• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azeri bayanlar haydi burda buluşalım...

inshallah en kisa zamanda hamile kalirsin canim :) sene menimki kimi sirin sipsirin bir qiz arzuluyuram :)
men corekotu+bal karisimi denemishdin hamile kalmadan once. bilmiyorum bir forumda gordum denedim....
amin canımcım inşş senin qızınmı var.maşaallah:nazar::nazar::nazar:Allahımm sana bağışlasın.bende bu gün başlıyorum çörekotu bala
bizim de calismalarimiz davam eliyir

aa ne yaxsi nedi adiviz axsam baxim facebooktan

aayyy sende menim kimiiii çocukkk arzularsan.

azerin oldumu canım konuşabildimmi:40:

amin canımcım inşş senin qızınmı var.maşaallah:nazar::nazar::nazar:Allahımm sana bağışlasın.bende bu gün başlıyorum çörekotu bala

he menim qizim var 1 tane, corekotu bal menim bir az adetlerim pozdu. bilmirem amma basqalarina nece tesir gosterdi.

PS: yazdiklarimi anlamazsan soyle ben turkceye cevirim kelimeleri

gerek evvelce facebookta dost olaq yoxsa shekilleri gore bilmezsen. adimizi bir muddet sonra sene mesaj kimi gondererem ve dostluq teklif eliyerem.
himm onda qlsin canim cunku menim facebook adresim yoxdu yoldasimin var

oldu gibi :1:ben ikinci cocugu istiyorum canim
menim 27 yashim var. deyesen sen uje ikinci ushaq isteyirsen he?
he ikinci usagi istiyirem
sen ne vaxta fikirlesirsen ikincini

he menim qizim var 1 tane, corekotu bal menim bir az adetlerim pozdu. bilmirem amma basqalarina nece tesir gosterdi.

PS: yazdiklarimi anlamazsan soyle ben turkceye cevirim kelimeleri
anlyorumm canımcımmm.anlamadığım olursa söylerim canım.
himm onda qlsin canim cunku menim facebook adresim yoxdu yoldasimin var

oldu gibi :1:ben ikinci cocugu istiyorum canim

he ikinci usagi istiyirem
sen ne vaxta fikirlesirsen ikincini

senin oğluşunmu kızın mı varrr azerin

Topik şenlenmiş oh oh...benimde 2 uşagım var :1: öğreniyorum bakın,yoldaş eşmi oluyor?uşag erkek çocuk heralde değil mi?

Bu arada hepiniz azerbycan damı yaşıyorssunuz Türkiye de mi?

ne yaxşı hamınız azerbaycandasınız men turkıyeye gelın gedım yoldaşımda turkdu.mende aran9za geldım....salam menım vetenımın ezız ınsanları

men gormedim axi albomunu yeqin dostlarin gore biler ancaq:)
yox canim ozel deyil hami gore biler
albomlar olan yerde de var
adi "kizim"
Topik şenlenmiş oh oh...benimde 2 uşagım var :1: öğreniyorum bakın,yoldaş eşmi oluyor?uşag erkek çocuk heralde değil mi?

Bu arada hepiniz azerbycan damı yaşıyorssunuz Türkiye de mi?
evet canim yoldas es oluyo
usaq cocuk demek yani erkek kiz fark etmez
Ofeliya Turkiyede yasiyor
nazlma Almanyada
digerlerimiz Azerbaycanda
ne yaxşı hamınız azerbaycandasınız men turkıyeye gelın gedım yoldaşımda turkdu.mende aran9za geldım....salam menım vetenımın ezız ınsanları

xos geldin Ofeliya hamilelik nece gedir:16::16::16::16:cinsiyyeti belli deyil hele???

Son düzenleme:
bir girdim ki,topic baş-almış gedir,çooooooooooox sevindim.qızlar meyer hamımız sebirsizlikle bu topiyi gözleyirmişik.inşallah sayımız artar ve daha çox yaxınlaşarıq,anamgil bizdeydi,çox üzr isteyirem gire bilmedim,ama inanın üreyim sizneniydi,göresen qızlar yığışa bildimi diye merak ettim,ama gelmişsiniz:46::46::46:men özüm haqda melumat verim,adım aynurədir,yaşım 24,4aydı evlemişem,uşağımın olması üçün çalışıram,ve men de ehmedli de yaşayıram.inşallah gettikce daha yaxından tanış olarıq...:16::16::16:

Back
X