- 25 Aralık 2012
- 905
- 265
- 323
Sadece para odaklı çalışıyorlar maalesefNasip kısmı elbette ayrı bi konu ama kurum için arkamıza bakmadan kaçar olduk, umarım bahçeciden memnun kalır sonuç alırsınız bende arayış içerisindeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece para odaklı çalışıyorlar maalesefNasip kısmı elbette ayrı bi konu ama kurum için arkamıza bakmadan kaçar olduk, umarım bahçeciden memnun kalır sonuç alırsınız bende arayış içerisindeyim
Ne ilaçları kullandı eşiniz benim eşim de AzospermTeşekkürler amin inşallah yumurtaniz çok çıkmış maşallah iyi bişey ne kadar çok yumurta okadar çok şans demek. Sperm çıksın diye tedavi görmedik açıkçası 1 ölü çıkınca macun vitamin kullandik 6 ay sonra tekrar test verdi 3 canlı 8 ölü cikisimiz olunca bı 3 4 ay daha kullandık kullandiklarimizi sonra acıbadem Atakent Turgut Aydın a gittik ilk görüşme yaptık sonra baktık sperm çıktı doktorda hastanede çalışanlarda çok ilgiliydi 20 yumurta çıktı çok şükür ilk tüp bebek tedavimde 13 yumurta çıkmıştı ve boyutları minikti açıkçası yumurta kalitesi de çok önemli 6 embriyo oluştu 2 tanesi 1 kalite 4 tanesi orta kalitede idi 1 tane transfer oldum 5.gun 4 AA kalitesindeydi. Sonra tutundu çok şükür pcos mu var sizde ondan mı bu kadar fazla yumurta cikti
Merhabalar macun yaptırdım aktardan arı sutunu sade yedi bı ara devamlı Q10 kullandık hücre. Yeniliyor her sabah kabak çekirdeği Ceviz fındık koydum tavuktan bi süre uzak durdu eczanede arı sütü shot aldık 8 ayda 3 kere falan kullandı macunun içeriğini atarım yalnız kestane balı yerine üzüm pekmezi ile yaptı benim aldığım aktar havuç suyu içti haftada iki kere doğal balin icine doğal polen ve propolis koydum macun yaptım yedirdim öyle ama propolisi çok koymayın tadı kötü benim eşim zor yedi çinko hapı kullandık birde bı ara men pro kullandık ama sonra içerisinde yüksek miktar şeker çıktığı DNA hasarı yaptigi için bir daha almadım birde telegram gurupları var oraya girin orda ilaç paylaşımi yapıyorlar ben ordan bilgi sahibi oldum hep detaylı sperm testi yaptirdinizmi seviyenizi biliyormusunuz sebesbsiz azospermi yoksa genetik yada hormonelmi eğer FSH yuksekliginiz var ise macun vs bilemem bbizim sebebsizdi ve 1 sene sürecinde kullandık bunları ve hiç baktirmadik hormonlara arı sütü shot ve macun içeriğini attım inşallah faydası olur sizedeNe ilaçları kullandı eşiniz benim eşim de Azosperm
Doğum yaptınızmıEvet canım biz varız. Öncelikle eşim iğne tedavisi gördü. Sperm çıkışı bir buçuk yıl sonra oldu. Çıkan spermleri dondurduk. Fakat donmuş spermler ile başarı yakalayamadık kaliteleri kötüydü. Bu süreçte yine değerler sıfır çıktı. Yine iğne tedavisine başladık. Bu sefer altı ay kullandı. Doktor tesa yapmayı daha kaliteli sperm elde edeceğimizi söyledi. Bizde kabul ettik. İğne ile sperm aldılar. Hemen o gün yumurta toplama yaptılar benden ve embriyolarımız oluştu. 5. Gün embriyomuzu dondurdular transfer de oldum. Çok şükür şuan hamileyim Allah evladımızı bize bağışlasın inşallah![]()
Evet yaptım 16 aylık kızım varDoğum yaptınızmı
Maşallah bende gebeyim ama mikrotesede. Alınan sperm die hep korkuyrm acaba kalitelimi acaba devam edermi gebelik diyeEvet yaptım 16 aylık kızım var![]()
