• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azeri bayanlar haydi burda buluşalım...

ooooooooooo qızlar her kes gelib burdadıki.
Zulya,heleki heç bir ürek bulanmam yoxdu canım,ama çox-çox halsız oluram....
Nergis hardaydın qız?men de deyirem bu qız hara getdi.men de harasa rayona getmekisteyirem ama yoldaşımın işiyle elaqedar heç yere gedemmirem,partıyram burda,hele bu hormonlar dengemi alt-üst etti yaaaaa...

Salam qizlar necesiz.menim adim ofeliya 4illik evliyem ve turkiyede yasayiram.2yasinda oglum var.tine hamileyem ve yenede oglum olacaq.haminizi opurem.

xoş geldin gözelim.Allah sene rahat hamilelik qismet etsin,ve oğulu na Allah saxlasın.

Cox sagol canim.sende insallah rahat hamilelik gecirersen.canim 2gundur sarimsag turşusu cekire nece tapim

Nergis hardaydın qız?men de deyirem bu qız hara getdi.men de harasa rayona getmekisteyirem ama yoldaşımın işiyle elaqedar heç yere gedemmirem,partıyram burda,hele bu hormonlar dengemi alt-üst etti yaaaaa...

rayona getmishdim canim dincelmeye temiz hava yaman lezzet idi. amma qizim hech xoshlamadi oralari niyese . mence get dincel sene indi bol oksigen lazimdir:49: menim yoldashimada ishden icaze vermediler mamagilnen getdim ona gore

lap yaxsi hec bulanmasin da ele pis seydi urek bulanmasi:25::25::25:
Salam qizlar necesiz.menim adim ofeliya 4illik evliyem ve turkiyede yasayiram.2yasinda oglum var.tine hamileyem ve yenede oglum olacaq.haminizi opurem.
aaa canim tebrik eliyirem ne yaxsi iki ogul anasi olacaqsan:nazar:
bizde evvel fikirleshdik ki yegin naxoshluyub amma mence yox xeste deyil sadece rayon havasi ona eks tesir gosterib :) sen neyleyirsen deyesen hele bebish xeberi yoxdu:49:

ola biler canim
biz de kecen ay istirahetden gelenden sonra qizim 2 gece sabaha qeder yatmadi

aygün sen nerelisin? Başın batmasın dediğine göre Kars-Erzurum dolayları olmalı :rolleyes: :))))

Back
X