Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm qızlar nece vaxtdı girmirem bu topike. necesiz? ne var ne yox?
bu topik acilan 4 ay oldu ama hele bugun yenice gordum![]()
evvelleer super paylasimlar olubsevine-sevine butn kecmis sehifeeleri oxuyub geldim
ama indi tamam sessizlikdi:26:hardadiki bu qizlar teze topik falan acmamisiniz:44:
eger ki gelerseniz :108:meni de araniza alin yaxsimi
salam qizlar hardasiniz mende 2-ci bebege qerar verdim. inshallah Allahin komekliyi ile.
Mende azerice danışmak istiremAz çok televiziya dizileriden öğrendim de
![]()
pisi hansi azeri kinolarina baxmisan de gorum![]()
kino dizi demekKino ne ablasadece bunu soyle ben cözdüm zaten
![]()
Maşallah qız ne qadarda böyümüş bu gözellikkkkÇok fotoğraflarını atıb durma nazar deger
![]()
kino dizi demek
sagol canim![]()
Kino hı diziSizin kinolardan değil türk kinolarından yaxsı cazibe varya
bitti amma :26:
he bildimpisi sen hansi seherde yasiyirdin?
Xos gelmisen cnm. Ogluslarimiz adasdibu topik acilan 4 ay oldu ama hele bugun yenice gordum![]()
evvelleer super paylasimlar olubsevine-sevine butn kecmis sehifeeleri oxuyub geldim
ama indi tamam sessizlikdi:26:hardadiki bu qizlar teze topik falan acmamisiniz:44:
eger ki gelerseniz :108:meni de araniza alin yaxsimi
salam qizlar hardasiniz mende 2-ci bebege qerar verdim. inshallah Allahin komekliyi ile.
Zulya Canim necesen?Gire bilmirem nece vaxtdi. Omeri sunnet eletdirdik cox sukur
onunla mesgulam. Azerin necedi?
he adasdilarXos gelmisen cnm. Ogluslarimiz adasdi
İnsallah tezlikle Allah qismet eliyer. Birincisinin nece yasi var?
biz de eltdirmek isteyirik amma harda nece bilmirikZulya Canim necesen?Gire bilmirem nece vaxtdi. Omeri sunnet eletdirdik cox sukur
onunla mesgulam. Azerin necedi?