• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azeri bayanlar haydi burda buluşalım...

bu topik acilan 4 ay oldu ama hele bugun yenice gordum:51:
evvelleer super paylasimlar olub:52:sevine-sevine butn kecmis sehifeeleri oxuyub geldim
ama indi tamam sessizlikdi:26:hardadiki bu qizlar teze topik falan acmamisiniz:44:
eger ki gelerseniz :108:meni de araniza alin yaxsimi

evvelleer super paylasimlar olub:52:sevine-sevine butn kecmis sehifeeleri oxuyub geldim
ama indi tamam sessizlikdi:26:hardadiki bu qizlar teze topik falan acmamisiniz:44:

salam qizlar hardasiniz mende 2-ci bebege qerar verdim. inshallah Allahin komekliyi ile.

qizlar xosgeldiz :38:he coxdandi hec kim gelmir bura :19:
nergiz cox sevindim canim senincun:46:
bu arada qizlar kk nin anketi var bir azeri kimi men de varam haminizdan ses gozluyurem bu gun son gundu:34:ay ozumu yeni ulduzda hiss eledim:9::9::9:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri-f1211/

Son düzenleme:
Neyse abla belki yarın yine uğrarım :)) Okula getmek üçün seher vaxti çox erken qalqıram cox pis uykum var :53: Biraz azericeyi mahfetmiş olabilrem ama sen bilirsen ki ben azerice cox bilmirem :60::60: Öpüyorum seni cox :54::54::54:

Zulya Canim necesen?:3: Gire bilmirem nece vaxtdi. Omeri sunnet eletdirdik cox sukur :16: onunla mesgulam. Azerin necedi?

Son düzenleme:
Xos gelmisen cnm. Ogluslarimiz adasdi :48:
salam qizlar hardasiniz mende 2-ci bebege qerar verdim. inshallah Allahin komekliyi ile.

İnsallah tezlikle Allah qismet eliyer. Birincisinin nece yasi var?

Xos gelmisen cnm. Ogluslarimiz adasdi :48:

İnsallah tezlikle Allah qismet eliyer. Birincisinin nece yasi var?
he adasdilar:70: atasinin en cox sevdiyi addi omer xeyirli sagliqli boyusunler gozu dolusu gorek insallah:16:
Zulya Canim necesen?:3: Gire bilmirem nece vaxtdi. Omeri sunnet eletdirdik cox sukur :16: onunla mesgulam. Azerin necedi?
biz de eltdirmek isteyirik amma harda nece bilmirik:51: ona gore heleki qalib sen Bakida olursan?
he buarada qizlar yaxindan tanis olaq adim sevildi 24 yasim var 1 oglum var Omer adinda Bakida yasayiram:54:
dogulandan ozum baxiram Omere komeksiz-filansiz ona gore de cox az imkan tapiram pcye girmeye
ama gelin topiki sesiz qoymayaq giren kimi ilk bura yazaq meselen men bugun ele eledim

Son düzenleme:
Back
X