Nerde eşiniz iğne tedavisi görmeye başladı hangi doktorEvet yaptım 16 aylık kızım var![]()
Merhabalar 7 ay önce eşim Azosperm teşhisi konuldu bahçeci de Bülent hocada tedaviye başladık 6 ay ilaç tedavisi gördü fakat sperm çıkışı olmadı 22 Nisan'da mikro tese oldu sperm bulunamadıMerhabalar macun yaptırdım aktardan arı sutunu sade yedi bı ara devamlı Q10 kullandık hücre. Yeniliyor her sabah kabak çekirdeği Ceviz fındık koydum tavuktan bi süre uzak durdu eczanede arı sütü shot aldık 8 ayda 3 kere falan kullandı macunun içeriğini atarım yalnız kestane balı yerine üzüm pekmezi ile yaptı benim aldığım aktar havuç suyu içti haftada iki kere doğal balin icine doğal polen ve propolis koydum macun yaptım yedirdim öyle ama propolisi çok koymayın tadı kötü benim eşim zor yedi çinko hapı kullandık birde bı ara men pro kullandık ama sonra içerisinde yüksek miktar şeker çıktığı DNA hasarı yaptigi için bir daha almadım birde telegram gurupları var oraya girin orda ilaç paylaşımi yapıyorlar ben ordan bilgi sahibi oldum hep detaylı sperm testi yaptirdinizmi seviyenizi biliyormusunuz sebesbsiz azospermi yoksa genetik yada hormonelmi eğer FSH yuksekliginiz var ise macun vs bilemem bbizim sebebsizdi ve 1 sene sürecinde kullandık bunları ve hiç baktirmadik hormonlara arı sütü shot ve macun içeriğini attım inşallah faydası olur sizede
Hiç umudunuzu kaybetmeyin telegramda azospermi gurupları var bir sürü insana sizin gibi olumsuz sözcükler söylendi ve çocuk sahibi olanda çok var seviye bakildimi detaylı spermiyogram testinde genetik testinde sorun cikmadiysa doğuştan olmaz merak etmeyin sebebsiz azospermidir ve kolay çıkış sağlanan bir gurup varikosel falan damarlara bakildimi yani size tavsiyem tedavi ilk önce detaylı spermiyogram testi verip seviyenizi öğrenin Ankara'da mesut tül var tedavisi daha uygun İstanbul'da celalettin peru var tedavisi daha pahalı durumunuz varsa bunlara gitmeye bakın ama ilk önce detaylı sperm testi benim eşimde özel de test verdi 0 sperm ameliyat oldu 100 sperm çıktı ama ki embriyo dahi oluşmadı daha sonra İstanbul da andromed diye spermiyogram testi verdik ve bu 1 sene sonra ve hiçbir şey yapmamistik ne tedavi ne ilaç ve bir ölü cikisimiz oldu sonrasında yazdıklarımı kullandık 4 ay sonra test verdik 8 ölü 3 canlı çıktı Gine acele etmedik 3 4 ay daha kullanmaya devam ettik bu sırada doktor arayışına girdim kadın içinde doktor önemli sperm çıktı gerisi kolay olmuyor malesef gittiğim hastanede de çıkış göründü sonrasında eşim 8 kere test verdi 5 keresinde sperm çıktı dondurduk benim tedavimde güzel yapıldı önceki tüp bebekte 13 yumurta çıkmıştı ama ki opu öncesi 3 tanesi catlamisti güzel takip edilmedi ve yumurta boyutların çok farklıydı burdaki doktorum uzun protokol kullanıp 20 yumurta çıkardı. 15 tanesi kullandı 6 embriyo oluştu bende bir sorun olmadığı için doğal donguye bırakıldı embriyo koyulduktan sonra iğne vs kullanmadım daha sonrasında ilkinde pozitif oldu çok şükür size diyeceğim umudunuzu kaybetmeyin biz doktora görünmeden sadece o telegram gurubundan ogrendiklerim ile oldu tabi ki Allah nasip etti orası farklı ama dediğim gibi seviyenizi öğrenin ve tedavi yoluna gidin. Son seviyeye gelince olunacaksa ameliyat olun oda niye 2 sene iğne ilaç tedavisi görüp son seviyeye gelip çıkış