benim içinde sizin aranızda olmak güzel,azeri değilim ama hep ilgimi çekmişlerdir ve severim..yazdıklarınızı çok iyi anlayamıyorum ama bu orjinalliğinizi bozmazsınız inşallah.Kendi dilinizde yazışırsanız muhteşem olur,bende bir iki kelime öğrenebilirim belki :)
men sirvandanam(eli bayramlidan)canim qizdi adi ayshedir menim adimda nergizdir he
bakidanam -ehmedliden chox sevindim tanish oldugumuza sen hansi bolgedensen?
men choxdandir bele bir topik axtarirdim allah nuranin canini sag elesin
men sirvandanam(eli bayramlidan)
ehmedlide menim baldizim olur
valla duz deyirsen
ne vaxt uzv olmusan bura
kızlarr benimm bir damarımda azerilik varmış.amaaaa çokkkkk eski dedemin deelerinin dedeleinin....... yani okadar uzak.ama azerbaycan hastasıyım.kabul edersenizz sizi takip etmek isterimm.
alemsin ya canimkızlarr benimm bir damarımda azerilik varmış.amaaaa çokkkkk eski dedemin deelerinin dedeleinin....... yani okadar uzak.ama azerbaycan hastasıyım.kabul edersenizz sizi takip etmek isterimm.
he ne yaxshi menim qonshularimdi ki:)
men choxdan uzv olmusham qizima hamile deyildim hele o vaxtlar:) hamile qalmaqla bagli melumat axtarirdim birde gordum kadinlar kulubu, amma bura cox ugurlu sitedir ele oxuyan kimi hamile qaldim sonra 2010 kasim annelerine qoshuldum. indide ariqlamaqnan meshgulam. bes sen ne vaxtdan bilirsen burani?
tabiki ederiz aramazida aliriz istersen:)
bende konu sahibi gibi konushdum amma bence oda eder:)
alemsin ya canimkızlarr benimm bir damarımda azerilik varmış.amaaaa çokkkkk eski dedemin deelerinin dedeleinin....... yani okadar uzak.ama azerbaycan hastasıyım.kabul edersenizz sizi takip etmek isterimm.
he ne yaxshi menim qonshularimdi ki:)
men choxdan uzv olmusham qizima hamile deyildim hele o vaxtlar:) hamile qalmaqla bagli melumat axtarirdim birde gordum kadinlar kulubu, amma bura cox ugurlu sitedir ele oxuyan kimi hamile qaldim sonra 2010 kasim annelerine qoshuldum. indide ariqlamaqnan meshgulam. bes sen ne vaxtdan bilirsen burani?
tabiki ederiz aramazida aliriz istersen:)
bende konu sahibi gibi konushdum amma bence oda eder:)
kızlarr benimm bir damarımda azerilik varmış.amaaaa çokkkkk eski dedemin deelerinin dedeleinin....... yani okadar uzak.ama azerbaycan hastasıyım.kabul edersenizz sizi takip etmek isterimm.
aybice sen hamilemisin?
alemsin ya canimtabi aramiza aliriz ama bi sartla senle de azerice konusucaz malum burasi azerilerin topigi
men dekabrda uzv olmusam canim
yoldasimi gucnen yola getirdim
sizinki nece icaze verdi
yok nergizcim çalışmlarım sürüyor ama
bizim de calismalarimiz davam eliyiryok nergizcim çalışmlarım sürüyor ama
menimki bele sheylere cox qarishmaz biz facebookdada variq ailevi:)
indi bir kinoya baxiram bilmirem adini yazmaq olar yoxsa yox amma men yazdim ask tesadufleri sever.
cox gozel kinodu meslehet gorurem
alemsin ya canimtabi aramiza aliriz ama bi sartla senle de azerice konusucaz malum burasi azerilerin topigi
men dekabrda uzv olmusam canim
yoldasimi gucnen yola getirdim
sizinki nece icaze verdi
gerek evvelce facebookta dost olaq yoxsa shekilleri gore bilmezsen. adimizi bir muddet sonra sene mesaj kimi gondererem ve dostluq teklif eliyerem.bizim de calismalarimiz davam eliyir
aa ne yaxsi nedi adiviz axsam baxim facebooktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?