dunen vaxtim idi xestenmedim bu gun yoldasim test alacaq seher yoxlayacam gorek de:18:
bayaq burda zelzele oldu bu arada guclu idi ama qisa oldu Bakida da olub:18:
Men de tesadüfen buranı tapdım.Teşekkürler azerin xanıma.Bu arada Qızımın adını Azerin qoyacaqdıq, men dedim Türkler anlamaz hamı sadece azeri deyer uşağın adı ele qalar.
Denizlide yaşıyırıq. 2 ay Bakıya getmişdik keçen ay geldik.Yeriniz melum yedik içdik gezdik tozduq doğma havadan aldıq geldik.
slm kızlar azeri değilim ama azeri geliniyim bendeizmir'de yaşıyoruz
2 kez gittim azerbaycana ,nisanda yine gidicez kısmetse
hosgeldin canim daha dogrusu xosgeldin
ilk defedi azeri gelini gelir topigimize
nasil memnunmusun bizimkilerden
hoşbulduk teşekkürler
sağolsunlar eşim de ailesi de iyi insanlar
üniversitede tanışmıştık eşimle 10 yıl oldu. 4,5 yıllık da evliyiz 46 günlük bir oğluşumuz var
seninde bebeğin olcakmış hayırlı olsun
Salam Qizlar Mende bu sehifeye bu gun gelmisem , ne yaxsi bizim qizlarda burdadi
axsamin xeyir canim
necesen?
hardansan?
xos gorduk, sagol men yaxsi sen necesen? Bakidanam.. sen?
Ne gozel, Aha bu gun hetda ilk komentlerimdir :) ozun haqqinda biraz bilgi yaz yaxindan tanis olaq
menimde adim Elendir, esl adimdir :) 25yasim var 4yasinda 1oglum var 8heftelikde hamileyem, seni tanimagima umumiyyetle bu sehifede qizlarimizi gormeye sad oldumadim zuleyxadi yasim 22 evliyem 1 qizim var 2 yasinda
bes sen?
menimde adim Elendir, esl adimdir :) 25yasim var 4yasinda 1oglum var 8heftelikde hamileyem, seni tanimagima umumiyyetle bu sehifede qizlarimizi gormeye sad oldum
aa ne qeseng adin var
Allah saxlasin oglunu
menim qizimin sekilleri albomumda var istesen baxarsan
hamileliyini de tebrik edirem sag salamat olsun
men de kecen hefteye qeder 8 heftelik hamile idim ama aparatda gosterdi ki ureyi atmir yeni inkisafdan qalib ona gore de aldirmali oldum Baku medical plazada
Allah evezin yetirsin menimde acilisim var, dermanlarla gelib cixmisam 8hefteye.. qismet.. gorek nece olacaq
aa ne qeseng adin var
Allah saxlasin oglunu
menim qizimin sekilleri albomumda var istesen baxarsan
hamileliyini de tebrik edirem sag salamat olsun
men de kecen hefteye qeder 8 heftelik hamile idim ama aparatda gosterdi ki ureyi atmir yeni inkisafdan qalib ona gore de aldirmali oldum Baku medical plazada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?