- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
- 363
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.501
ha bu arada ben geldim bak yine yoksunuzkıs azi ben hepsini kullandımdı da bi şunu kullanamadım içimde kalmasın diye işte bölee kullanıyom anacım ay smıleyınıda kullanmak parayla değil ya dimi ama
günaydınn fıstıklarrr
günaydın şekerler nasılsınız
patsyyyy kız nerelerdesin nasılsın bebişim
he kıs sana da günaydın okudum iki dakkada hepiciğini. çok güseeeeeeeeel tatil tatil heyyooooooooo inşallah o gelecek ay gelinceye kadar kocişinin fikri değişmez :82::82: öyle söyledim ama ..... diye başlayan bi cümle kurmaz inşallah bacııııımkıs sakin taviz verme almışın sözü bi kere düş peşine
yok yok birakmambu sefer de sozunu tutmazsa bosarim onu
dun dedim kocise senin arkandan konustum kk da diye cok guldu rezil etmisin beni dedi
simdi git kizlara mujdeni ver de ismimi akla dedi
çok hoşsun kız iyi yapmışsın hele gidin gelin o zaman aklanır
napiyim unu sinirlari asti artik kocisiminhahah sende kocişinin dedikodusunu yapıyosunn aaaa ne kadar ayıppp
evet abla ancak oyle aklanir artik kk da
bi sey konusuyoruz mesela yok diyorum o oyle degil nerden biliyosun diyo kizlar soyledi diyorum hangi kizlar kkdaki kizlar diyorum al karimizin aklini yikamislar biz ne desek inanmiyo diyo
ya da bi konu oluyo hadi kkdaki kizlara sor onlar bilir diyo bana
ben de laf etme arkidislerime diyorum
evet aslında haklısın biliyomusun bende burdan çok şey öğrenitorum çok faydası oluyor burdaki dostlukları hiçbir yerde bulamayız
birde sorunlarımızı anlatırken daha rahat anlatıyoruz dedikodu olacak die kaygımız yok sonra yorumlar daha gerçekçi
benim burada hiç arkadaşım yok sizler olmasanız ne yapardım her yere arkadaşlarımı götürebiliyorum
kızlar yaa ben bişi sorucam bir daha ki ay tatile gidicem ama tam da regl günümle aynı geçiktirici kullansam diyorum ama daha önce kullanmadım ne zaman kullanmam lazım ki biliyomusunuz :26:
valla tatlim hic bi bilgim yok bu konuda:26:kızlar yaa ben bişi sorucam bir daha ki ay tatile gidicem ama tam da regl günümle aynı geçiktirici kullansam diyorum ama daha önce kullanmadım ne zaman kullanmam lazım ki biliyomusunuz :26:
canımya gerçekten şanssızlık ama geciktiriciler bazı bünyelerde yan etki yapabiliyor doktor kontrolünde kullanman tavsiye ederim inşallah sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?