Azosperm,istanbulda tese ameliyatı? Gittiğiniz hastaneler

Azospermi değil teşhis ama kriptazospermi dediler. Bir yıl önce varikosel tured ve açıktestisbiyopsisi yapıldı. İhtiyaç var mıydı hiç zannetmiyorum çünkü 15–20 civarı çıkan sperm ameliyattan sonra 1-2 ye düştü geçen de 12 hareketsiz %40 canlı sperm bulundu testte. Ben canlandırırlar falan sandım doktor tese dedi belki de bulamayız dedi dünyam başıma yıkıldı. Yine aynı süreçler Bülent beyi merak ediyorum başka şehirde olduğumdan gücüm yeter mi bilmiyorum masrafına. Acaba sağlık sigortası geçerli midir hiç sanmam gerçi bu işlerde vurduklarını düşürüyorlar sağ olsunlar.

Bizde tese değil de tesa ameliyatı olduk. Florya MedicalPark üroloji doktoru çağdaş gökhun özmerdiven tüp bebek doktoru da hediye Dağdeviren. Sperm çıkışımız sıfırdı iğnelerle çıkış sağlandı ve ameliyat olduğu gün benden yumurta toplandı ve döllendi. Şuan hamileyim umudunuzu kaybetmeyin

Maşalllah ne kadar güzel Rabbim bizlere ve isteyen herkese nasip etsin.
Sağlıkla kucağınıza alın, tebrik ederim

Sağlık sigortası geçerlimi hiç bilmiyorum ama dediğiniz çok doğru yakaladıklarına geçiriyorlar.. ki el mahkum, hepimiz mecbur bir umut arayışındayız. Rabbim doğru doktorlarla karşılaştırsın bizleri.
Sağlıklı spermleri dondurmayı düşünmediniz mi

İnanın ilk ameliyatta böyle bişeyin olduğu dahi bilmiyorduk Apar topar gafil avladılar. Doktor da söylemedi şimdi de ben onlara karşı önyargılıyım elimizde sadece 12 hareketsiz sperm var dondurulmuş, haftaya randevum var doktordan bir kaç kez daha sperm test alıp dondurmalarını talep edeceğim.

Yanii umarım hareketsiz spermler çözdürüldüğünde yumurtalarınızı döller ve sağlıklı embriyolarınız oluşur.

Bizimde öyle ve korkumuz tese ameliyatında çıkış olmazsa o yıkımı nasıl taşırız insanoğlu elbet alışır amaa iştee korkuyorum
Bizde İstanbul nişantaşında Amerikan hastanesinde yapmıştık 3 yıl önce teseyi yüklü bi para aldılar sonuç 0 mümkün değil deyip gönderdiler psikolojimiz yerle bir olmuştu doktorlar çok acımasız sadece parayı düşünüyorlar asla merhamet yok lütfen iyi doktorlara denk gelin 3 yıl boyunca eşimle hiç ameliyatı konuşmadık ama en ufak bi sorunda yedik birbirimizi şuan başka bi tedavide Ankara’da ameliyat olacak olumlu geçerse sizi bilgilendiririm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Bülten bey hangi hastane de

Amin insallah

Ne oldunuz

Doktorunuz nasıl bir süreç izledi , bizde ameliyat olduk 8 ağustosta Emre bakırcıoğlunda ve hiç çıkmadı, 2 ay dinlenin sonra kan tahlili ve tedavi başlayalım dedi doktor. Tedaviyi neden önce yapmadı aklımızda çok soru var. Süreci paylaşırsanız sevinirim.

Emre beyi duydum ve bu platformda çok şikayetçi olan var tedavi yöntemlerinden önce direkt tese yapıyor.Bizimde cahilliğimize geldi Anadolu sağlıkta Cüneyt bey yaptı fakat bizde de hiç bir şey çıkmamıştı. Şimdi bahçecide Bülent beyde tedavideyiz bu ay ki test sonucunda eşimin hareketsiz sperm bile çıkmadı yine baş a döndük. Her ay testlere ve ilaçlara devam 1 sene bu şekilde devam edicez dedi doktor kesin belli değil hiçe bir şey

Evet direk tese yapmak istedi ilaçla iğneyle falan olmaz dedi sürekli tıpta durum bu kanıtlanan bir şey yok diye düşünüyor. Ameliyat üzerinden 2 ay geçince tedavi deneyelim sizin için dedi yoksa tese de çıkmadı ise yapılacak çok bir şey yok kafasında genel olarak.

Siz ne kullanıyorsunuz canım, Bülent beyin genel yaklaşımı ne Azfc konusunda?

Bülten bey hangi hastane de
peki sizin eşiniz Ameliyat oldu mu ? Sperm buldular mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…