amin canımcım inşş senin qızınmı var.maşaallahinshallah en kisa zamanda hamile kalirsin canim :) sene menimki kimi sirin sipsirin bir qiz arzuluyuram :)
men corekotu+bal karisimi denemishdin hamile kalmadan once. bilmiyorum bir forumda gordum denedim....
bizim de calismalarimiz davam eliyir
aa ne yaxsi nedi adiviz axsam baxim facebooktan
öğretirseniz neden olmasınçalışmalara başlıyorum men
nergiz bu arada nece yasin var
menim 22 yasim var
amin canımcım inşş senin qızınmı var.maşaallahAllahımm sana bağışlasın.bende bu gün başlıyorum çörekotu bala
aayyy sende menim kimiiii çocukkk arzularsan.
azerin oldumu canım konuşabildimmi
himm onda qlsin canim cunku menim facebook adresim yoxdu yoldasimin vargerek evvelce facebookta dost olaq yoxsa shekilleri gore bilmezsen. adimizi bir muddet sonra sene mesaj kimi gondererem ve dostluq teklif eliyerem.
oldu gibiamin canımcım inşş senin qızınmı var.maşaallahAllahımm sana bağışlasın.bende bu gün başlıyorum çörekotu bala
aayyy sende menim kimiiii çocukkk arzularsan.
azerin oldumu canım konuşabildimmi
he ikinci usagi istiyiremmenim 27 yashim var. deyesen sen uje ikinci ushaq isteyirsen he?
once elifbadan baslayaq
bu arada yazdiklarimizi anliyomusun?
eliba tmmdıryani genel anlamda anlıyorum.bu arada sen ikinci bebişimi düşünüyorsun
himm onda qlsin canim cunku menim facebook adresim yoxdu yoldasimin var
oldu gibiben ikinci cocugu istiyorum canim
he ikinci usagi istiyirem
sen ne vaxta fikirlesirsen ikincini
anlyorumm canımcımmm.anlamadığım olursa söylerim canım.he menim qizim var 1 tane, corekotu bal menim bir az adetlerim pozdu. bilmirem amma basqalarina nece tesir gosterdi.
PS: yazdiklarimi anlamazsan soyle ben turkceye cevirim kelimeleri
himm onda qlsin canim cunku menim facebook adresim yoxdu yoldasimin var
oldu gibiben ikinci cocugu istiyorum canim
sen ne vaxta fikirlesirsen ikincini
sende deyesen birincidi hele
insallah olar
nece illik evlisen
pampers biraz baha olur duzdumen hele 1-2 il gozleyecem yeqinki. chunki maddi bir az chetindir :)
anlyorumm canımcımmm.anlamadığım olursa söylerim canım.
senin oğluşunmu kızın mı varrr azerin
qizlar qizimin albomda sekilleri var istesez baxarsiz
yox canim ozel deyil hami gore bilermen gormedim axi albomunu yeqin dostlarin gore biler ancaq:)
evet canim yoldas es oluyoTopik şenlenmiş oh oh...benimde 2 uşagım varöğreniyorum bakın,yoldaş eşmi oluyor?uşag erkek çocuk heralde değil mi?
Bu arada hepiniz azerbycan damı yaşıyorssunuz Türkiye de mi?
ne yaxşı hamınız azerbaycandasınız men turkıyeye gelın gedım yoldaşımda turkdu.mende aran9za geldım....salam menım vetenımın ezız ınsanları
salam.ne var ne yok necesiz?nura seni taniyiram canim. ne yaxsi eliyib acmisan bu sehifeni
sen de xoş gelmisen quzum,biz inşallah hamile qalarıq siz de tecrübelerinizle bize kömekçi olarsız...salam qizlar men cox sevindim bu topigin acilmagina ne yaxshi oldu artiq bizimde bir topigimiz oldu:)
tabi ki tatlım istediyin zaman katıla bilirsin...Konu ilgili başlığa taşınmıştır.
Mesajlarınızı okudumda aman bu ne güzel topikmiş,bende ara sıra aranıza katılabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?