Azimliyim ve kararlıyım diyorsanız birlikte zayıflamaya ne dersiniz?buradaaaa

merakla bekliyorum senin listenide
bu arada öğle öğününde küçük bir tabak menemen ve 2 dilim kepekli ekmek yedim
ara öğünde birazdan 1 paket form büsküvi ve 1 kase yoğurdum var
akşama bir tabak etli taze fasulye 2 dilim kepekli ekmek ve ayran
yatmadan 2 porsiyon meyve

Merakla beklenen (!) listemi açıklıyorum :9:

Sabah:

1. Alternatif:
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Maydanoz

2. Alternatif:
2 yemek kaşığı meyveli mısır gevreklerinden
1 çay bardağı süt

Ara Öğün:

4 kuru kayısı
2 tam ceviz içi

Öğle:

1 porsiyon sebze yemeği
Bol salata
3 köfte kadar et (Tavuk/Balık/Ton balığı)

Ara Öğün:

Yarım paket diyet bisküvi

Akşam:

1. Alternatif:
Bol salata

2. Alternatif:

1 Lahmacun
1 bardak ayran

Yatmadan Önce:

Form karışık bitki çayı

Bayanlar yalnız listeye riayet edemiyorum ben çalışma saatlerimden ötürü... Daha önce de dediğim gibi sadece yediğim miktarları ve yiyeceklerimin türlerini ayarlıyorum.

Diğer listelerimi de 3 hafta sonra yazacağım (3 haftada 1 liste değişimi yapılıyordu). Kalori miktarları neredeyse aynı olup yiyeceklerde ufak oynamalar oluyordu. Metabolizmamı kandırıp kilo vermeye devam ediyordum;)

kalyopi listen güzel gibi bir de herkesin yemek düzeni kendine göre seni zayıflatıyorsa sorun yok
ben bugün 2 çaybardağı çay ve yulaflı bisküvi dışında bir şey yemedim okuldaydım
şimdi bulgur salatası yapıyorum yağsız
regl dönemindeyim kilom hep aynı sonrasını bekliyorum bakalım

Merakla beklenen (!) listemi açıklıyorum :9:

Sabah:

1. Alternatif:
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Maydanoz

2. Alternatif:
2 yemek kaşığı meyveli mısır gevreklerinden
1 çay bardağı süt

Ara Öğün:

4 kuru kayısı
2 tam ceviz içi

Öğle:

1 porsiyon sebze yemeği
Bol salata

Ara Öğün:

Yarım paket diyet bisküvi

Akşam:

1. Alternatif:
Bol salata

2. Alternatif:

1 Lahmacun
1 bardak ayran

Yatmadan Önce:

Form karışık bitki çayı

Bayanlar yalnız listeye riayet edemiyorum ben çalışma saatlerimden ötürü... Daha önce de dediğim gibi sadece yediğim miktarları ve yiyeceklerimin türlerini ayarlıyorum.

Diğer listelerimi de 3 hafta sonra yazacağım (3 haftada 1 liste değişimi yapılıyordu). Kalori miktarları neredeyse aynı olup yiyeceklerde ufak oynamalar oluyordu. Metabolizmamı kandırıp kilo vermeye devam ediyordum;)
evet neredeyse hiç aç kalmıyorsun ,güzelmiş.özellikle lahmacun ayran çok iyi, dışarıda yemek zorunda kalırsam iyi bir alternatif olacak benim içinde ,kolay gelsin

merhaba ben de varım kilo bildirimi çarşamba demişsiniz kızlar 165 boyundayım ve 71.6 kiloyum yarından itibaren diyete başlıyorum destekleriniz bekliyoorumm çok çabuk vazgeçen biri olarak yardıma ihtiyacım var :(:(:(

kalyopi listen güzel gibi bir de herkesin yemek düzeni kendine göre seni zayıflatıyorsa sorun yok
ben bugün 2 çaybardağı çay ve yulaflı bisküvi dışında bir şey yemedim okuldaydım
şimdi bulgur salatası yapıyorum yağsız
regl dönemindeyim kilom hep aynı sonrasını bekliyorum bakalım

zaten diyorum ya başından beri yemek düzeni ve zayıflatma şekli kendine göre. O yüzden sadece referans olabilir. Saatler benim eski uyanış, mesai vs. saatlerime göre düzenlenmişti mesela.

