aa ne yaxsi sevinerler
Allah qebul elesin qurbaninizi
biz de 1 yasinda kesmistik
tek baxmaq cox cetindi
en pisi de hec kim demir ki halal olsun tek basina baxir
Allahtan gece yuxusu yaxsidi
menim qizimin gece yuxusu cox pis idi
adami en cox yoran da yuxusuzluqdu
yoldasin nece komek eleye bilir
amin canım, inşallah. he, çetindi ama yaxşıki tekem. bele rahatam. özüm ve oğlum. ağlasa heçkim demirki niye ağladı? acdı ne bilim nedi. yani qarışanım yoxdu. eseblerim çox pozulmuşdu lohusa döneminde. daje mamaynan dalaşmağa da vaxt tapdım.her axşam çıxdıg gezdik. 40 gün evde otursaydım başım vabşe xarab olardı. he, onu düz diyirsen. mene de he kim halal olsun demir.
çox şükür elinden geldiyi qeder kömek eliyir.gelen kimi qucağına alır, oğlum diyir başqa şey demir. ama ağlayan kimi verir qucağıma ki al acdı. behanesi odu.
ay o lohusaligi hec deme adam deli olur ele bil
yaziq arvad o boyda yol gelib ki senle dalashsin?eslinde sene deyirem men ozum de nece defe mamaynan dalasmisam usaga gore onu duz deyirsen hec kim sene qarisa bilmir cunku usaginin ustunde hec kimin eziyyeti yoxdu
aahhahahah, he ele onu de. az qalırdı uje mamaya diyimki sen bilmirsen men bilirem. hemdeki tek olanda uşağa tez adaptasiya olursan.
ay onlarin bildikleri kecmisde qalib indi biz yaxsi bilirik
heqiqeten kecmisle indiki bir deyil cox sey deyisib
Allah qoysa ikinci usaqda daha rahat olacam birinciden tecrubeliyem
Men de ele ona göre dalaşdım da mamaynan.ne soruşsam ne bilim diyirdi. dedim guya kömeye gelmisen. diyir ki yadımdan çıxıb, 25 il evvel doğmuşdum. menim de doğumum o qeder rahat oldu ki, men de ikinci üçün çox ara vermiyecem. bir yerde böyüyerler.
ay indi onu yazacaqdim ki mama deyir ki yadimnan cixibdemeli senin mamanin da yadindan cixib neynesin e yaziq duz deyir de menim yadimdan cixib az qalsin
sen sezeryan olmusdun da canim ele?
agrin filan oldu?
ikincini nece fikirlesirsen normal yoxsa sezeryan?
kokelmistin hamilelikde?
ay ne qeder sual verdim
bu mamalar da kefdiler e.aha, sezaryendi menimki. spinal anesteziyle. yaxşı ki de ele oldu. heyatımın en gözel günüydü. ağrım bir gün oldu. sonra ayağa qalxdım. daje 2 ci gün taburcu oldum, qalmadım xestexanada. ikinci de sezeryan olacey. 12 kilo almışdım hamilelikde. 49 kiloyla hamile qalmışdım. axıra qeder de şirniyyat yiyib durdum. ama bu aralar südümde azalma var. kesilse pis olar.:26:
lap yaxsi
canim boyun necedi?men de 48 kiloyam demek olar ki hec kokelmemistim
indi de evvelki kimiyem
burda oxumusdum qizlar yazmisdi ki qara kismisin ustune axsamdan qaynar su alib sabaha qeder bi yerde qoyurlar seher onun suyunu icirler yaxsi sud getirir
boyum 1.58 canım. vermem gereken 3-4 kilom var. ama vecime deyil heç bu degige. esas oduki südüm olsun, emizdire bilim. birdeki tatlıdan vazgeçemiyorum.bütün gün gelsin baklavalar şerbetli tatlılar. sen de sezaryen olmuşdun? bebiş üçün hazırlıglar gedir? yoxsa hele fikirleşirsiz?
aa eyniyik sen de menim kimi minyonsan deyesen
yox men normal olmustum ama menim ucun cetin kecmedi
qiz el cek sirniyyatdan sud veren anaya sirniyat cox olmaz
aa eyniyik sen de menim kimi minyonsan deyesen
yox men normal olmustum ama menim ucun cetin kecmedi
qiz el cek sirniyyatdan sud veren anaya sirniyat cox olmaz
bu arada usaq ucun hazirliqlar gedir
sabahiniz xeyir xanimlar
ay nece sevinirem yeqin Ramil Seferovu esitmemis olmazsiz
inanin ele bil oz qardasim kimi sevinirem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?