olmayan insanlar var takıldı kaldıkları için ama son seviye yani spermin olgunlaşmış hali demek buda ameliyatta daha fazla şans getiriyor Bülent bey çok az tedavi vermiş ve büyük ihtimal seviye bile takip edilmedi umudunuzu kaybetmeyin.Merhabalar 7 ay önce eşim Azosperm teşhisi konuldu bahçeci de Bülent hocada tedaviye başladık 6 ay ilaç tedavisi gördü fakat sperm çıkışı olmadı 22 Nisan'da mikro tese oldu sperm bulunamadıen Ufak bir hücre dâhi yok dedi doktor patoji gönderdi ordan da bı olumlu sonuç alamadık. Genetik test falan hepsi yapıldı hiç bir sorun yok FSH değeri sadce çok az yüksek üç ay önce test yapmıştı değer 13 çıkmıştı horman değerli falan kötü değil Bülent hoca büyük ihtimalle doğuştan dedi kendiniz fazla yormayın bı sürü dinlenin dedi yani çok olumlu konuşmadı şimdi ne yapacağımız hiç bilmiyoruz bitkisel kürler denemeyi düşünüyorum Diyarbakır da bir doktor buldum eksozom ve fototerapi yaparak sperm hücresi üretiliyormus sizce nasıl bir yol izlemeliyiz bilginiz varsa fikirlerinizi duymak isterim yardımcı olursanız sevinirim
![]()
Hiç umudunuzu kaybetmeyin telegramda azospermi gurupları var bir sürü insana sizin gibi olumsuz sözcükler söylendi ve çocuk sahibi olanda çok var seviye bakildimi detaylı spermiyogram testinde genetik testinde sorun cikmadiysa doğuştan olmaz merak etmeyin sebebsiz azospermidir ve kolay çıkış sağlanan bir gurup varikosel falan damarlara bakildimi yani size tavsiyem tedavi ilk önce detaylı spermiyogram testi verip seviyenizi öğrenin Ankara'da mesut tül var tedavisi daha uygun İstanbul'da celalettin peru var tedavisi daha pahalı durumunuz varsa bunlara gitmeye bakın ama ilk önce detaylı sperm testi benim eşimde özel de test verdi 0 sperm ameliyat oldu 100 sperm çıktı ama ki embriyo dahi oluşmadı daha sonra İstanbul da andromed diye spermiyogram testi verdik ve bu 1 sene sonra ve hiçbir şey yapmamistik ne tedavi ne ilaç ve bir ölü cikisimiz oldu sonrasında yazdıklarımı kullandık 4 ay sonra test verdik 8 ölü 3 canlı çıktı Gine acele etmedik 3 4 ay daha kullanmaya devam ettik bu sırada doktor arayışına girdim kadın içinde doktor önemli sperm çıktı gerisi kolay olmuyor malesef gittiğim hastanede de çıkış göründü sonrasında eşim 8 kere test verdi 5 keresinde sperm çıktı dondurduk benim tedavimde güzel yapıldı önceki tüp bebekte 13 yumurta çıkmıştı ama ki opu öncesi 3 tanesi catlamisti güzel takip edilmedi ve yumurta boyutların çok farklıydı burdaki doktorum uzun protokol kullanıp 20 yumurta çıkardı. 15 tanesi kullandı 6 embriyo oluştu bende bir sorun olmadığı için doğal donguye bırakıldı embriyo koyulduktan sonra iğne vs kullanmadım daha sonrasında ilkinde pozitif oldu çok şükür size diyeceğim umudunuzu kaybetmeyin biz doktora görünmeden sadece o telegram gurubundan ogrendiklerim ile oldu tabi ki Allah nasip etti orası farklı ama dediğim gibi seviyenizi öğrenin ve tedavi yoluna gidin. Son seviyeye gelince olunacaksa ameliyat olun oda niye 2 sene iğne ilaç tedavisi görüp son seviyeye gelip çıkış olmayan insanlar var takıldı kaldıkları için ama son seviye yani spermin olgunlaşmış hali demek buda ameliyatta daha fazla şans getiriyor Bülent bey çok az tedavi vermiş ve büyük ihtimal seviye bile takip edilmedi umudunuzu kaybetmeyin.
