Krem bilmiyorum ama geciktirici kondom var korunuyorsanız1 aylık evliyim. iyi gidiyo çok şükür. .
bir şey soracağım size yani 1 aydır evli olunca pek durmuyoruz 2 gunde bir birlikte oluyoruz. İşleri çok yogun bu aralar . bazen 3 gunde 1 yorgunluk durumuna göre yani ben hep hazırım daheyecan var guzel oluyo özellkkle şarap içtiğimiz geceler :)
ben film izlemek (şu meshur film var ya 365 gun mesela.. ) yada şu geciktirici azdırıcı kremlerden de kullanmak istiyorum. yoksa daha şimdiden erken mi ? bilemedim.
evet var biliyorum , kullanıyoruz. Ben yeni seyler yaşamak istiyorum. yoksa erken mi daha ona karar veremiyorum..Krem bilmiyorum ama geciktirici kondom var korunuyorsanız
anladım emin olamadım bende..Bana kalırsa erken daha 1 aylık. Biraz bekleyin sıkıldığınız zaman değiştirirsiniz.
Bence daha erken yine de siz bilirsinizevet var biliyorum , kullanıyoruz. Ben yeni seyler yaşamak istiyorum. yoksa erken mi daha ona karar veremiyorum..
İki günde bir cima eyliyorsunuz, daha ne istiyon?1 aylık evliyim. iyi gidiyo çok şükür. .
bir şey soracağım size yani 1 aydır evli olunca pek durmuyoruz 2 gunde bir birlikte oluyoruz. İşleri çok yogun bu aralar . bazen 3 gunde 1 yorgunluk durumuna göre yani ben hep hazırım daheyecan var guzel oluyo özellkkle şarap içtiğimiz geceler :)
ben film izlemek (şu meshur film var ya 365 gun mesela.. ) yada şu geciktirici azdırıcı kremlerden de kullanmak istiyorum. yoksa daha şimdiden erken mi ? bilemedim.
Yorgun haliyle 3 günde bir isteği gelen erkek. Hem de daha 1 aylık evlisiniz. Umutsuzluk aşılamak istemem ama 10 seneye emekli memur amca olur
Neden bıyık kokusu alıyorum acaba1 aylık evliyim. iyi gidiyo çok şükür. .
Yorgun haliyle 3 günde bir isteği gelen erkek. Hem de daha 1 aylık evlisiniz. Umutsuzluk aşılamak istemem ama 10 seneye emekli memur amca olur
Evden eve taşımacılık işiyle mi uğraşıyor? Sırtında dolap mı çıkarıyor 12. kata?işe gitcem yorgun gitmiyim diye köşe bucak kaçıyo
3 yıldır kendimi erkek gibi hissediyorum. Adam tecavüze uğradım esprisi yapıyor.ya benim koca da öyle ya ereksiyon oluyo işe gitcem yorgun gitmiyim diye köşe bucak kaçıyor uyuz oluyorum halbuki daha 1 buçuk ay oldu ne yorulması ben hep tetikteyim kendimi sapık gibi hissediyorum
Neden bıyık kokusu alıyorum acaba
Biyik kokusunu ben de aldim. Profilinde 41 yasinda yaziyor. Burada 34 yazmis.sosyalleş biraz. çünkü yeni tanısmıslıklar ya sehre yabancı biri gelir yada tatile çıkılır..
ve lutfen canınızı sıkmayın bende 34 yasımdayım evleneli 1 ay oldu. eşim 40 yasında o da hiç evlenmedi.
ilk evliliklerimiz.
herşeyin zamanı var. ve siz de kendnizi kapatmayın , tatile çıkın sosyalleşin
Bende ona takıldımBiyik kokusunu ben de aldim. Profilinde 41 yasinda yaziyor. Burada 34 yazmis.
Bu Erkekler hep mi aynı Ben sadece Benimki böyle sanıyorum3 yıldır kendimi erkek gibi hissediyorum. Adam tecavüze uğradım esprisi yapıyor.
Çocuk olunca bi haller oldu yav. Daha önce Johnny sins gibiydi.Bu Erkekler hep mi aynı Ben sadece Benimki böyle sanıyorumyazınızı görünce benim lafım aklıma geldi Ben de bazen eşime tecavüz mü edeyim sana yani Bunu mu istiyorsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?