• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azeri bayanlar haydi burda buluşalım...

kızlarr benimm bir damarımda azerilik varmış.amaaaa çokkkkk eski dedemin deelerinin dedeleinin....... yani okadar uzak.ama azerbaycan hastasıyım.kabul edersenizz sizi takip etmek isterimm.

tabiki kabul edriz dedemin,dedesinin,dedesinin torunu:9::9::9:istediyin zaman gele bilersen,ama azerice lütfen...

bu gun men gele bilmedim buraya.indi iftara yoldasima yemek hazirlamaliyam.:56::56::56:kizimda durub yanimda knopkalari basir:55::55::55:

yox canim ozel deyil hami gore biler
albomlar olan yerde de var
adi "kizim"

evet canim yoldas es oluyo
usaq cocuk demek yani erkek kiz fark etmez
Ofeliya Turkiyede yasiyor
nazlma Almanyada
digerlerimiz Azerbaycanda

xos geldin Ofeliya hamilelik nece gedir:16::16::16::16:cinsiyyeti belli deyil hele???
azerinn axi men gore bilmirem albomunu. bunun uchun hara girmeliyem?

bu gun men gele bilmedim buraya.indi iftara yoldasima yemek hazirlamaliyam.:56::56::56:kizimda durub yanimda knopkalari basir:55::55::55:
canim hamileliyin nece gedir deyesen ureyin bulanir?
Kızın çok tatlı maşallah :nazar: :nazar: :nazar:
cok tesekkur ederim tatlim
senin de 2 oglun var galiba:23::23:e bak artik dunur ola biliriz:1::1::1:
Qizlar axsaminiz xeyir.Bundan sonra insallah men de sizlernenem.Indi yatacam,sabah goruserik

axsamin xeyir canim
men de deyirdim bahar ne gec girip internete:1::1::1:
bu arada adin bahardi??
sumqayitda yasayirsan deyesen

tabiki kabul edriz dedemin,dedesinin,dedesinin torunu:9::9::9:istediyin zaman gele bilersen,ama azerice lütfen...

tşk edrim canım.yanlız ben azericeyi anlyorum ama yazamıyorum oyüzden size ii paylaşımlar dilerim.....HOŞÇAKALIN

canim hamileliyin nece gedir deyesen ureyin bulanir?

cok tesekkur ederim tatlim
senin de 2 oglun var galiba:23::23:e bak artik dunur ola biliriz:1::1::1:

axsamin xeyir canim
men de deyirdim bahar ne gec girip internete:1::1::1:
bu arada adin bahardi??
sumqayitda yasayirsan deyesen

dunen cox pis hiss eliyirdim ozumu.ama bu gun yaxsiyam sukur.belkede soyuqlamisdim.medem ona gore agriyirdi bilimirem.:1::1:sen necesen qizin necedi.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:mende melumet verim verim.adim cinare,yas bu gun 22 yasim oldu:1::1:,1 qizim var,kismet olsa ikincide geler,3 il olacaq Almanyada yasayiram

sabahınız xeyir qızlar,inşallah her kes yaxşıdır,men de indi işimi qurtardım,qanım azdı deye meyve suları çekib içirem,onu da içtim,qaldı çimmeyim,çimsem daha rahat olacam.men qaynanamnan qonşu binada qalırıq,o burda olan da çox leptopla oynamağa qoymur,ona göre indi gizdim yazıram.doğurdan ne yaxşı edib buranı açmışam eeeee:46::46::46:
nazlmatanıdım seni kuzum,almanyada yaşıyordun sanırım,hamilemisiin sen kuzum?
aybiceküstünmü tatalım?eybi yox sen gel arada-sırada,azerice yazmağa çalış,biz sene kömek ederik,gel hadi....

dunen cox pis hiss eliyirdim ozumu.ama bu gun yaxsiyam sukur.belkede soyuqlamisdim.medem ona gore agriyirdi bilimirem.:1::1:sen necesen qizin necedi.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:mende melumet verim verim.adim cinare,yas bu gun 22 yasim oldu:1::1:,1 qizim var,kismet olsa ikincide geler,3 il olacaq Almanyada yasayiram

tebrikleeeeeer canım menim:71::71::71:,neçe bele gözel yaşlara,e artıq ne istiyirsen ad günün en en en gözel hediyesi artıq göbüşündedi,:nazar::nazar::nazar:ne mutlu sene,darısı başıma,darısı başıma...menim de regl vaxtım ayın 8zidi,bu ay nese yaman ümitliydim,ama vaxt yaxınlaşdıkca itir ümdidim,dünen günorta çıx pis idim,içim axırdı herden,ağlamaq istiyirdim ele bil,bir de dehşet üreyim bulanırdı,bu gün de üreyimde bulantı var,ama men ümumiyyetle ürekle bulanmaya meyilli adamam,tez üreyim bulanır,senin mene demey istediyin bir belirtin var ezizim?ateş ölçmeyle öyrendin hamileliyi?

tesadufen tapdim sizi, salaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm. hec bilmirdim burda bele topik var :46:

tesadüf de olsa çox gözeldi ezizim,xoş geldin,teze açmışam onsuz da gecikmeden görmene sevindim.zehmet olmasa özün haqqında yaz da tanıyaq amorettanı...

ay ne gozel tebrik edirem cinare:46::46::46::46::46:
1308205536_ff59d6144271.jpg
tesadufen tapdim sizi, salaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm. hec bilmirdim burda bele topik var :46:
salam canim hardan tapdin bizi
men evvelki topige de linkimizi qoymustum gelen olarsa bura gelsin deye:34:
ozun haqda melumat versen daha yaxsi olar
tebrikleeeeeer canım menim:71::71::71:,neçe bele gözel yaşlara,e artıq ne istiyirsen ad günün en en en gözel hediyesi artıq göbüşündedi,:nazar::nazar::nazar:ne mutlu sene,darısı başıma,darısı başıma...menim de regl vaxtım ayın 8zidi,bu ay nese yaman ümitliydim,ama vaxt yaxınlaşdıkca itir ümdidim,dünen günorta çıx pis idim,içim axırdı herden,ağlamaq istiyirdim ele bil,bir de dehşet üreyim bulanırdı,bu gün de üreyimde bulantı var,ama men ümumiyyetle ürekle bulanmaya meyilli adamam,tez üreyim bulanır,senin mene demey istediyin bir belirtin var ezizim?ateş ölçmeyle öyrendin hamileliyi?

aynure salam canim
men de senin adini nura bilirdim:1::1:
canim basin firlanir??

Son düzenleme:
Back
X