Ben de regl döneminden henüz çıktım kiloda hiç değişiklik yok maşallah :/

Bulgur salatası nasıl oluyor bir tarif edebilir misin? Kısır gibi mi? Bulgur ideal olabilir midede şişip tokluk hissi yaratabilir belki. Denemek isterim.

evet neredeyse hiç aç kalmıyorsun ,güzelmiş.özellikle lahmacun ayran çok iyi, dışarıda yemek zorunda kalırsam iyi bir alternatif olacak benim içinde ,kolay gelsin

Şantiye ortamında çalıştığım için benim için de idealdi. Mesela ara öğünde de at çantana bir avuç leblebi oradan tırtıkla diyordu doktor :9:

Birkaç gündür çok yoğundum bilgisayarda bozulunca giremedim
Artık evdeyim işten ayrıldım kpss çalışacam
bu sene olmalı kafaya taktım
bulgur salatası kısır gibi ama içine yağ koymadım kendi zevkine göre yeşillikler bol limon ve turşu koydum ben
bende hala regl dönemindeyim kilomu bilemiyorum bitince bakacam

bugün tavuk döner ve çay vardı menümde başka bir şey yemedim
birazdan da çorba içerim
yeni geldim eve okuldaki son günümdü ve ayrılmak üzücüydü

Birkaç gündür çok yoğundum bilgisayarda bozulunca giremedim
Artık evdeyim işten ayrıldım kpss çalışacam
bu sene olmalı kafaya taktım
bulgur salatası kısır gibi ama içine yağ koymadım kendi zevkine göre yeşillikler bol limon ve turşu koydum ben
bende hala regl dönemindeyim kilomu bilemiyorum bitince bakacam
hayırlısı olsun bende kpss ye girmeyei düşünüyorum bu sene seninki eğitim bilimleri sanırım benim önlisans ,yaşım 35 beni korkutan asıl bu yaş mevzusu..çok mu geç kaldım?

hayırlısı olsun bende kpss ye girmeyei düşünüyorum bu sene seninki eğitim bilimleri sanırım benim önlisans ,yaşım 35 beni korkutan asıl bu yaş mevzusu..çok mu geç kaldım?

benimde yaş 35 evet eğitim bilimleri ve alan sınavı
tarih bölümüm ücretli öğretmendim ama bıraktım
inş kadrolu olacam

başka bir topikte arkadaşlarla ayça kaya diyeti yarışması yapacağız yapmak isteyen olursa benim listem aşağıdaki gibi
Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.

kızlar benim 1.haftam doldu bugün ,şu an 1.800 gr vermiş durumdayım.Aslında diyetlerimi 3 günden fazla uzatamazdım,zaman zaman motivasyonum düşüyor vicdan azabı çekmek istemiyorum diye motive etmeye çalışıyorum kendimi ,hala güvenim tam değil ,ergenlik döneminden beri sürekli diyet yepıp bırakıyorum ,sadece kendim değil çevremdeki kimse bana güvenmiyor,nasıl olsa yine bırakırım ve kilo almaya devam ederim diye düşünüyorlar,motive edilmeye ihtiyacım var,,,yardım lütfen

kızlar benim 1.haftam doldu bugün ,şu an 1.800 gr vermiş durumdayım.Aslında diyetlerimi 3 günden fazla uzatamazdım,zaman zaman motivasyonum düşüyor vicdan azabı çekmek istemiyorum diye motive etmeye çalışıyorum kendimi ,hala güvenim tam değil ,ergenlik döneminden beri sürekli diyet yepıp bırakıyorum ,sadece kendim değil çevremdeki kimse bana güvenmiyor,nasıl olsa yine bırakırım ve kilo almaya devam ederim diye düşünüyorlar,motive edilmeye ihtiyacım var,,,yardım lütfen

bende istikrar sağlamaya çalışıyorum yarışmak bazen iyi geliyor istersen aramızda yarışabiliriz
gayet iyide vermişssin devam et

Kızlar merabalar,
bende 1 aydır falan diyetteyim dr ayça kayanın 1 haftada 3,5kilo listesini uyguluyorum arada kaçamaklar olsada 2 haftada 4 kilo verdim ama 1 hafta bu listeyi uyguladım 2.hafta salata yoğurt diyeti yaptım günde 1 saat düzenli yürüyüşle...yaşım 35 bende bu sefer gerçekten kararlıyım umarım herkes başarılı olur bol şans:3:

hiç yılgınlığa düşme 1 haftada 2 kilo büyük başarı sakın vazgeçme. kalori sepetine üye ol. çok faydasını görürsün ben kalori sayarak diyet yapıyorum. henüz tartılmadım ama pantolonumda rahatlama hissediyorum. 1. ayın sonunda tartılacağım. umutsuzluğa düşmek yok. çabamıza sağlık:)))

Kızlar merabalar,
bende 1 aydır falan diyetteyim dr ayça kayanın 1 haftada 3,5kilo listesini uyguluyorum arada kaçamaklar olsada 2 haftada 4 kilo verdim ama 1 hafta bu listeyi uyguladım 2.hafta salata yoğurt diyeti yaptım günde 1 saat düzenli yürüyüşle...yaşım 35 bende bu sefer gerçekten kararlıyım umarım herkes başarılı olur bol şans:3:

müthiş seni tebrik ediyorum. iradene sağlık:))

Back
X