- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Canim salam necesen?canim salam pamukcuga gore buralarda jel var bilmirem ordada var yoxaa yox o yaxsi komek edir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim salam necesen?canim salam pamukcuga gore buralarda jel var bilmirem ordada var yoxaa yox o yaxsi komek edir
yaxşi sen necesenCanim salam necesen?
Aminyaxşi sen necesen
3uzlerinide tebrik edirem :) sagsalamat qovusasiz inşallah
beli canim eczaçiyam.ama halhazirda analiq mezuniyyetindeyem .qizim 5 ayina yeni kecib1 yaşi tamam olsun işe cixmaq fikrim var.sen ev xanimisan canim?Amin
Cox sag ol canım
Profilinde eczacı yazir işləyirsən?
Allah qoysa canimbeli canim eczaçiyam.ama halhazirda analiq mezuniyyetindeyem .qizim 5 ayina yeni kecib1 yaşi tamam olsun işe cixmaq fikrim var.sen ev xanimisan canim?
sagol canim seninkilernen:) he bakida oluram.Allah qoysa canim
Allah qizini saxlasin
He men evdeyem:)bakidasan?men sirvanda oluram
qizinda cox canayaxin şirindi maşallah :)Allah qoysa canim
Allah qizini saxlasin
He men evdeyem:)bakidasan?men sirvanda oluram
Cox sag ol canim:)qizinda cox canayaxin şirindi maşallah :)
men abseron rayon merkezi xestexanasinda yatmişam.xirdalandaki.cox memnun qaldim.sen bakida gireceksen dogusa? fikrinde hara var? hekimin varmi?Cox sag ol canim:)
Sen hansı xestexanada yatmisan qizin olanda?
Allah qismət elese Bakıda olacaq doğuşmen abseron rayon merkezi xestexanasinda yatmişam.xirdalandaki.cox memnun qaldim.sen bakida gireceksen dogusa? fikrinde hara var? hekimin varmi?
menim hamileliyimi başqasi apardi dogusumu başqasi
iinşallah canim sagsalamat qucagina al korpelerini.ogluncunde başin sagolsun.ayten seferova yaxsi hekimdi.bebeslerin cani sagolsun teki :)Allah qismət elese Bakıda olacaq doğuş
Ele müayinelere de Bakiya gelirem her ay
Ucemi rayon həkimlərinə hec vaxt əmanət eliye bilmerem
Gunde bir ana bir usaq ölür rayonlarda
Ele menim de il yarim evvel oglum rayon hekimlerinin sehlenkarligindan dogulanadan sonra rehmete getdi
O gün sildim men rayon hekimlerini
Indi Baku medical plazaya Ayten seferovanin yanina gedirem
Ele doğuşu da özü eliyəcək
Düzdü çox baha başa gelecek bize amma usaqlarin cani sag olsun neyniyək
Cox sag ol canımiinşallah canim sagsalamat qucagina al korpelerini.ogluncunde başin sagolsun.ayten seferova yaxsi hekimdi.bebeslerin cani sagolsun teki :)
quzum bu barede melumatim yoxdur .hemde baxir nece otaqli seraitli seraitsiz.bizim tereflerde 2 otaqli seraitli 200-250 manatdir ama biz biraz seherden kenariqCox sag ol canım
Bir şey soruşum o xestexana terefdeki evlerin texmini kiraye qiymetleri ne qeder olar?
Sizi tereflerde yaxşı imiş. Bura merkezdedi deye inanmiram o qiymətə evlər tapilar.bize 1 otaq da bes eliyer onsuz uzaq basi 1 ay qalariq salamatciliq olsun.quzum bu barede melumatim yoxdur .hemde baxir nece otaqli seraitli seraitsiz.bizim tereflerde 2 otaqli seraitli 200-250 manatdir ama biz biraz seherden kenariq
dogus vaxti qamaqcun isteyirsiz?Sizi tereflerde yaxşı imiş. Bura merkezdedi deye inanmiram o qiymətə evlər tapilar.bize 1 otaq da bes eliyer onsuz uzaq basi 1 ay qalariq salamatciliq olsun.
He canim.hekim 30 hefteden sonra burda qalmalisan yoxsa cata bilmezsen dedidogus vaxti qamaqcun isteyirsiz?
Allah ve yardimcin olsun canim 4canlisan ozunu qoru.he duz meslehet edib men 37hefteden mamagilde qaldimki catmaram biirden doguşa :) ama qizimduz 41 heftelik doguldu oda suni sanciyla tembel qizim)He canim.hekim 30 hefteden sonra burda qalmalisan yoxsa cata bilmezsen dedi
Off qış vaxti orda burda qalmaq cox cetin olacaq
Yoldaşım da işinə görə bizle qala bilmeyecek gelib ara bir deyecek
Menim qizim da vaxtinda dogulub oglum hetta 42 heftede dogulub amma bunlar ucuzduler deye erken. Dogus riskim varAllah ve yardimcin olsun canim 4canlisan ozunu qoru.he duz meslehet edib men 37hefteden mamagilde qaldimki catmaram biirden doguşa :) ama qizimduz 41 heftelik doguldu oda suni sanciyla tembel qizim)
Allaha sigin yaxsi olacaq qorxma .nece hissdi ucuz daşimaq :) men ekiz isteyirem :) cox maraqlidoMenim qizim da vaxtinda dogulub oglum hetta 42 heftede dogulub amma bunlar ucuzduler deye erken. Dogus riskim var
Inşallah cektiyimiz bu qeder əziyyətin qarşılığını Allah verer
Men de ekiz isteyirdim hemise amma ucem aglimdan da kecmemisdi:))hem sevincli hem de risklerini dusunende cox qorxulu bir hissdiAllaha sigin yaxsi olacaq qorxma .nece hissdi ucuz daşimaq :) men ekiz isteyirem :) cox maraqlido