Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
ha bu arada ben geldim bak yine yoksunuz kıs azi ben hepsini kullandımdı da bi şunu kullanamadım içimde kalmasın diye işte bölee kullanıyom anacım ay smıleyınıda kullanmak parayla değil ya dimi ama

yok yok birakmambu sefer de sozunu tutmazsa bosarim onu
dun dedim kocise senin arkandan konustum kk da diye cok guldu rezil etmisin beni dedi
simdi git kizlara mujdeni ver de ismimi akla dedi

çok hoşsun kız iyi yapmışsın hele gidin gelin o zaman aklanır

evet abla ancak oyle aklanir artik kk da

bi sey konusuyoruz mesela yok diyorum o oyle degil nerden biliyosun diyo kizlar soyledi diyorum hangi kizlar kkdaki kizlar diyorum al karimizin aklini yikamislar biz ne desek inanmiyo diyo
ya da bi konu oluyo hadi kkdaki kizlara sor onlar bilir diyo bana
ben de laf etme arkidislerime diyorum

evet aslında haklısın biliyomusun bende burdan çok şey öğrenitorum çok faydası oluyor burdaki dostlukları hiçbir yerde bulamayız

kızlar yaa ben bişi sorucam bir daha ki ay tatile gidicem ama tam da regl günümle aynı geçiktirici kullansam diyorum ama daha önce kullanmadım ne zaman kullanmam lazım ki biliyomusunuz :26:

kızlar yaa ben bişi sorucam bir daha ki ay tatile gidicem ama tam da regl günümle aynı geçiktirici kullansam diyorum ama daha önce kullanmadım ne zaman kullanmam lazım ki biliyomusunuz :26:

canımya gerçekten şanssızlık ama geciktiriciler bazı bünyelerde yan etki yapabiliyor doktor kontrolünde kullanman tavsiye ederim inşallah sorun olmaz

canımya gerçekten şanssızlık ama geciktiriciler bazı bünyelerde yan etki yapabiliyor doktor kontrolünde kullanman tavsiye ederim inşallah sorun olmaz

sevgi abla ne zaman tatile gitsem aynısı oluyor ben artık bu durumdan bunaldım sene de 1 kere tatile gidiyorum o da hep regl günüme geliyor :26: eczaneye sorsam bilir mi acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…