Türkan merhaba doktor musun?
ben de Bakü'de yaşıyorum bana önerebileceğin iyi bir hastane var mı?
Bir de Bakü'de Türk polikliniği varmış nerde olduğunu biliyor musun ?
tuvaleti nece oyredirsenki mene bahsa sal mende oyredimde
salam türkan,xoş geldin ezizim,88zi gördüm deyesen yaşıdıq,ama senin uşağın varmış,hem de uje 3yaşını keçib.ay maşallllllllllahsalamlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
men de bir azeriiiiiiiii.xos geldimmmm
salam türkan,xoş geldin ezizim,88zi gördüm deyesen yaşıdıq,ama senin uşağın varmış,hem de uje 3yaşını keçib.ay maşallllllllllah
qızlar menim çox gözel aile heyatım var,ayrı evim,içinin her bir rahatlığı,her şey yerindedi,yoldaşımı da sevirem,hem de hamileyem,ama bilmirem hormunlardandı ya neden qızlıq heyatım üçün çox darıxıram,indi bu ein iyisi zadı üreyimi bulandırır.men hamilelikden olduğunu düşünürem,bu evden iyisinnen diksindiyim üçün,evvelki heyatımı istiyrem.siz ce nedendi???
selamlar türkancım kadın-doğum doktoru arıyorum.
salam türkan,xoş geldin ezizim,88zi gördüm deyesen yaşıdıq,ama senin uşağın varmış,hem de uje 3yaşını keçib.ay maşallllllllllah
qızlar menim çox gözel aile heyatım var,ayrı evim,içinin her bir rahatlığı,her şey yerindedi,yoldaşımı da sevirem,hem de hamileyem,ama bilmirem hormunlardandı ya neden qızlıq heyatım üçün çox darıxıram,indi bu ein iyisi zadı üreyimi bulandırır.men hamilelikden olduğunu düşünürem,bu evden iyisinnen diksindiyim üçün,evvelki heyatımı istiyrem.siz ce nedendi???
kendimi tanitayimmm;
1988 dogumlu.NAXCIVAN s,
12 n;li mekteb mezunu
ve ATU mezunu
4 illik evliyem ,3 yasinda oglum var,bakida yasyiram..
saygilarrrr
meraba kızlar benimde dedelerim çocukken türkiyeye göçmüşler annemde babamda azeri :)) bende geldim sohbete :))
sabahin xeyir Turkannecesen bu sabah
men Sirvanda yasayiram canim.Eli Bayramlida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?