Meraba Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHiç umudunuzu kaybetmeyin telegramda azospermi gurupları var bir sürü insana sizin gibi olumsuz sözcükler söylendi ve çocuk sahibi olanda çok var seviye bakildimi detaylı spermiyogram testinde genetik testinde sorun cikmadiysa doğuştan olmaz merak etmeyin sebebsiz azospermidir ve kolay çıkış sağlanan bir gurup varikosel falan damarlara bakildimi yani size tavsiyem tedavi ilk önce detaylı spermiyogram testi verip seviyenizi öğrenin Ankara'da mesut tül var tedavisi daha uygun İstanbul'da celalettin peru var tedavisi daha pahalı durumunuz varsa bunlara gitmeye bakın ama ilk önce detaylı sperm testi benim eşimde özel de test verdi 0 sperm ameliyat oldu 100 sperm çıktı ama ki embriyo dahi oluşmadı daha sonra İstanbul da andromed diye spermiyogram testi verdik ve bu 1 sene sonra ve hiçbir şey yapmamistik ne tedavi ne ilaç ve bir ölü cikisimiz oldu sonrasında yazdıklarımı kullandık 4 ay sonra test verdik 8 ölü 3 canlı çıktı Gine acele etmedik 3 4 ay daha kullanmaya devam ettik bu sırada doktor arayışına girdim kadın içinde doktor önemli sperm çıktı gerisi kolay olmuyor malesef gittiğim hastanede de çıkış göründü sonrasında eşim 8 kere test verdi 5 keresinde sperm çıktı dondurduk benim tedavimde güzel yapıldı önceki tüp bebekte 13 yumurta çıkmıştı ama ki opu öncesi 3 tanesi catlamisti güzel takip edilmedi ve yumurta boyutların çok farklıydı burdaki doktorum uzun protokol kullanıp 20 yumurta çıkardı. 15 tanesi kullandı 6 embriyo oluştu bende bir sorun olmadığı için doğal donguye bırakıldı embriyo koyulduktan sonra iğne vs kullanmadım daha sonrasında ilkinde pozitif oldu çok şükür size diyeceğim umudunuzu kaybetmeyin biz doktora görünmeden sadece o telegram gurubundan ogrendiklerim ile oldu tabi ki Allah nasip etti orası farklı ama dediğim gibi seviyenizi öğrenin ve tedavi yoluna gidin. Son seviyeye gelince olunacaksa ameliyat olun oda niye 2 sene iğne ilaç tedavisi görüp son seviyeye gelip çıkış olmayan insanlar var takıldı kaldıkları için ama son seviye yani spermin olgunlaşmış hali demek buda ameliyatta daha fazla şans getiriyor Bülent bey çok az tedavi vermiş ve büyük ihtimal seviye bile takip edilmedi umudunuzu kaybetmeyin.
