• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azeri bayanlar haydi burda buluşalım...

ay kıyamam ta orallara nece getdinnn.nasıl öyreştin?akrabaların yanındadı canm.almanları fazla sevmıyorum nedense sen nasıl öyreştın onlara

iller kecdikce oyresir insan.mende sevmirdim.ama cox yaxsi insanlardi.:16::16:hec kim yoxtu tekem.ona gore cetindir biraz.1 kizim var 20 aylik.ikinciye hamileyem.sen necesen.turkiye necedi darixirsan.

iller kecdikce oyresir insan.mende sevmirdim.ama cox yaxsi insanlardi.:16::16:hec kim yoxtu tekem.ona gore cetindir biraz.1 kizim var 20 aylik.ikinciye hamileyem.sen necesen.turkiye necedi darixirsan.
allah analı babalı böyütmeyi nasıp etsin canım.maşallah 2 bebek ne güzel sıkılmazsın bebeklere bakarsın.benimde 1 tane olsa sıkılmam.canım turkıye gözel yerdi çox sevirem buraları ama anam atamcın darıxıram.neçe yaşın var canım.yoldaşın yabancımı

tleşmeye başlamışız yani.nazlma tatlım,ben dünen axşam test eledim,silik olaraq ikinci xetti görürem,bu günnnen de acaip ürek bulanmam başlayıb.adet vaxtım sa ayın 8zidi.tempraturum 36.8idi bu gün...

allah analı babalı böyütmeyi nasıp etsin canım.maşallah 2 bebek ne güzel sıkılmazsın bebeklere bakarsın.benimde 1 tane olsa sıkılmam.canım turkıye gözel yerdi çox sevirem buraları ama anam atamcın darıxıram.neçe yaşın var canım.yoldaşın yabancımı

22 yasim var.yoldasimda azeridi:23::23:

tleşmeye başlamışız yani.nazlma tatlım,ben dünen axşam test eledim,silik olaraq ikinci xetti görürem,bu günnnen de acaip ürek bulanmam başlayıb.adet vaxtım sa ayın 8zidi.tempraturum 36.8idi bu gün...

ay canim ne yaxsi cox sevindim.:21::21:ozuve fikir ver cox hereket eleme:23::23:

22 yasim var.yoldasimda azeridi:23::23:
aynı yaştayığ.canım menim yoldaşım türkdi ilk geldiyimde onların adetlerin fazla bilmirdim.indi biraz biraz öyrendm.bizim oralar kımı deyıl.yoldaşım çox yaxşidı nazımla oynayır :).biraz qaynanamla anlaşmiram oda ikimizinde çox bilmesinden ve inatçı olmağmızdan dolayı:)

tatlım xoş geldin bir yere qaçma.aynuşum menim adetimin 8 gunu ama menim ilk kezdi akıntım coxdu nedendi acaba?

aynı yaştayığ.canım menim yoldaşım türkdi ilk geldiyimde onların adetlerin fazla bilmirdim.indi biraz biraz öyrendm.bizim oralar kımı deyıl.yoldaşım çox yaxşidı nazımla oynayır :).biraz qaynanamla anlaşmiram oda ikimizinde çox bilmesinden ve inatçı olmağmızdan dolayı:)

elbette oyreneceysen yavas yavas:34::34:canim insallah hakkimzda xeyirli olsun.icazenle men yatim biraz:37::37::17::17:yuxum geldi:17::17:

tatlım men burdayam,gedib başka topiye baxıb yazışıb gelirem,yeni açıqdı,çıxanda sene xeber edecem meleyim,ne sualın varsa ver...

sıvı gibi duru yeni.adetimin 6 gunu kahverengiydi indi beyazdı.canım menim adetim 3 gun surur ağrısız normal olurum.

heç bele axıntı görmezmiydin kuzum ?mence normal bir şeydir.
adetin 3günde tamamen bitermi sonra kahverengi akıntı falan olmazı hiç?

tamamen bitiyor.ama bazen kırmızı olur oda bazen..deyirem belke erken yumurtlayıram çunkı göğüslerimdede ağrmağa başlayır.göğüslerim agrımazda ilk kezdi

tamamen bitiyor.ama bazen kırmızı olur oda bazen..deyirem belke erken yumurtlayıram çunkı göğüslerimdede ağrmağa başlayır.göğüslerim agrımazda ilk kezd

Back
X