• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azimliyim ve kararlıyım diyorsanız birlikte zayıflamaya ne dersiniz?buradaaaa

günaydın kızlarr kahvaltı : nestle kellogs 1 porsiyon
bugun yine dersanem var öğlende tost ya da sandviç olur muhtemelen
dün akşam da gittim tavuk döner yedim mis gibi kereviz yerine böylece dünkü hedef kalorimi asştım bravo bana !!!
kızlar kalorisepeti.com u kullanıyor musunuz bu arada kullanmıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. dün akşam dışarıda yemek yiyecektik yarım saat kalori hesabı yaptım en uygunu olan tavuk dönerdi o bile hedef kaloriyi aştı birazzz!!

Madoxcum cevabın için teşekkürler canım.. bugün öğlen yemeğine denicem benim kociş pek sevmezde:)ben salatasını şöyle yapıyorum kerevizi rendeleyip limon suyunda biraz bekletiyorum sonra sıkıp içine 1 kaşık mayonez 3 kaşık sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorum sonra içine dövülmüş bol cevizle servis ediyorum güzel oluyor

bu sbah bir dilim tam buğday ekmeği beyaz peynir 4 zeytin yanındada çay
arada türk kahvesi içtim kahve metabolizmayı hızlandırıyormuş kızlar
öğlenede kereviz yicem yanında yoğurtla
akşamada balık yapıcam galiba

mayonez istemezsen katmazsın arzuna almış canım..bende şu suyu canım bitürlü istemiyor ya hertürlü deniyorum ama biraz zor oliii:55:

mayonez istemezsen katmazsın arzuna almış canım..bende şu suyu canım bitürlü istemiyor ya hertürlü deniyorum ama biraz zor oliii:55:

suyu içebilmek için ben ölçü kullanıyorum günde 1.5 litre şişeyi 2 kez bitiriyorum
suyu iki şey istetir
acı ve tatlı şimdi tatlı yasak olduğuna göre acıyı deneyebilirsin
öğle yemeğimde yoğurt ve meyve var

suyu içebilmek için ben ölçü kullanıyorum günde 1.5 litre şişeyi 2 kez bitiriyorum
suyu iki şey istetir
acı ve tatlı şimdi tatlı yasak olduğuna göre acıyı deneyebilirsin
öğle yemeğimde yoğurt ve meyve var

ah canım benim yediğim acıları kimse yemiyodur heralde.. ben acıların kadınıyım:1:ama inan bana tık yok acaba şeyden olabilirmiki ben bitki çayı falan çok içiyom ondanmı ki..ama zorlada olsa içmeye çalışıyorum metabolizmayı hızlandırıyo diye gittim yarım kilo o küçük biberler varya ondan aldım bi oturuşta 10 tane rahat götürüyorumdur:27:

o küçük biberlerden bende yiyorum
bitki çayı bende çok içiyorum ama herkes suyu sevmiyor
bende sonradan alıştım
biraz zorlayacaksın demekki

yardımı olur mu bilmiyorum ama eti formun diyet bisküvileri beni çok susatıyo bende elimde 500ml su şişesiyle dolaşıyorum. canım sıkıldıkça içiyorum. :)

yardımı olur mu bilmiyorum ama eti formun diyet bisküvileri beni çok susatıyo bende elimde 500ml su şişesiyle dolaşıyorum. canım sıkıldıkça içiyorum. :)

doğru söylüyosun bak olabilir daha önceden yemiştim onlardan özellikle çörekotlusu bayağı susatıyo:39:içimde acayip yürüyüş yapma isteği var ama şu anda kar yağıyor alıştım heralde yapmadığım gün suçluluk hissediyorum

süpersin valla tebrikler durmak yok böyle devam edip yaza kadar vericez arkadaşım..
benim tartının pili bitmiş malesef tartılamıyom:)

oy bence onu ihmal etme hemen bi tane pil al. ben bu kilolalara evde tartı olmadığı için geldim. günde 40 kez falan tartılıyorum heralde. bir de kalori sepetini kullanıyor musun?
kalorisepeti.com mutlaka denemelisin. hayatımda ilk defa 6 gündür diyetteyim. tabii ki sizin destekleriniz ve kalori cetvetilm sayesinde :):)

bende içinde ekmek olan diyetlerle ilerleme sağlayamıyorum biraz sıvı diyeti deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak

kızlarr farkettim ki kilo cetveli siz de yokk inanılmaz bi motive sağlıyo
diyet beni kasıyo yok onu yeme bunu yeme. her zaman yasaklar daha cazip ak
sam 7 den sonra hiç bir şey yemiyorum. bol su, sebze, eti form bisküvileri.... abur cubur yokkk bi haftadır kola yokk cipss yokk

2013-02-21 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[2] Eti Form Kepekli Bisküvi 1 PAKET 168
[3] Karnıbahar yemeği 5 YEMEK KAŞIĞI 37.5
[4] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183
[5] Sıcak Çikolata 1 POŞET(22 GR) 79
[6] dost süt 0.5 200ml 29.5
[7] Hero Baby Bebe Bisküvisi 9 ADET 159.48
Toplam : 701.48 kal.

bu günlük yediklerim ve yemeyi planladıklarımm

Son düzenleme:
oy bence onu ihmal etme hemen bi tane pil al. ben bu kilolalara evde tartı olmadığı için geldim. günde 40 kez falan tartılıyorum heralde. bir de kalori sepetini kullanıyor musun?
kalorisepeti.com mutlaka denemelisin. hayatımda ilk defa 6 gündür diyetteyim. tabii ki sizin destekleriniz ve kalori cetvetilm sayesinde :):)

ya benim tartı sinbo dijitallerden ama pilini bi türlü bulamadım birazda ihmale kaldı heralde..ama bisüre tartılmayı düşünmüyorum ki bikaç kilo verip öyle tartılayım istiyorum daha güzel motive olmak adına..öyle gram gram görünce motivasyonum düşüyor malesef..
bide canım gün içinde fazla tartılmamak gerekiyormuş geçenlerde şu dr.gürkan kubilay varya o demişti..sabahları aç karnına sadece çamaşırlarla tartıl mak yetiyormuş çünkü öğlede sonra ve akşama doğru vücut su tutuyormuş tartıda daha yüksek çıkabiliyormuş:38:

maddox dün senden duyduktan sonra biraz bi gözgezdirdim kalorisepeti.coma ama birazdan daha ayrıntılı bakıcam tşkler..

bende içinde ekmek olan diyetlerle ilerleme sağlayamıyorum biraz sıvı diyeti deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak

her insanın vücut kimyası farklı tabi bi insana iyi gelen liste bir diğerine uymaya biliyor bende mesela sebze yiyince daha güzel veriyorum et yiyince daha yavaş bunu deneye deneye fark ettim.. mesela 1 hafta bir öğünü etli olan menü seçip yapıyorum bir diğer hafta sadece sebze yiyorum ama yanında mutlaka yoğurt,haftayada şu şeyi denemek istiyorum lahana çorbası diyetini daha önce hiç yapmadım bakalım nasıl olcek

maddox dün senden duyduktan sonra biraz bi gözgezdirdim kalorisepeti.coma ama birazdan daha ayrıntılı bakıcam tşkler..

rica ederim canım ne demekkk walla bişeyi yemeden önce düşünüyorum artık onda mı daha az kalori var bunda mı diye :)
bugunun kaçamağı 2 3 kaşık nutellaa offffff

Back
X