Merhabalar evet Osman hocadan kimse memnun değil biz hiç Ankara'ya gitmedik bende yorumlardan dolayı Osman hocanın gitmek istemedim İstanbul Atakent acibadem Turgut Aydın'da yaptırdık olumlu sonuclandi hastane çok iyi çalışanlar direk tüp bebek raporunuzuda çıkartıyorlar bu doktoruda telegramdan bı kaç kişiden öğrendim onlarda çocuk sahibi oldular semra ve mesut hoca işinde iyi olabilirler ama dediğiniz gibi çalışanlar hizmet ve Osman hoca kafa karistirici çıkışıniz basladimiMeraba Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbizde mesut hocada tedavi görüyoruz şuan ama tüp bebek için çoğu kimse memnun değil sanırım telegramda okuduğum kadarıyla o yüzden orda denemek istemiyoruz siz nerede yaptırdınız acaba alife da mı
Öncelikle çok teşekkür ederim Allah razı olsunHiç umudunuzu kaybetmeyin telegramda azospermi gurupları var bir sürü insana sizin gibi olumsuz sözcükler söylendi ve çocuk sahibi olanda çok var seviye bakildimi detaylı spermiyogram testinde genetik testinde sorun cikmadiysa doğuştan olmaz merak etmeyin sebebsiz azospermidir ve kolay çıkış sağlanan bir gurup varikosel falan damarlara bakildimi yani size tavsiyem tedavi ilk önce detaylı spermiyogram testi verip seviyenizi öğrenin Ankara'da mesut tül var tedavisi daha uygun İstanbul'da celalettin peru var tedavisi daha pahalı durumunuz varsa bunlara gitmeye bakın ama ilk önce detaylı sperm testi benim eşimde özel de test verdi 0 sperm ameliyat oldu 100 sperm çıktı ama ki embriyo dahi oluşmadı daha sonra İstanbul da andromed diye spermiyogram testi verdik ve bu 1 sene sonra ve hiçbir şey yapmamistik ne tedavi ne ilaç ve bir ölü cikisimiz oldu sonrasında yazdıklarımı kullandık 4 ay sonra test verdik 8 ölü 3 canlı çıktı Gine acele etmedik 3 4 ay daha kullanmaya devam ettik bu sırada doktor arayışına girdim kadın içinde doktor önemli sperm çıktı gerisi kolay olmuyor malesef gittiğim hastanede de çıkış göründü sonrasında eşim 8 kere test verdi 5 keresinde sperm çıktı dondurduk benim tedavimde güzel yapıldı önceki tüp bebekte 13 yumurta çıkmıştı ama ki opu öncesi 3 tanesi catlamisti güzel takip edilmedi ve yumurta boyutların çok farklıydı burdaki doktorum uzun protokol kullanıp 20 yumurta çıkardı. 15 tanesi kullandı 6 embriyo oluştu bende bir sorun olmadığı için doğal donguye bırakıldı embriyo koyulduktan sonra iğne vs kullanmadım daha sonrasında ilkinde pozitif oldu çok şükür size diyeceğim umudunuzu kaybetmeyin biz doktora görünmeden sadece o telegram gurubundan ogrendiklerim ile oldu tabi ki Allah nasip etti orası farklı ama dediğim gibi seviyenizi öğrenin ve tedavi yoluna gidin. Son seviyeye gelince olunacaksa ameliyat olun oda niye 2 sene iğne ilaç tedavisi görüp son seviyeye gelip çıkış olmayan insanlar var takıldı kaldıkları için ama son seviye yani spermin olgunlaşmış hali demek buda ameliyatta daha fazla şans getiriyor Bülent bey çok az tedavi vermiş ve büyük ihtimal seviye bile takip edilmedi umudunuzu kaybetmeyin.
