• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azeri bayanlar haydi burda buluşalım...

salamlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16:
men de bir azeriiiiiiiii.xos geldimmmm
salam türkan,xoş geldin ezizim,88zi gördüm deyesen yaşıdıq,ama senin uşağın varmış,hem de uje 3yaşını keçib.ay maşallllllllllah

qızlar menim çox gözel aile heyatım var,ayrı evim,içinin her bir rahatlığı,her şey yerindedi,yoldaşımı da sevirem,hem de hamileyem,ama bilmirem hormunlardandı ya neden qızlıq heyatım üçün çox darıxıram,indi bu ein iyisi zadı üreyimi bulandırır.men hamilelikden olduğunu düşünürem,bu evden iyisinnen diksindiyim üçün,evvelki heyatımı istiyrem.siz ce nedendi???

salam türkan,xoş geldin ezizim,88zi gördüm deyesen yaşıdıq,ama senin uşağın varmış,hem de uje 3yaşını keçib.ay maşallllllllllah

qızlar menim çox gözel aile heyatım var,ayrı evim,içinin her bir rahatlığı,her şey yerindedi,yoldaşımı da sevirem,hem de hamileyem,ama bilmirem hormunlardandı ya neden qızlıq heyatım üçün çox darıxıram,indi bu ein iyisi zadı üreyimi bulandırır.men hamilelikden olduğunu düşünürem,bu evden iyisinnen diksindiyim üçün,evvelki heyatımı istiyrem.siz ce nedendi???

canim hamisi hamilelikdendi
men yoldasimin iyine nifret eleyirdim ozune de deye bilmirdim ama qucaqlayanda meni qaytarmaq isteyirdim o derece:1::1:
ama sonra kecib gedir narahat olma

selamlar türkancım kadın-doğum doktoru arıyorum.

hamilelikdendi.adam elebil sovsem ayri bisey olur:))

kendimi tanitayimmm;

1988 dogumlu.NAXCIVAN s,
12 n;li mekteb mezunu
ve ATU mezunu
4 illik evliyem ,3 yasinda oglum var,bakida yasyiram..

saygilarrrr:42::42::42::42::16::16::16:

meraba kızlar benimde dedelerim çocukken türkiyeye göçmüşler annemde babamda azeri :)) bende geldim sohbete :)):10:

offffff bir vaxt tapib yazisa bilmirem siznen.men gelende siz olmursuz:50::50:.saat ferqi var elbette:19::19::19:

Back
X