ben anliyorum seni
kac yasindasin canim
ismin aygun mu
aaaaaaaa niyekine gıızzz,nevarkiii azericemdeee men azebaycanda heç galmadımkii bu geden gonuşabilirem ayy gızzz başın batmasın hemiiiii
aygün sen nerelisin? Başın batmasın dediğine göre Kars-Erzurum dolayları olmalı:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?