Azeri bayanlar haydi burda buluşalım...

Men de tesadüfen buranı tapdım.Teşekkürler azerin xanıma.Bu arada Qızımın adını Azerin qoyacaqdıq, men dedim Türkler anlamaz hamı sadece azeri deyer uşağın adı ele qalar.
Denizlide yaşıyırıq. 2 ay Bakıya getmişdik keçen ay geldik.Yeriniz melum yedik içdik gezdik tozduq doğma havadan aldıq geldik.

canim cox sagol ama topigi acmaq fikri nuradamlanin idi
nura demisken nece vaxtdi girmir pis bir sey yoxdu goresen:18:
bu arada qizlar men de hamileyem

slm kızlar azeri değilim ama azeri geliniyim bende izmir'de yaşıyoruz

2 kez gittim azerbaycana ,nisanda yine gidicez kısmetse

hosgeldin canim daha dogrusu xosgeldin
ilk defedi azeri gelini gelir topigimize
nasil memnunmusun bizimkilerden

hoşbulduk teşekkürler

sağolsunlar eşim de ailesi de iyi insanlar

üniversitede tanışmıştık eşimle 10 yıl oldu. 4,5 yıllık da evliyiz 46 günlük bir oğluşumuz var

seninde bebeğin olcakmış hayırlı olsun

oyy masallah kuzunaddaha minicik
evet canim ben de 2 bebegime hamileyim

menimde adim Elendir, esl adimdir :) 25yasim var 4yasinda 1oglum var 8heftelikde hamileyem, seni tanimagima umumiyyetle bu sehifede qizlarimizi gormeye sad oldum

aa ne qeseng adin var
Allah saxlasin oglunu
menim qizimin sekilleri albomumda var istesen baxarsan
hamileliyini de tebrik edirem sag salamat olsun
men de kecen hefteye qeder 8 heftelik hamile idim ama aparatda gosterdi ki ureyi atmir yeni inkisafdan qalib ona gore de aldirmali oldum Baku medical plazada

Son düzenleme:

Allah evezin yetirsin menimde acilisim var, dermanlarla gelib cixmisam 8hefteye.. qismet.. gorek nece olacaq

Allah evezin yetirsin menimde acilisim var, dermanlarla gelib cixmisam 8hefteye.. qismet.. gorek nece olacaq

yaxsi olar insallah
zemane cox pis olub iyne dermansiz hamile qalmaq demek olar ki mumkun deyil
canim men cixiram sabah yene goruserik gecen xeyire qalsin
qizlar buralara gelmir uje ama men her yerden cixiram nese lazim olsa saytda meni tap

salam zuly SEN Hamile idin? Vay-vay chox pis oldum. Allah komeyin olsun. Baku
medikal plaza yanimizdadir. Bura kimi gelmisen xeber elememisen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…