Öyledir ilgi alaka konusu ama ki bu hastalıkta 3 seneye kadar tedavi gören biliyorum dediğim gibi araştırıp iyi bir merkezde detaylı diye soru. Ama test verin seviyenizi öğrenin yaşınız genç bende 24 yaşımda öğrenmiştim 27 yaşımda hamile kaldım çok şükür ama yaşınız genç diyede çok bekletmeyin. Meşakatli bir yol gercekten Allah doğru doktorları karşınıza çıkarsın dediklerimide uygulayabilirsin hormonlari etkilemez eşin hacamat sülük tedaviside yaptırabilir ve yumurta sayın çok olması iyi birşey cunki sperm yok veya az zaten yumurta ne kadar çok şans okadar fazla ve şöyle diyeyim biz 20 30 adet sperm ile tüp bebek yaptırdık milyonlara gerek yok kendinizi üzmeyin evet çok zor ama araştırmadan. Soruşturmadan doktorlara gitmeyin tedavi dışında ameliyatı dediğim gibi son çare olarak bırakın cunki ordan parça alıyorlar ve hastalık geriliyor doğuştan değildir genetiğiniz temiz kaç sefer ameliyat olup tedavi ile sperm çıkışı yakalamış insanlar tanıyorum ameliyat olduk olmaz diyede korkmayın bizde olmuştuk ve yanlış doktorların eline düştüğümuz için zaten ozaman bizden detaylı sperm testi istense idi. Çıkışımız vardı büyük ihtimal çünkü eşim ameliyat oldu büyük hayal kırıklığı oldu sperm çıktığı halde embriyo oluşmadı sperm kalitesizdi dendi ama ki korkmayın tanıdığım ameliyattan 6 adet sperm çıkışı oldu ve 2 embriyo oluştu ikiside tuttu şimdi bir kızı bir oğlu var doğru doktorlara ve Allah'ın izniyle 3.5 adet sperm ilede çocuk sahibi olan var yani normal çıkmıyor amelittan cikanlada olmaz diye bişey yokÖncelikle çok teşekkür ederim Allah razı olsungen testi falan yapıldı fakat detaylı sperm testi yaptırmadık hiç en kısa zmanda yaptıracağız inşallah. Yani Bülent hoca Allah'ı var çok ilgilendi bizle fakat sperm bulamadı hiç hücre yok dedi yani baya üzüldük hata eşim açısından daha zor bı süreç birde çok şükür en büyük şansımız yaşımız genç olması bn 25 eşim 26 yaşında çok şükür benle alakalı bir problem yok eşim mikro tese olmadan önce bnde teviye başlamıştım yumurta büyütme işlemi gördüm fakat sperm bulamadı diye opu olmadım doktor yunurta sayımın çok iyi olduğunu söyledi yaa kafam çok karışık rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
telegram grubuna nasıl katıla bilirim acaba
Telegrami indirin kayıt olun arama kısmına erkek infertilite ikincisi semra seyrek rosi bu iki guruba girabilirsiniz attığım macunu ve doğal bal polen propolis karışımı kullandım başka bilmiyorum Q10 çinko hapı kuruyemiş özellikle kabak çekirdeği havuç suyu nar suyu arı sütü sade yiyebilir balen formen diyede vitamin son ayda kullandıkÖncelikle çok teşekkür ederim Allah razı olsungen testi falan yapıldı fakat detaylı sperm testi yaptırmadık hiç en kısa zmanda yaptıracağız inşallah. Yani Bülent hoca Allah'ı var çok ilgilendi bizle fakat sperm bulamadı hiç hücre yok dedi yani baya üzüldük hata eşim açısından daha zor bı süreç birde çok şükür en büyük şansımız yaşımız genç olması bn 25 eşim 26 yaşında çok şükür benle alakalı bir problem yok eşim mikro tese olmadan önce bnde teviye başlamıştım yumurta büyütme işlemi gördüm fakat sperm bulamadı diye opu olmadım doktor yunurta sayımın çok iyi olduğunu söyledi yaa kafam çok karışık rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
telegram grubuna nasıl katıla bilirim acaba Bir de onerdiginiz başka kürler varmı neler yapmalıyız
