sabahin xeyir azerinn ncesen? neyleyirsen?
bugun axsham kino var gerek ona baxim kotu yol.
nece olum canim qizim aman vermir ki oturmaga
he o kinoya arada men de baxiram ucundan qulagindan
salamlar.tebrik edirem bu gozel sehife ucun cox sevindim.insallah xeyirli olar biz qadinlara.amin
canım azerice öz türkçe evet ama bazi harifler varkı bizim şivede kullanılıyor.türkçede 29 harf varsa bizde 32.bizde g ye q;sizdeki q yede biz k diyoruz .x harfıda boğazda deyilen bir harfti iks olarak gitmiyor.birde e bizde hem e gibi hemde ters e gibi yazılıyorselam kızlar,bir şey soracağım.Azeri dili öz türkçe değil miydi?
Öz türkçe ise siz neden q,x harflerini kullanıyorsunuz?
Türkçede x,q varmı ki?
selam kızlar,bir şey soracağım.Azeri dili öz türkçe değil miydi?
Öz türkçe ise siz neden q,x harflerini kullanıyorsunuz?
Türkçede x,q varmı ki?
salam qızlar, tesadüfen gördüm bu topiki. mende varam yaniiii
sahur vaxtı geldi gedim süfreni qurum..
ehhh artıq son günlerdir Ramazan da çıxır gedir :))
salam canlarım,topiyim pek aktiv olamayan azeri xanımlarıı,hamınızı özledim vallaha,heç gelmirsiz bura,anlaşılan biz azeri xanımlar çox meşğuluq,gec-gec gelirsiz.demeli,bele.menim sabah bayramla elaqedar olaraq anamgil gelecek ,gire bilmeyecem.indiden hamınızın,topiyin bütün sakinlerinin ve qonaqlarının bayramı mübarek olsun .hamınıza xoş günler,xoş bayramlar arzulayıram.menim bayram şekerim qarnımdadı çooooox şükür ,kim neyi çox arzu edirse bayram şekeri ,en gözel hediyesi o olsun inşallah.men keçen il nişanlı olanda 1ay oruc tuttum,her gün iftarda ve sahurda Allaha gelecek ramazanı betnimde körpemle keçirtmeyi diledim,ve çooooooox şükür bu il Allahım hediyemi verdi .Allahıma çox şükür,hamınıza en az bele xoş günler arzu edirem,veeeeeeee öpürem sizi.maçççççççççççççç
canim xos geldin
topigin sahibesi gelmeyende digerleri de gelmir de
bu arada senin de bayramin mubarek olsun canimdaha dogrusu senin ailenin ve bebisinin
qizlar halva bisirmisiz?
men sabah bisirecem ilk defe goresen alinacaq:18::18:qozlu eleyecem
bu arada fitre ne qederdi bilmirsiz:26:bi de bi sey sorusacaqdim bu gun yoldasima isde deyibler ki masina gore de fitre verilmelidi bu duzdu sizce:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?