Azeri bayanlar haydi burda buluşalım...

calishariq hemishe oz dilimizde yazaq. sende nese sualin olsa sorush cekinme :)

kızlarr benimm bir damarımda azerilik varmış.amaaaa çokkkkk eski dedemin deelerinin dedeleinin....... yani okadar uzak.ama azerbaycan hastasıyım.kabul edersenizz sizi takip etmek isterimm.

men sirvandanam(eli bayramlidan)
ehmedlide menim baldizim olur

valla duz deyirsen
ne vaxt uzv olmusan bura

he ne yaxshi menim qonshularimdi ki:)
men choxdan uzv olmusham qizima hamile deyildim hele o vaxtlar:) hamile qalmaqla bagli melumat axtarirdim birde gordum kadinlar kulubu, amma bura cox ugurlu sitedir ele oxuyan kimi hamile qaldim sonra 2010 kasim annelerine qoshuldum. indide ariqlamaqnan meshgulam. bes sen ne vaxtdan bilirsen burani?

kızlarr benimm bir damarımda azerilik varmış.amaaaa çokkkkk eski dedemin deelerinin dedeleinin....... yani okadar uzak.ama azerbaycan hastasıyım.kabul edersenizz sizi takip etmek isterimm.

tabiki ederiz aramazida aliriz istersen:)
bende konu sahibi gibi konushdum amma bence oda eder:)

alemsin ya canimtabi aramiza aliriz ama bi sartla senle de azerice konusucaz malum burasi azerilerin topigi

men dekabrda uzv olmusam canim
yoldasimi gucnen yola getirdim
sizinki nece icaze verdi

alemsin ya canimtabi aramiza aliriz ama bi sartla senle de azerice konusucaz malum burasi azerilerin topigi

sizinki nece icaze verdi

sizinki nece icaze verdi

menimki bele sheylere cox qarishmaz biz facebookdada variq ailevi:)
indi bir kinoya baxiram bilmirem adini yazmaq olar yoxsa yox amma men yazdim ask tesadufleri sever.
cox gozel kinodu meslehet gorurem

yok nergizcim çalışmlarım sürüyor ama
bizim de calismalarimiz davam eliyir
menimki bele sheylere cox qarishmaz biz facebookdada variq ailevi:)
indi bir kinoya baxiram bilmirem adini yazmaq olar yoxsa yox amma men yazdim ask tesadufleri sever.
cox gozel kinodu meslehet gorurem

aa ne yaxsi nedi adiviz axsam baxim facebooktan

sizinki nece icaze verdi

öğretirseniz neden olmasınçalışmalara başlıyorum men

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…