Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
neee modluk mu :26: benim neden haberim yok modlar ne yapiyor ki?

ozleyin accik hep vicik vicik olmaz
bu arada kocis beni gelecek ay tatile goturuyomus

kuzuuuu hayirlisi olsunnn istedigin olduuuu kim bilir neler yaptin kocise de tatile götürüyor seniii

neee modluk mu :26: benim neden haberim yok modlar ne yapiyor ki?

kuzuuuu hayirlisi olsunnn istedigin olduuuu kim bilir neler yaptin kocise de tatile götürüyor seniii

hee modluk yaptim
yani burdaki editorler var ya onlardandim iste
kiz valla bu sefer bi sey yapmadim yemek yerken sizden aldigim gazla sen simdi beni tatile goturmuyomusun dedim yoo goturuyorum dedi oysa ki saydiracaktim butun hevesim icimde kaldi

hee modluk yaptim
kiz valla bu sefer bi sey yapmadim yemek yerken sizden aldigim gazla sen simdi beni tatile goturmuyomusun dedim yoo goturuyorum dedi oysa ki saydiracaktim butun hevesim icimde kaldi

demek sesin sert cikmis ki hemen "yoo götürüyom" demis
eee düsündünmü nereye gitmek istedigini?

annemde dün bana kizdi "evlenmek istiyorsun ama hic mutfaga girdigin yok" diye dedim girerim anne sen merak etme

çok beğendim nerden bulucam ben bunların benzerini

hee modluk yaptim

oo çok sevindim kuzu bak bu kadar kolaymış demek

annemde dün bana kizdi "evlenmek istiyorsun ama hic mutfaga girdigin yok" diye dedim girerim anne sen merak etme

günaydın prenses evet annen haklı sen de evde iş falan yap da tam bir ev hanımı gibi görün annene ikna olsun

günaydin güzelimmm hakli kuzu ama ben isten cikana kadar onlar yemek yiyorlar en fazla hafta sonu yapabilirim yemek ayiptir söylemesi ben yemek yapabiliyorum ama annem icin yeterli degil heralde :26:

günaydin güzelimmm hakli kuzu ama ben isten cikana kadar onlar yemek yiyorlar en fazla hafta sonu yapabilirim yemek ayiptir söylemesi ben yemek yapabiliyorum ama annem icin yeterli degil heralde :26:

nasılsın bugün şeker?

olsun haftasonları yap sen de, yeterli değil diyosan yeni tarifler bul cnm netten falan. daha önce yemedikleri ama damak tatlarına uyan bir yemek yapabilirsin mesela. ben de haftasonları evde kaldığımda mutlaka bir şeyler yapıyorum. canım sıkılıyor çünkü, insan yemek yaparak stres atıyor

yok kiz sadece accik imali soyledim
anne hakli kuzu

hosgelmishsen bacim
ee ben kombini yaptim gerisi sana kalmis
ben yemek yapiyoprum 15 dakikaya sizdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…