- 10 Temmuz 2015
- 1.969
- 13.249
- 208
- Konu Sahibi Prometteur
-
Gerçekten güzel çıkarımlar yapmışsınız.
Bunların farkında olmak bile büyük başarı
Yaşınız kaç bilmiyorum ama 40 lara geldiğinizde bu yazıya ekleyeceğiniz maddeler olacak
Hayatın her günü her saati ders niteliğinde
Sınıfta kalmamanız dileğiyle :)
Ayyy pek miniksin20 yaşındayım :)
Teşekkür ederim. Elbette öyle daha her şeyi deneyimlemedim.
Bilmukabele güzel temennileriniz için :)
Ayyy pek miniksin
30 olunca bir daha görüşelim
Ben o zamana menopoz kliniklerinde Ateş basmalarıma çare arıyor olurumOlur o zaman tekrar bir yorum beklerim ama :)
Belki benim hastam olursun belli mi olurBen o zamana menopoz kliniklerinde Ateş basmalarıma çare arıyor olurum
Belki benim hastam olursun belli mi olur
Kendi kararlarını, kendi çizgilerini, kendi rotanı belirlemeye başladığın zaman başlıyor hayat.
Hata yapmaktan korkmamak, ama hataları da tekrarlamamak gerekiyor...
Güçlü durmak ana kural.
Dimdik duracaksın, sırtlamadan, ama sırtını dönerek karşılamak sorunları.
Geçmişten çıkarılan dersleri geleceğe ışık gibi tutmak.
Öyle insanlar olacak ki hayatında, tanımasaydım keşke, diyeceksin.
Öyle insanlar göreceksin ki, arkadaşlıktan soğuyacak, ve öyle insanlar yüzünden dostluğa şükredeceksin.
Bazı insanların gerçek yüzlerini yıllar sonra göreceğin gibi, bazı insanların iyiliklerini bir ömür taşıyacaksın içinde.
Bu süreçte enerjini sömüren insanlardan uzak, kendini sevip sayan bir kadın olacaksın.
Gelişeceksin, hiç durmadan...
Hayatın hep güzel olsun prensesim, seni tanıma fırsatım olduğu için inanıyorum ki her şey daha güzel olacak senin adına. Algıların, kendine saygın, hayata bakış açın ve seni sırtından vuran sıkıntılar yarınlara merdiven olacak, zirveler, başarılar olacak yeni yerin.
Mutlu ol - mutlu kal - benimle kal
Ayyy pek miniksin
30 olunca bir daha görüşelim
Kendi kararlarını, kendi çizgilerini, kendi rotanı belirlemeye başladığın zaman başlıyor hayat.
Hata yapmaktan korkmamak, ama hataları da tekrarlamamak gerekiyor...
Güçlü durmak ana kural.
Dimdik duracaksın, sırtlamadan, ama sırtını dönerek karşılamak sorunları.
Geçmişten çıkarılan dersleri geleceğe ışık gibi tutmak.
Öyle insanlar olacak ki hayatında, tanımasaydım keşke, diyeceksin.
Öyle insanlar göreceksin ki, arkadaşlıktan soğuyacak, ve öyle insanlar yüzünden dostluğa şükredeceksin.
Bazı insanların gerçek yüzlerini yıllar sonra göreceğin gibi, bazı insanların iyiliklerini bir ömür taşıyacaksın içinde.
Bu süreçte enerjini sömüren insanlardan uzak, kendini sevip sayan bir kadın olacaksın.
Gelişeceksin, hiç durmadan...
Hayatın hep güzel olsun prensesim, seni tanıma fırsatım olduğu için inanıyorum ki her şey daha güzel olacak senin adına. Algıların, kendine saygın, hayata bakış açın ve seni sırtından vuran sıkıntılar yarınlara merdiven olacak, zirveler, başarılar olacak yeni yerin.
Mutlu ol - mutlu kal - benimle kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?