En üstte 3 sayfa varya bunları arama kısmından yazın ve guruba katıla tıklayınÖncelikle çok teşekkür ederim Allah razı olsungen testi falan yapıldı fakat detaylı sperm testi yaptırmadık hiç en kısa zmanda yaptıracağız inşallah. Yani Bülent hoca Allah'ı var çok ilgilendi bizle fakat sperm bulamadı hiç hücre yok dedi yani baya üzüldük hata eşim açısından daha zor bı süreç birde çok şükür en büyük şansımız yaşımız genç olması bn 25 eşim 26 yaşında çok şükür benle alakalı bir problem yok eşim mikro tese olmadan önce bnde teviye başlamıştım yumurta büyütme işlemi gördüm fakat sperm bulamadı diye opu olmadım doktor yunurta sayımın çok iyi olduğunu söyledi yaa kafam çok karışık rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
telegram grubuna nasıl katıla bilirim acaba Bir de onerdiginiz başka kürler varmı neler yapmalıyız
Çok teşekkür ederim yüreğime su serptiniz Allah sizden razı olsunÖyledir ilgi alaka konusu ama ki bu hastalıkta 3 seneye kadar tedavi gören biliyorum dediğim gibi araştırıp iyi bir merkezde detaylı diye soru. Ama test verin seviyenizi öğrenin yaşınız genç bende 24 yaşımda öğrenmiştim 27 yaşımda hamile kaldım çok şükür ama yaşınız genç diyede çok bekletmeyin. Meşakatli bir yol gercekten Allah doğru doktorları karşınıza çıkarsın dediklerimide uygulayabilirsin hormonlari etkilemez eşin hacamat sülük tedaviside yaptırabilir ve yumurta sayın çok olması iyi birşey cunki sperm yok veya az zaten yumurta ne kadar çok şans okadar fazla ve şöyle diyeyim biz 20 30 adet sperm ile tüp bebek yaptırdık milyonlara gerek yok kendinizi üzmeyin evet çok zor ama araştırmadan. Soruşturmadan doktorlara gitmeyin tedavi dışında ameliyatı dediğim gibi son çare olarak bırakın cunki ordan parça alıyorlar ve hastalık geriliyor doğuştan değildir genetiğiniz temiz kaç sefer ameliyat olup tedavi ile sperm çıkışı yakalamış insanlar tanıyorum ameliyat olduk olmaz diyede korkmayın bizde olmuştuk ve yanlış doktorların eline düştüğümuz için zaten ozaman bizden detaylı sperm testi istense idi. Çıkışımız vardı büyük ihtimal çünkü eşim ameliyat oldu büyük hayal kırıklığı oldu sperm çıktığı halde embriyo oluşmadı sperm kalitesizdi dendi ama ki korkmayın tanıdığım ameliyattan 6 adet sperm çıkışı oldu ve 2 embriyo oluştu ikiside tuttu şimdi bir kızı bir oğlu var doğru doktorlara ve Allah'ın izniyle 3.5 adet sperm ilede çocuk sahibi olan var yani normal çıkmıyor amelittan cikanlada olmaz diye bişey yok
Çıkışımız başmadı malasef sd3 deydi 3 hafta önce bayramdan sonra gidicez inşallah çıkış olur olursa ya da tese gerekirse nerde yapıcaz bilmiyoruz kafamız karıştı 2. Bi kadın doğum doktoru gelmesse orda devam etmeyiz büyük ihtimal Osman hocadan çoğu kişi şikayetçi ama azosperm olunca başka hastane şansımız yok mu diye araştırıyoruzMerhabalar evet Osman hocadan kimse memnun değil biz hiç Ankara'ya gitmedik bende yorumlardan dolayı Osman hocanın gitmek istemedim İstanbul Atakent acibadem Turgut Aydın'da yaptırdık olumlu sonuclandi hastane çok iyi çalışanlar direk tüp bebek raporunuzuda çıkartıyorlar bu doktoruda telegramdan bı kaç kişiden öğrendim onlarda çocuk sahibi oldular semra ve mesut hoca işinde iyi olabilirler ama dediğiniz gibi çalışanlar hizmet ve Osman hoca kafa karistirici çıkışıniz basladimi