- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
beden konusunda ben de cok skintiliyim 34 kucuk geliyo 36 da biraz buyuk oluyo
yeni topikin hayırlı olsun balım
emme topikinin adını
AZERİN'İN KOKOŞ TOPİĞİ koysaydın daha iyi olurdu
geçmiş olsun canım dikkat et kendine gripmi oluyorsun acabaay abla nasil dayandin sen öyle bide utanmadan misafirim var demis
valla kizmakta haklisin ben olsam bende kizardim.
üsütmüsüm abla ya basimin agrisindan duramiyorum. burnumda akiyor. ve sinirliyim elbise bulamadim belki bugün yine giderim bakmaya
evet aynen kuzu bende de öyle. cok güzel bi elbise buldum 36 beden büyük geldi biraz düsündüm 1 haftada 36 bedene kadar kilo alabilirmiyim diye
sen de hic evde durmuyosun be estosben çıkıyorum dışarıya
gelince görüşürüz
ben hic sevmiyorum biraz kilo almak istiyorum ablaay ne şanslısınız bedenlere bak ya kıskandım
cartoon network izliyor artık
ya canım bizim ev 3 oda 1 salon ben oturma odasında uyuyorum eşim rahatsız ya neyse benim üstümdeki oda herhalde bu büyük oğlanın oğlan dediğim gazeteciymiş nişanlı neyse onun odası sanırsam bazen arada yatak gıcırtısı duyuyordum bende anlam veremiyordum bu gece 5 de kapılarına dayandım evde ikisinden başkası yoktu demekki bunlar şey ediyorlar üstüne duş alıyorlar makinaları çalıştıryorlar tabi biz insan değiliz adamların umurunda değil
yazarken komik geldi anlatmak iyi geldi
ay ne şanslısınız bedenlere bak ya kıskandım
geçmiş olsun canım dikkat et kendine gripmi oluyorsun acaba
bi daha yapsın yine gidicem kapıya dayanıcam
ay inanmıyorum size ben sana 5 kilo burdan yollayayım şaka bir yanada canım zayıflık çok güzel sağlık demek sakın alma zaten doğurunca alacaksın
evet aynen kuzu bende de öyle. cok güzel bi elbise buldum 36 beden büyük geldi biraz düsündüm 1 haftada 36 bedene kadar kilo alabilirmiyim diye
geçmiş olsun canım dikkat et kendine gripmi oluyorsun acaba
bi daha yapsın yine gidicem kapıya dayanıcam
ay inanmıyorum size ben sana 5 kilo burdan yollayayım şaka bir yanada canım zayıflık çok güzel sağlık demek sakın alma zaten doğurunca alacaksın
çizgi film kanalı varya ben 10ninfalan oynadığı o kanal iştesen de hic evde durmuyosun be estoskocis nasil tutuyo seni evde
ben hic sevmiyorum biraz kilo almak istiyorum abla
o ne kiz
çizgi film kanalı varya ben 10ninfalan oynadığı o kanal işte
o yuzden mama yiyorum ya
sen de yapsana
1 ayda 4 kilo
abla kiskanmana gerek yok görüyorsun halimizi biseyi uyduramiyoruz üzerimize
yok kilo almak istemiyorum ama elbise cok hosuma gitti
sagol abla heralde grip olucam bugün doktora gitmeyi düsünüyordum rapor alip evde kalicaktim ama muhasebede kimse olmicak onun icin gidemedim .
neyse ben cahil kaldim bu konuda
bu arada survivor u izleyeniniz var mi
azeriiiiinhayırlı olsun... topiğin böyle bi yolda binli onbinli sayfalara ulaşsın Eki Görüntüle 402754
bunlar senin için Eki Görüntüle 402756
bizim kıslar hadi muhabbete o vakıt Eki Görüntüle 402757
veeeeee herkese Eki Görüntüle 402758
gecmis olsun kuzu gecen gun demistin hastayim diye o mu hala devam mi ediyo yoksa yenisi mi
yok kiz 4 kilo fazla bana.
uykusuzluktan ölücem az sonraaaaaaa
neyse ben cahil kaldim bu konuda
bu arada survivor u izleyeniniz var mi
evet hala o deavm ediyor cnm agri kesici de alamiyorum adet oldugum icin tam magdur oldum anlican
dün bütün gün yattim evde ama fayda etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?